Известие

Collapse
No announcement yet.

Ще остане ли Русия, след 10 год. единствено убежище за християни?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
    Това което казваш не е вярно. Резолюцията се прави с цел да се обвини Сирийската власт за нещо което не е доказано.
    Посочи ми оригиналния текст на резолюцията на която Русия е наложила вето.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

• Я, и тука има платени русофилчета...
      Има една проста истина - или ти пука за България, или си русофил. Няма средно положение.
      Който си му харесва Русия - ей къде е самолета - хваща си самолета и си живее там и си прави бюст на Путя в хола и го целува по гъза сутрин и вечер. В България трябва да сме само и единствено българофили. Русия е изпаднала азиатска страна от третия свят, дето каквото се сетиш и е на последно място, само хвалбите са и големи. Да, има жизнен стандарт в десет големи града, другото е такава беднотия, че ви е бедна фантазията. И за големите отворковци - аз съм с руски произход, да не ме направят нещо русофоб
      AR 166 2,4 jtdm
      NT II 2,7 tdi
      Peugeot 206 1,1
      AR 155 1,6 ex, AR 145 1,9 jtd ex, MB 124 CE ex

Comment

• Първоначално публикувано от gorbi Покажи съобщение
        Я, и тука има платени русофилчета...
        Има една проста истина - или ти пука за България, или си русофил. Няма средно положение.
        Който си му харесва Русия - ей къде е самолета - хваща си самолета и си живее там и си прави бюст на Путя в хола и го целува по гъза сутрин и вечер. В България трябва да сме само и единствено българофили. Русия е изпаднала азиатска страна от третия свят, дето каквото се сетиш и е на последно място, само хвалбите са и големи. Да, има жизнен стандарт в десет големи града, другото е такава беднотия, че ви е бедна фантазията. И за големите отворковци - аз съм с руски произход, да не ме направят нещо русофоб
        Много жалко че плюещ по произхода си. Няма нищо лошо в това да изпитваш приятелски чувства към Русия независимо от това какъв ти е произхода. Всичко друго е пропаганда или изпадане в крайности.

---------- Post added at 13:50 ---------- Previous post was at 13:47 ----------

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
        Посочи ми оригиналния текст на резолюцията на която Русия е наложила вето.
        Русия предлага независимо разследване с участието на всички заинтересовани страни преди да се правят каквито и да е резолюции. За резолюцията на която са наложели вето, както се казва. Дяволът се крие в детайлите.

Comment

Русия предлага независимо разследване с участието на всички заинтересовани страни преди да се правят каквито и да е резолюции. За резолюцията на която са наложели вето, както се казва. Дяволът се крие в детайлите.
          Не ми говори празни приказки, които си научил от пропагандата, ами ми посочи текста на който Русия е наложила вето, да видим, къде в него се осъжда сирийското правителство (или армия), като извършител на въпросното действие.

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
            Не ми говори празни приказки, които си научил от пропагандата, ами ми посочи текста на който Русия е наложила вето, да видим, къде в него се осъжда сирийското правителство (или армия), като извършител на въпросното действие.
            Тази резолюция е предтекст за да се въведат санкции срещу Сирия. Русия няма нищо против разследване. Нека да направят независимо разследването и тогава да се правят резолюции.

Comment

Тази резолюция е предтекст за да се въведат санкции срещу Сирия. Русия няма нищо против разследване. Нека да направят независимо разследването и тогава да се правят резолюции.
              За трети път те подканям да посочиш един конкретен документ.

Вместо това, ти упорито продължаваш публично да тълкуваш нещо, което не си виждал.

159 1.8 MPI
              166 2.0 TS (ex)

Comment

• [QUOTE=pavlin;1520033]Много жалко че плюещ по произхода си. Няма нищо лошо в това да изпитваш приятелски чувства към Русия независимо от това какъв ти е произхода. Всичко друго е пропаганда или изпадане в крайности.[COLOR="Silver"]

Я да ми цитираш къде "плюя" по произхода си Не отъждествявай няколко милиона нормални руснаци, с държавата - бандит Русия. Верно - има и няколко милиона зомбирани от телевизията и пропагандата празни кратуни, за които няма по-велика страна от тази, която напада съседни страни, анексира чужди територии, спонсорира тероризма по света и се държи просташки в ООН.

Изпитвай си топли чувства към Русия, към Зимбабве, към Северна Корея, само не го натрапвай на околните
                AR 166 2,4 jtdm
                NT II 2,7 tdi
                Peugeot 206 1,1
                AR 155 1,6 ex, AR 145 1,9 jtd ex, MB 124 CE ex

Comment

• Ето, Павлинчо:

https://www.voltairenet.org/article195967.html

Чети и мисли.

Русия налага вето на тази проекто-резолюция с основния мотив:

За извършената химическа атака в Сирия се обвинява сирийската армия, без да има доказателства в подкрепа на тази хипотеза.

Сега ти ми посочи, къде точно в документа се казва това, заради което Русия налага вето.

159 1.8 MPI
                  166 2.0 TS (ex)

Comment

Последните ти коментари за ракети и т.н. звучат меко казано глупаво.

---------- Post added at 12:54 ---------- Previous post was at 12:51 ----------

Това което казваш не е вярно. Резолюцията се прави с цел да се обвини Сирийската власт за нещо което не е доказано.
                    Вече ще си позволя да Ви нарека ГЛУПАК. Бъдете убеден, че от ракети разбирам достатъчно. И пак да питам кое точно за ракетните комплекси не е вярно. Руснаците гордо заявиха "Небето над Сирия" е затворено, още като се включиха в бомбандировките преди две години. Да, ама янките ги изненадаха и крилатите ракети минаха под земята явно. Сори, ама няма друго обяснение, как великите руски ПРУ-та не свалиха Пейтриътите до петата минута (според руските хвалби). Та те така мили ми глупчо от Флорида.

Comment

• [QUOTE=gorbi;1520040]
                      Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                      Много жалко че плюещ по произхода си. Няма нищо лошо в това да изпитваш приятелски чувства към Русия независимо от това какъв ти е произхода. Всичко друго е пропаганда или изпадане в крайности.[COLOR="Silver"]

Я да ми цитираш къде "плюя" по произхода си Не отъждествявай няколко милиона нормални руснаци, с държавата - бандит Русия. Верно - има и няколко милиона зомбирани от телевизията и пропагандата празни кратуни, за които няма по-велика страна от тази, която напада съседни страни, анексира чужди територии, спонсорира тероризма по света и се държи просташки в ООН.

Изпитвай си топли чувства към Русия, към Зимбабве, към Северна Корея, само не го натрапвай на околните
                      Аз нищо не ти натрапвам, ти се опитваш да ми натрапваш крайните си възгледи. Ти обявяваш всички русофили за такива които били така и прочие.

---------- Post added at 14:53 ---------- Previous post was at 14:51 ----------

Първоначално публикувано от ДТИванов Покажи съобщение
                      Вече ще си позволя да Ви нарека ГЛУПАК. Бъдете убеден, че от ракети разбирам достатъчно. И пак да питам кое точно за ракетните комплекси не е вярно. Руснаците гордо заявиха "Небето над Сирия" е затворено, още като се включиха в бомбандировките преди две години. Да, ама янките ги изненадаха и крилатите ракети минаха под земята явно. Сори, ама няма друго обяснение, как великите руски ПРУ-та не свалиха Пейтриътите до петата минута (според руските хвалби). Та те така мили ми глупчо от Флорида.
                      У да не би с ракети да си изкарваш хляба. Я дай малко техническа информация да ни просветиш.

Comment

• Да кажем, че съм виждал и пипал ракета. Това дали ти е достатъчно? А колкото до просветяването, не можеш да напълниш лейка, на която дъното е изгнило ако ма разбираш начи.

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                          Ето, Павлинчо:

https://www.voltairenet.org/article195967.html

Чети и мисли.

Русия налага вето на тази проекто-резолюция с основния мотив:

За извършената химическа атака в Сирия се обвинява сирийската армия, без да има доказателства в подкрепа на тази хипотеза.

Сега ти ми посочи, къде точно в документа се казва това, заради което Русия налага вето.
                          Чети ти. Тази резолюция си е направо коствено обвинение към Сирия. Никъде не се споменава за разследване на територията на бандитите и проверка на тяхните военни бази.

---------- Post added at 15:04 ---------- Previous post was at 15:00 ----------

Първоначално публикувано от ДТИванов Покажи съобщение
                          Да кажем, че съм виждал и пипал ракета. Това дали ти е достатъчно? А колкото до просветяването, не можеш да напълниш лейка, на която дъното е изгнило ако ма разбираш начи.
                          Начи, нищо не знаеш. Не се хаби да просветяваш.

Comment

У да не би с ракети да си изкарваш хляба. Я дай малко техническа информация да ни просветиш.
                            Каква точно техническа информация ти е нужна, за да се убедиш във "върховенството" на руската военна техника?

Освен циркаджилъците на кобрата на Пугачов, нещо за непотопяемия Курск? Или за Армата - та дето закъсва на червения площад? Или за непобедимите им танкове и хеликоптери, които едни селяни в Афганистан направиха за смях? Или може би нещо - за руската бойна техника в схватките и с Израел?

И да ти се даде въпросната техническа информация, силно се съмнявам, че нещо ще разбереш.

159 1.8 MPI
                            166 2.0 TS (ex)

Comment

• Павлин не читатель, Павлин писатель! Понимаеш?

Comment

• Павлинчо не е виновен. Той е бил невръстно детенце по времето на соц - а, та освен за лютеницата на баба, друго не знае за него.
                                Иначе умелото управление на Жан Виденов го е прокудило в таз далечна страна.

159 1.8 MPI
                                166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
                                X