Известие

Collapse
No announcement yet.

Ще остане ли Русия, след 10 год. единствено убежище за християни?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
    Да та светна че членството в НАТО още по малко в ЕС не ни задължава да приемаме чужди войски било с бази или без.Не проумявам от кого ни пази НАТО, между другото като каза че в небето над Варна имало интресни неща за какво идеше реч метеори, летящи чинии ли кво ли.Аааа руски самолетииии, ма ти виде ли ги или чу че минават самолети и реши че са руски щот нали така разправят ваште началници.То бива страхова психоза ма чак пък толкоз....Е ясно нали трябва да оправдаем окупацията за която активно работите.А ти можеш ли в тъмното да различиш звук от МИГ и от Ф15.То не че на светло можеш ако не ги видиш.

Поне изкарайте някой лев - http://bultimes.com/us-bazata-v-bezm...sasht-v-sveta/
    http://bultimes.com/italiya-izkarva-...iya-0-lv-ot-4/

Що не разберете че нас никой не ни пази, дори и САЩ да спечелят нас няма да има.Просто ни използват.Я ми обяснете как Русия ни заплашва и какво печелим от американската защита.Русия ще са уплаши и нема ни превземе ако поиска ли.Ти наясно ли си че вече сме цел на руските стратегически ракети и дишаш само по волята на Путин независимо дали има бази на нато и сащ у нас.Разбирам ви страховете, но моля ви се не говорете от позицията на собственици на държавата.Лошото е че като смени вятъра посокото ще сте в първите редици с букетите.Един конкретен въпрос, какво има в Европа което го няма в Русия - банани, компютри, коли, не можеш да развиваш частна дейност, предприемачество, не можеш да кажеш какво мислиш, какви права нямаш в Русия.По руската телевизия редовно можеш да гедаш дебати с участието на политици, депутати и граждани, дори Путин отговаря на въпроси на граждани и медии публично всяка година, тука можеш ли да зададеш въпрос по БТВ примерно пък и всяка друга тв на Плевнелиев ,Борисов или някой друг от шайката когато ти набиват в главата че Русия е заплаха, ей така да уточни каква е заплахата примерно.

Ети някои отговори - http://www.memoriabg.com/2016/04/05/...bnata-relnost/
    Не ме светвай какво ни задължава членството ни в НАТО и ЕС. Светни ме къде в България са разположени окупационните американски войски.
    Идеше реч за прелитащи двойки, малки реактивни самолети в посока морето. Посред бял ден. Нещо което дълго време не бях виждал.
    Някой тук го "тресе" неврозата, но кой е той не е ясно.
    Хем ми казваш че сме цел на стратегическите руски ракети, хем ме питаш с каво ни заплашва Русия.
    Стратегическите ракети са стратегически, защото целите им са стратегически. Стратегически цели, не учебни полигони. Вкарай малко ред в мислите си.
    Не разбрах защо мен питаш с какво ни заплашва Русия, мен българските "русофили" ме плашат, не Русия. Путин не ми изглежда достатъчно тъп, та да започне трета световна. Въпреки политиката му на постоянна конфронтация.
    Дълбоко се съмнявам да си ми разбрал позицията, имайки предвид че постоянно ме "занимаваш" с щатите.
    Кой тоя, дето говори от позицията на собственик на държавата?
    Всички тия неща дето си ги изброил ги има и в България. Да разбирам ли че само ежегодна пресконференция на президента ти липсва за "пълно щастие"? Бат Бойко е по телевизията ежедневно, сигурен ли си че не ти е достатъчно?
    Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 14:02.
    Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Преди години, когато бяхме член на ВД, непрестанно ни плашеха с НАТО.

Какво стана после?

Нападна ли ни НАТО след като ВД изчезна?

Не.

Тогава от какво ни пазеше ВД и за какво беше цялата тая психоза?

Сега отново доброволно ставате жертви на подобна психоза.

Колко още време ви трябва за да разберете от какво трябва да се плашите и от какво не?

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

• Екотроник, веднага ти отговарям!
        Пак от същото.
        ВД се създава, за да влезат руски войски в Унгария, Полша, Литва, Латвия , Естония, Германия и някои други.
        Целта е само една.
        Народите на тия страни да бъдат смазани, ако решат, че не им харесва социализма.
        По същата причина и сега такива като Грибускайте , Соломон Паси и прочие ибрикчии реват за руската заплаха. С тия три бригади няма да уплашат Русия, но спокойно могат да смажат всеки протест.
        Те за това е цялата дандания.
        Да наложим демокрацията, демек
        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Наистина ли мислиш, че частите на НАТО (наши и чужди) са създадени с цел да мачкат евентуално народно недоволство?

Посочи ми една натовска страна в която това да се е сучило.

Гледам, че у нас правителство пада заради 2 пукнати глави. Друго пък не пуска властта с месеци, въпреки народното недоволство.

И НАТО все не се меси.

Притеснявам се, че схващанията ти относно съвременните военни съюзи и демокрацията са от някоя друга минала епоха.
          Last edited by ecotronic; d.m.y г., 21:58.

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
            Не ме светвай какво ни задължава членството ни в НАТО и ЕС. Светни ме къде в България са разположени окупационните американски войски.
            Идеше реч за прелитащи двойки, малки реактивни самолети в посока морето. Посред бял ден. Нещо което дълго време не бях виждал.
            Някой тук го "тресе" неврозата, но кой е той не е ясно.
            Хем ми казваш че сме цел на стратегическите руски ракети, хем ме питаш с каво ни заплашва Русия.
            Стратегическите ракети са стратегически, защото целите им са стратегически. Стратегически цели, не учебни полигони. Вкарай малко ред в мислите си.
            Не разбрах защо мен питаш с какво ни заплашва Русия, мен българските "русофили" ме плашат, не Русия. Путин не ми изглежда достатъчно тъп, та да започне трета световна. Въпреки политиката му на постоянна конфронтация.
            Дълбоко се съмнявам да си ми разбрал позицията, имайки предвид че постоянно ме "занимаваш" с щатите.
            Кой тоя, дето говори от позицията на собственик на държавата?
            Всички тия неща дето си ги изброил ги има и в България. Да разбирам ли че само ежегодна пресконференция на президента ти липсва за "пълно щастие"? Бат Бойко е по телевизията ежедневно, сигурен ли си че не ти е достатъчно?
            У нас няма войски на НАТО, а на САЩ, в базите за "съвместно" ползване. Скоро може да се обзаведем с ядреното оръжие от Инджирлик.

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
            Преди години, когато бяхме член на ВД, непрестанно ни плашеха с НАТО.

Какво стана после?

Не.

Колко още време ви трябва за да разберете от какво трябва да се плашите и от какво не?
            И какво стана? Изчезна ВД и честито ви НАТО.
            От къв зор?

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
            Наистина ли мислиш, че частите на НАТО (наши и чужди) са създадени с цел да мачкат евентуално народно недоволство?

Посочи ми една натовска страна в която това да се е сучило.

Гледам, че у нас правителство пада заради 2 пукнати глави. Друго пък не пуска властта с месеци, въпреки народното недоволство.

И НАТО все не се меси.

Притеснявам се, че схващанията ти относно съвременните военни съюзи и демокрацията са от някоя друга минала епоха.
            Ми баш това им е функцията. Ако бяха заради руснаците, значи ония на запад са абсолютно изкукали, а аз съм сигурен, че не е така.

Айде и малко образование по въпроса за "пазара".
            http://www.memoriabg.com/2016/08/02/...ena-do-teatur/
            Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
              У нас няма войски на НАТО, а на САЩ, в базите за "съвместно" ползване. Скоро може да се обзаведем с ядреното оръжие от Инджирлик.

И какво стана? Изчезна ВД и честито ви НАТО.
              От къв зор?

Ми баш това им е функцията. Ако бяха заради руснаците, значи ония на запад са абсолютно изкукали, а аз съм сигурен, че не е така.
              Значи НАТО действа само срещу местни бунтовници или срещу Русия.

Браво бе!

Вие не спирате да потвърждавате приликата между някои ваши телесни части и земеделската продукция.

159 1.8 MPI
              166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                Значи НАТО действа само срещу местни бунтовници или срещу Русия.

Браво бе!

Вие не спирате да потвърждавате приликата между някои ваши телесни части и земеделската продукция.

Начи, некой от телесните ми части може да сравня с агро продукция, но не са тези, за които намекваш

В същност, за кво НАТО ми говориш? За чула на САЩ ли?
                Да действа срещу Русия? Пази боже. Подобно нещо хич не им стиска. Действията са само в защита на определени икономически интереси. Ако и това не си вдянал, мойш се търкаля колкото си искаш. Смехът обаче е за други.

Comment

...

Айде и малко образование по въпроса за "пазара".
                  http://www.memoriabg.com/2016/08/02/...ena-do-teatur/
                  Има изнесена много истина в статията,но има и опит да се насочи мисленето на читателя в определена плоскост в стил пропагандата от времето на младостта ми,този чист негативизъм срещу либерализма малко ме притеснява.
                  И въобще в края на краищата какво ,ако не демокрация се предлага на публиката?
                  За мен подобни консервативни нагласи са деструктивни и целят връщането назад към централизирането на власт в определени кръгове избрани по "нетеатрален" начин.Тоест разделяне на политическия елит от икономическия и подчиняването на втория от първия.
                  Last edited by 546; d.m.y г., 17:37.

Comment

• Първоначално публикувано от 546 Покажи съобщение
                    Има изнесена много истина в статията,но има и опит да се насочи мисленето на читателя в определена плоскост в стил пропагандата от времето на младостта ми,този чист негативизъм срещу либерализма малко ме притеснява.
                    И въобще в края на краищата какво ,ако не демокрация се предлага на публиката?
                    За мен подобни консервативни нагласи са деструктивни и целят връщането назад към централизирането на власт в определени кръгове избрани по "нетеатрален" начин.Тоест разделяне на политическия елит от икономическия и подчиняването на втория от първия.
                    Пропагандата и преди и сега си е един дол дренки. Предполагам, не подозираш автора на статията в "комунизъм"?
                    Човекът точно това обяснява, че под приказки за демокрация ни пробутват нещо, дето няма нищо общо с нея, а зад мантрите за свободен пазар, стоят моно и олигополи

Comment

• Виждам,че търговците в храма те дразнят,но като останат само поповете да не се набухаме в предренесансовата .
                      В комунизъм не обвинавам никой,още повече ,че историята помни думите на един комунистически държавен ръководител-"Ще решава който има пари,а аз пари нямам".
                      Абсолютно вярно е ,че богатите ограбват бедните в момента,но и ограбването на богатите не е решение,още повече ако процеса е ръководен от хора с недостатъчна икономическа подготовка и владеещи единствено похвати за манипулиране на обществото.
                      И аз не виждам с какво Тръмп например е повече или по-малко циркаджия от г-жа Клинтън,но това не мисля ,че е доказателство в подкрепа на тезата на автора на статията.
                      А и да не забравяме ,че "Гардиън" не е на бюджетна издръжка и малко популизъм би бил от полза на тиража,та финансовото изражение от подобни статии може да се тълкува и в подкрепа на либерализма ,ако погледнем и от другата страна
                      Иначе казано богатите стават още по-богати от всичко до каквото се докопат,докато бедните си плащат за да четат обяснения що са бедни.
                      използвани термини-
                      популизъм: http://rechnik.info/%D0%BF%D0%BE%D0%...B7%D1%8A%D0%BC
                      Last edited by 546; d.m.y г., 20:19.

Comment

• Първоначално публикувано от 546 Покажи съобщение
                        Виждам,че търговците в храма те дразнят,но като останат само поповете да не се набухаме в предренесансовата .
                        В комунизъм не обвинавам никой,още повече ,че историята помни думите на един комунистически държавен ръководител-"Ще решава който има пари,а аз пари нямам".
                        Абсолютно вярно е ,че богатите ограбват бедните в момента,но и ограбването на богатите не е решение,още повече ако процеса е ръководен от хора с недостатъчна икономическа подготовка и владеещи единствено похвати за манипулиране на обществото.
                        И аз не виждам с какво Тръмп например е повече или по-малко циркаджия от г-жа Клинтън,но това не мисля ,че е доказателство в подкрепа на тезата на автора на статията.
                        А и да не забравяме ,че "Гардиън" не е на бюджетна издръжка и малко популизъм би бил от полза на тиража,та финансовото изражение от подобни статии може да се тълкува и в подкрепа на либерализма ,ако погледнем и от другата страна
                        Иначе казано богатите стават още по-богати от всичко до каквото се докопат,докато бедните си плащат за да четат обяснения що са бедни.
                        използвани термини-
                        популизъм: http://rechnik.info/%D0%BF%D0%BE%D0%...B7%D1%8A%D0%BC
                        В така формулираната теза, различия нямаме. Пределно ясни са ми мантрите и на едните и на другите, просто се дразня, когато някой се опитва да ми пробутва стари номера в нова опаковка и да ми обяснява как нищо не разбирам от "светлите бъднини".
                        Аре стига бе....

Comment

В така формулираната теза, различия нямаме. Пределно ясни са ми мантрите и на едните и на другите, просто се дразня, когато някой се опитва да ми пробутва стари номера в нова опаковка и да ми обяснява как нищо не разбирам от "светлите бъднини".
                          Аре стига бе....
                          Май единствените ни различия са по отношение на вижданията ни за Свободния пазар. Но тъй като аз съм дълбоко вярващ в Голямото Зелено Чудовище,а ти си атеист намирам това за напълно нормално.

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                            Преди години, когато бяхме член на ВД, непрестанно ни плашеха с НАТО.

Какво стана после?

Не.

Питай ги Сърбите....

---------- Post added at 14:55 ---------- Previous post was at 14:54 ----------

Бойко пак е оптимисссссс
                            http://www.vesti.bg/bulgaria/politik...-putin-6057204
                            Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Ако не беше НАТО сега сърбите още щяха да колят и бесят.

А и те бяха ли член на НАТО?

159 1.8 MPI
                              166 2.0 TS (ex)

Comment

Каде е тая база за "съвмвстно ползване" в която са разположени гадните окупатори? Ако се обзаведем с ядрено оръжие, "целият свят" ще напусне планетата панически(влючително Русия, демек- баш целият свят).
                                Попитах те нещо конкретно - искаш ли да връщаме "развитият социализъм". Не ми отговори, вместо това държиш да ме "светнеш" що е то неолиберализъм. Ако ти дам линк към "писание" в което накой твърди че в предишен живот е бил Наполеон, ще му повярваш ли?
                                Надявам се няма. Това че още някой мисли като теб, нищо не доказва. Стига с тия линкове, аз не споря с интернет, спорът ми е с вас, родните русофили(които незнайно защо, са все ляво ориентирани). Предпочитам да е по конкретни проблеми, щото древните са казали - в спорът се ражда истината.

Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                                Питай ги Сърбите....[COLOR="Silver"]
                                Е, що пък точно сърбите? Нека да питаме косоварите, италианците, гърците....що пък да не питаме българските малцинства в Сърбия.....
                                И твоята памет ли има свойството "избирателна пропускилвост"?
                                Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 18:24.
                                Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Working...
                                X