Известие

Collapse
No announcement yet.

Ще остане ли Русия, след 10 год. единствено убежище за християни?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Е, не си прав.

Търпял е, търпял е човека и му е писнало.Като му е писнало е подал оставка.

Преди това Супер Бойко му е теглил една опашата лъжа ...

Аз няма да гласувам "ЗА" него защото вярвам, че ще оправя държавата, а Защото ще накаже Супер Бойко и няма да е на Бойкиното.

А и "само една черна нинжда може да убие друга черна нинджа"=само един генерал може да е** мамата на друг генерал...

Не му хареса на Супер Бойко генералската конкуренция, досега само той беше генерала в политиката, а сега се нароиха...

Ако някой друг кандидат ми предложи нещо по-разумно и смислено за България от друга партия/коалиция ще гласувам за него.

За сега ще гласувам НАПУК на Супер Бойко.

Тъй като няма нито кандидати, нито визии/предложения/програми за бъдещото президентство и политиката му които да сравнявам, то за сега ще гласувам напук.

---------- Post added at 18:33 ---------- Previous post was at 18:31 ----------

Всъщност политическите тъпанари не ми дават избор и аз нямам такъв засега.Ако имах избор щях да избирам, ама нямам избор, следователно няма измежду какво да избирам ...
    Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня

Comment

• Първоначално публикувано от alfa racer GTA Покажи съобщение

Тъй като няма нито кандидати, нито визии/предложения/програми за бъдещото президентство и политиката му които да сравнявам, то за сега ще гласувам напук.[COLOR="Silver"]
      Това също е избор, при това по добър, от изборът да не гласуваш изобщо.
      Мани! Чувам президента инициирал реферемдум, тия могат ли сега, на пук на очакванията ми, да вземат да сменят системата на мажоритарна!?
      Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
        Мани! Чувам президента инициирал реферемдум, тия могат ли сега, на пук на очакванията ми, да вземат да сменят системата на мажоритарна!?
        Може. И "работата" ще стане маЗоритарна. И Баце ще се кандидатира. И преЦидентска РеПублика ще си спретнат.

В това време - https://news.bg/int-politics/sasht-m...B0%D0%B2%D0%B0
        Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
          Може. И "работата" ще стане маЗоритарна. И Баце ще се кандидатира. И преЦидентска РеПублика ще си спретнат.

В това време - https://news.bg/int-politics/sasht-m...B0%D0%B2%D0%B0
          Въпросът не беше към теб. По въпросът гадаеш, може би.
          Според мен, след като в наща сбъркана система, при пропорционална система, се гласува мажоритарно(търсейки спасителят), то е много по добре системата да е мажоритарна.
          Това с линкът какво трябва да ми говори?
          Само заглавието ли трябваше да прочета?
          Ти, надявам се прочете какво пише, преди да ме накараш аз да го прочета. Наистина ли мислиш че не правя разлика м/у тактическо и стратегическо въоръжение?

Comment

Въпросът не беше към теб. По въпросът гадаеш, може би.
            Според мен, след като в наща сбъркана система, при пропорционална система, се гласува мажоритарно(търсейки спасителят), то е много по добре системата да е мажоритарна.
            Това с линкът какво трябва да ми говори?
            Само заглавието ли трябваше да прочета?
            Ти, надявам се прочете какво пише, преди да ме накараш аз да го прочета. Наистина ли мислиш че не правя разлика м/у тактическо и стратегическо въоръжение?
            Гласува се партийно, а линкът е за да видите, че ако не точно у нас ( явно и ние не сме "надеждни партньори"), ще турят атомните бомби до оградата ни.
            Тая база е на 50км от местообитанието ми.
            Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
              Гласува се партийно, а линкът е за да видите, че ако не точно у нас ( явно и ние не сме "надеждни партньори"), ще турят атомните бомби до оградата ни.
              Тая база е на 50км от местообитанието ми.
              Партийно - друг път!
              Прочети пак какво пише в материялът от линкът ти. Чети внимателно(не само заглавието). Въобще не става въпрос за това че Румъния отрича подобно събитие. Иде реч за двата независими источника и твърденията им. Единият твърди(при това анонимно), че не е лесно да преместш 20 атонми бомби. Другият твърди че в Турция има 50 тактически, ядрени оръжия. Знаеш ли какво е тактическо "ядрено" оръжие? А ядрена бомба? За това не искам да ви чета линковете. Тезата която защитавате,"издиша" от всякъде. В опитът си да намерите "нещо полезно", четете м/у редовете навсякъде, където според заглавието пише нещо по въпросът.
              Замисли се сериозно - думите не променят фактите, но могат да променят историята и бъдещето.
              На "брата" ром, може да му обясняваш че живее като цар, щото има 7 деца, което е признак за висок жизнен стандарт, той няма да ти повярва, когато няма с каво да ги нахрани. Ако му обещаеш че всички ние(държавата), ще му храним децата, жената и него, ще ти повярва.

Comment

• Първоначално публикувано от alfa racer GTA Покажи съобщение
                Е, не си прав.

Търпял е, търпял е човека и му е писнало.Като му е писнало е подал оставка.

Преди това Супер Бойко му е теглил една опашата лъжа ...

Аз няма да гласувам "ЗА" него защото вярвам, че ще оправя държавата, а Защото ще накаже Супер Бойко и няма да е на Бойкиното.

А и "само една черна нинжда може да убие друга черна нинджа"=само един генерал може да е** мамата на друг генерал...

Не му хареса на Супер Бойко генералската конкуренция, досега само той беше генерала в политиката, а сега се нароиха...

Ако някой друг кандидат ми предложи нещо по-разумно и смислено за България от друга партия/коалиция ще гласувам за него.

За сега ще гласувам НАПУК на Супер Бойко.

Тъй като няма нито кандидати, нито визии/предложения/програми за бъдещото президентство и политиката му които да сравнявам, то за сега ще гласувам напук.

---------- Post added at 18:33 ---------- Previous post was at 18:31 ----------

Всъщност политическите тъпанари не ми дават избор и аз нямам такъв засега.Ако имах избор щях да избирам, ама нямам избор, следователно няма измежду какво да избирам ...
                Командващият не може да търпи, защото от неговите решения зависи сигурността на държавата и народа.
                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                  Нищо не чакам. Единственото, което искам е тия цървули да не ми гледат повече в паницата и да не ми дават наклон на уя.

Вече достатъчно много вреди нанесоха на България и не само.

Като са прост народ, който не може да избира управниците си, поне да не се бъркат в работите на другите.
                  Може ли да изброиш въпросните вреди които е нанесла Русия на България...както и ползите от сътрудничеството с ЕС и САЩ най-вече.

Нека си говорим за след 89-а.

Общо взето САЩ вече не пеят солово на световната сцена.

Като задам конкретен въпрос никога не получавам конкретен отговор което говори че сте просто кибици.

Нямам думи просто - http://www.pan.bg/view_article-49-34...za-MiG-35.html вероятно от РСК МИГ не дават комисионни под масата, но пък някой ще гушне тлъста сума от скрапа.Ето ти вреда от Русия.Поне Грипен да бяха взели. ГЪЗОЛИЗЦИ. И кой викаш е простия народ.
                  Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 22:45.
                  По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                  конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                  Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                  Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                    Може ли да изброиш въпросните вреди които е нанесла Русия на България...както и ползите от сътрудничеството с ЕС и САЩ най-вече.

Нека си говорим за след 89-а.

Общо взето САЩ вече не пеят солово на световната сцена.

Като задам конкретен въпрос никога не получавам конкретен отговор което говори че сте просто кибици.

Нямам думи просто - http://www.pan.bg/view_article-49-34...za-MiG-35.html вероятно от РСК МИГ не дават комисионни под масата, но пък някой ще гушне тлъста сума от скрапа.Ето ти вреда от Русия.Поне Грипен да бяха взели. ГЪЗОЛИЗЦИ. И кой викаш е простия народ.
                    Ехе, сменил си подписът гледам. Аз мога да ти отговоря на конкретният въпрос, ако държиш. Ти ще ми отговориш ли - къде са окупационните войски? Мога да ти отговоря и защо няма навалица да гледат военният ни флот.
                    Ще ти отговоря на част от въпросът в аванс, понеже това касае и постовете на Иво.
                    Добивът на пшеница в Русия, е почти двоен, на тоя който "помни" Иво. В България, там дето ЕС "забранява" отглеждането на пшеница, добивът е над 5млн.т.
                    Хайде сега, някой да вземе атлас и да нанесе картата на България върху тая на Русия. Ако ви изглежда грозна картинката, съпоставяйте насенение. Добре де, не цяла Русия, само на Москва населението вземете.......
                    Имам приятел, чиято малка фирма работи и във Франция. Дакато бяхме вън от ЕС, той и не сънуваше подобно нещо. Като му видиш жипката из Варна, не си задавай въпроса - от де пари за джип, ми....от там, от бачкане. Ако "си вържа гащите", септември месец, вместо да гоня чернокопите по нащо море, мога да ловя лефери по гръцко. Всъщност, трябва да пиша доста дълго, но според новият ти подпис, нямаш време да ме четеш. Бла,бла,бла,ру е необятна територия, верно отнема много време.

Comment

Ехе, сменил си подписът гледам. Аз мога да ти отговоря на конкретният въпрос, ако държиш. Ти ще ми отговориш ли - къде са окупационните войски? Мога да ти отговоря и защо няма навалица да гледат военният ни флот.
                      Ще ти отговоря на част от въпросът в аванс, понеже това касае и постовете на Иво.
                      Добивът на пшеница в Русия, е почти двоен, на тоя който "помни" Иво. В България, там дето ЕС "забранява" отглеждането на пшеница, добивът е над 5млн.т.
                      Хайде сега, някой да вземе атлас и да нанесе картата на България върху тая на Русия. Ако ви изглежда грозна картинката, съпоставяйте насенение. Добре де, не цяла Русия, само на Москва населението вземете.......
                      Имам приятел, чиято малка фирма работи и във Франция. Дакато бяхме вън от ЕС, той и не сънуваше подобно нещо. Като му видиш жипката из Варна, не си задавай въпроса - от де пари за джип, ми....от там, от бачкане. Ако "си вържа гащите", септември месец, вместо да гоня чернокопите по нащо море, мога да ловя лефери по гръцко. Всъщност, трябва да пиша доста дълго, но според новият ти подпис, нямаш време да ме четеш. Бла,бла,бла,ру е необятна територия, верно отнема много време.
                      За нормалните хора членството в ЕС отваря много възможности.

Мързеливите не се интересуват от възможности. Те искат да не работят но да получават, макар и трохи.

Поради това толкова хора днес се сополивят по соц-а.

159 1.8 MPI
                      166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                        Поради това толкова хора днес се сополивят по соц-а.
                        Не зная дали е само това. За някой е свързано с носталгия по "младините" май. На някой им е къса паметта, на други пък проявява избирателна пропускливост........

Comment

Не зная дали е само това. За някой е свързано с носталгия по "младините" май. На някой им е къса паметта, на други пък проявява избирателна пропускливост........
                          А и човек е така устроен, че забравя лошото.

159 1.8 MPI
                          166 2.0 TS (ex)

Comment

• Упс ... http://fakti.bg/sport/198709-uada-se...-v-nov-skandal
                            Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                              Така е, сега всичко скрито покрито. Като сравниш Шарапова със сестрата Уилиамс ще разбереш кой взима допинг.

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                                Много интересно!

Цитиран източник "bgathletic.com".

Доста несериозен източник за такава новина.

Странно, защо никъде другаде освен в български и руски сайтове, не мога да намеря информация по въпроса?

Още по-интересно:

http://terminal3.bg/po-sledite-na-ruskata-propaganda/

Като ви разправям, че тиквите ви са дебели и че сте деца на пропагандата, не слушате.
                                Last edited by ecotronic; d.m.y г., 12:45.

159 1.8 MPI
                                166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
                                X