Известие

Collapse
No announcement yet.

Ще остане ли Русия, след 10 год. единствено убежище за християни?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Глупости, Меркел и Оланд като вървят заедно и дърветата покрай тях почват да цъвтят.....
    Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
      Глупости, Меркел и Оланд като вървят заедно и дърветата покрай тях почват да цъвтят.....
      И освен, че не цъфтят, ами не никнат и yota - домофони по клоните им.

Гнусни западняци!

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

Глупости, Меркел и Оланд като вървят заедно и дърветата покрай тях почват да цъвтят.....
        Може би, може би не, но пък Путин върви по вода.
        Обама, Путин, Б.Б и Папата се возят в лодка. Лодката спира на 100м от брегът, Обама прекрачва борда и....шляп,шляп...отива до брегът и се разплува на плажът. Путин го поглежда....шляп,шляп...и той до него, следва Б.Б. Накрая Папата гледа, ПАК ГЛЕДА и.....цоп, пляска, пляска и изчезва в дълбините. Путин строго поглежда Борисов - абе ти каза ли на Папата за камъните!
        Б.Б. - какви камъни!?
        Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
          Може би, може би не, но пък Путин върви по вода.
          Обама, Путин, Б.Б и Папата се возят в лодка. Лодката спира на 100м от брегът, Обама прекрачва борда и....шляп,шляп...отива до брегът и се разплува на плажът. Путин го поглежда....шляп,шляп...и той до него, следва Б.Б. Накрая Папата гледа, ПАК ГЛЕДА и.....цоп, пляска, пляска и изчезва в дълбините. Путин строго поглежда Борисов - абе ти каза ли на Папата за камъните!
          Б.Б. - какви камъни!?

това е добро, а и е истина...
          Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

това е добро, а и е истина...
            А кое беше полуистина? Попитах, но пропусна в суматохата. "Зная че нищо не зная" ми е мото отдавна, та не пропускам да се информирам. Не ми спирай развитието, моля.

Comment

• Ами за танка, за ладата, за 24-те часа на запада да унищожи Русия.... Аз прочетох за танка и за ладата поне по 4 версии и не знам коя от всичките е истина, но ти някак си сигурен..... полуистина защото и двете случки са факт но причините не са. А за 24-те часа на льоман.... сори на ЕС, интелигентен човек си, сигурно знаеш че и Наполеон и Хитлер бяха на твоето мнение.... Да им създаде усложнения може, да ги унищожат..... хм
              Та и това е полуистина за мен.... като за усложненията за самия ЕС не говорим...

Comment

• Тоест - смяташ че на парада, оная пародия беше истина? Демонстрираха извличане на техника от бойното поле. Смяташ че не е вярно че Путин не можа да запали ладата, той просто се правеше на интересен(като мен). Или историите с падащи огледала и дръжки са нагласени, за да заблудят светът за реалното качество на руската техника.
                Написах "западът", не ЕС. И нямах предвид във военно отношение. Написах и че това време е необходимо за да се оповести фактът просто.
                Многократно писах и че и да наречем бялото черно, реално, коефициентът на пречупване на светлината си остава същият.

Comment

• Ти чете ли какво съм написал?
                  Ето ти колко са версиите за ладата
                  http://news.drom.ru/16554.html
                  За танка имаше също няколко версии от блокирало нещо си там, през неопитен танкист и до демонстрация на евакуция....
                  Ти можеш явно да определиш истината, аз не мога

Comment

• Чшшшшш - за Лада - та или добро или нищо.

А това, че Путя не знае что такое - електронная газ си е негов проблем.

Не е трябвало да оглавява таз нация техническа.

159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

Ти чете ли какво съм написал?
                      Ето ти колко са версиите за ладата
                      http://news.drom.ru/16554.html
                      За танка имаше също няколко версии от блокирало нещо си там, през неопитен танкист и до демонстрация на евакуция....
                      Ти можеш явно да определиш истината, аз не мога
                      Мдаа, явно действително не разбираш какво казвам.
                      Доста ясно според мен написах че не отказът на Ладата е най важен, важното в случая е това че главата на държавата цъфва на представяне на нов модел автомобил.
                      Това е достатъчно показателно, също като лентичките на Бат Бойко.
                      За танка нямаше версии. По време на парада, говорителят обяви че демонстрират евакуация и това направи картинката жалка. Не зная какво всъщност се е случило с невероятният танк, вероярно нещо невероятно. Все едно, ще се повторя - ако бяха казали че се е скапало нещо - никой нямаше да се смее. Нова техника, стават такива неща, но не....
                      Неопитен танкист на парада, в гоедоста на Русия.....
                      Ако останеш без работа, можеш да заработваш здраво в някоя хумористична медия. То и сега можеш де, отдава ти се, а и имаш време явно.....
                      Полуистини казваш......мдааа, добре.

Comment

......ако бяха казали че се е скапало нещо - никой нямаше да се смее. Нова техника, стават такива неща, но не....
                        ........
                        Ти очевидно не познаваш необятната руска душа и разните и странности.

Каквото и лошо да се случва, то не може да се случва в Русия.

Като се започне с Чикатило и се свърши с Курск.

159 1.8 MPI
                        166 2.0 TS (ex)

Comment

Мдаа, явно действително не разбираш какво казвам.
                          Доста ясно според мен написах че не отказът на Ладата е най важен, важното в случая е това че главата на държавата цъфва на представяне на нов модел автомобил.
                          Това е достатъчно показателно, също като лентичките на Бат Бойко.
                          За танка нямаше версии. По време на парада, говорителят обяви че демонстрират евакуация и това направи картинката жалка. Не зная какво всъщност се е случило с невероятният танк, вероярно нещо невероятно. Все едно, ще се повторя - ако бяха казали че се е скапало нещо - никой нямаше да се смее. Нова техника, стават такива неща, но не....
                          Неопитен танкист на парада, в гоедоста на Русия.....
                          Ако останеш без работа, можеш да заработваш здраво в някоя хумористична медия. То и сега можеш де, отдава ти се, а и имаш време явно.....
                          Полуистини казваш......мдааа, добре.
                          Първо , случката беше от репетицията на парада, второ или аз не разбирам руски, или ти льжеш
                          https://www.youtube.com/watch?v=X8eVEqTdjFE
                          и трето Путин не е ходил в самара само заради ладата (въпреки че за такова чудо си струва и на край света да отидеш) , и това че Меркел или Оланд не изпробват реното и майбаха , не значи че всички трябва да са така, изобщо нищо не значи това, само за тебе е важно...

---------- Post added at 20:56 ---------- Previous post was at 20:49 ----------

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                          Ти очевидно не познаваш необятната руска душа и разните и странности.

Каквото и лошо да се случва, то не може да се случва в Русия.

Като се започне с Чикатило и се свърши с Курск.
                          Я дай пример с някоя държава дето не е така.... освен Германия , която си призна вината под натиска на целия свят, аз за друга държава не се сещам дето да си признава кусурите.... Сигурно ти знаеш, просветли ни , о светило на светилата.... А чакай , и Русия призна действията на Сталин за престъпни, осъди ги на официално ниво и се извини.....

Comment

Първо , случката беше от репетицията на парада, второ или аз не разбирам руски, или ти льжеш
                            https://www.youtube.com/watch?v=X8eVEqTdjFE
                            и трето Путин не е ходил в самара само заради ладата (въпреки че за такова чудо си струва и на край света да отидеш) , и това че Меркел или Оланд не изпробват реното и майбаха , не значи че всички трябва да са така, изобщо нищо не значи това, само за тебе е важно...

---------- Post added at 20:56 ---------- Previous post was at 20:49 ----------

Я дай пример с някоя държава дето не е така.... освен Германия , която си призна вината под натиска на целия свят, аз за друга държава не се сещам дето да си признава кусурите.... Сигурно ти знаеш, просветли ни , о светило на светилата.... А чакай , и Русия призна действията на Сталин за престъпни, осъди ги на официално ниво и се извини.....
                            Аха,ха,ха,ха.......ха. Добрееее! Якооооо!

Comment

Всяка една държава в която има свобода на словото, го прави. Искаш примери? Те са много. Ето ти последния:

Един от аргументите на Льо Пен срещу Макрон беше това, че на скорошно посещение в Алжир той се бил извинил на алжирците заради варварствата, които е творила страната му там.

159 1.8 MPI
                              166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                                Всяка една държава в която има свобода на словото, го прави. Искаш примери? Те са много. Ето ти последния:

Един от аргументите на Льо Пен срещу Макрон беше това, че на скорошно посещение в Алжир той се бил извинил на алжирците заради варварствата, които е творила страната му там.
                                Не говорим за отделен политик, че такива и в русия има хиляди .... Пример за държава....
                                Като например:
                                САЩ се извини за Хирошима и Нагъзянги
                                Турция се извини за арменския геноцид
                                Полша се извини за разпарчатосването заедно с Хитлер на Чехословакия....

Comment

Working...
                                X