Известие

Collapse
No announcement yet.

Ще остане ли Русия, след 10 год. единствено убежище за християни?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
    Колкото и странно да звучи напълно съм съглсен с теб. Макрон ме изкефи и мене с поведението си и с Тръмп и с Путин. Въпреки че не съм съгласен за спутник и РТ, въпроса е че го каза в прав тест , като мъжете, без лигави истории и без увъртания. Каза и за санкциите като мъж и получи достоен отговор. За Сирия повтори позицията на Москва от началото на конфликта. Не глупавото "Асад трябва да си ходи", а че с хаос в региона ще е още по зле. За първи път от доста време някой европейски лдер да изкаже позиция, която не е общ шаблон а е наистина позиция.
    Мисля че с подобен подход може да се решат много проблеми и задачи. Всмисъл цялата среща протече не в духа на "Ние сме европейци, САЩ ни е татко, и значи сме богопомазани и винаги прави" а "Аз съм Франция и Франция мисли така". При това положение с донякъде отстъпки и някъде компромиси от двете страни може да се стигне до обща позиция, докато в първия случай е абсолютен бълвоч на безгръбначна марионетка - Меркел стайл.
    Дано се окаже наистина такъв пич какъвто изглежда.
    Не подценявайте Меркел! Бабето нито е слабохарактерно, нито е глупаво. Далеч съм от мисълта, че е безгрешна (кой човек е?), но самият факт, че млати всичко по избори в Германия вече толкова години е показателен. А избори в Германия не е като избори в Русия, нито дори в САЩ.

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
      Тия приказки вече сме ги слушали, другарю хамерикански разузнавач
      Вие па КГБистите да не сте по добри....
      Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Вие па КГБистите да не сте по добри....

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Изглежда трябва да ви търся работа. Има тука две мотики 12 номер, някой трябва да им намери копчето за включване. Аз не успях.
              Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

Comment

• 159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                      Изглежда трябва да ви търся работа. Има тука две мотики 12 номер, някой трябва да им намери копчето за включване. Аз не успях.
                      Консултирай се с евреин
                      Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
                        Консултирай се с евреин
                        Сакън!
                        Ще го излъже,нал тъй ги учи Талмуда...
                        После мотиката ще има да го праска по челото
                        Last edited by 546; d.m.y г., 20:26.

Comment

• Като сте толкова умни, я кажете от какво един бензинов турбо мотор може да вади пушек ама само при максимални натоварвания към 5-6 К обороти? На място, при форсиране го няма пушека..... Аз измислих 3 варианта: Картерна вентилация, турбина и сегменти..... Като последния вариант само докат го напиша ми прескочи сърцето 3 пъти.....
                          Last edited by Orm; d.m.y г., 20:12.

Comment

• Добре е да се премери компресия. Записваш си отчетеното на всеки цилиндър, след което се наливат по около 10 гр. масло в цилиндрите и пак се мери.
                            Ако компресията от второто измерване е по-висока от тази при първото (с 10 или повече %), нещата отиват към сегменти.

159 1.8 MPI
                            166 2.0 TS (ex)

Comment

Добре е да се премери компресия. Записваш си отчетеното на всеки цилиндър, след което се наливат по около 10 гр. масло в цилиндрите и пак се мери.
                              Ако компресията от второто измерване е по-висока от тази при първото (с 10 или повече %), нещата отиват към сегменти.
                              Аз са ще сменям верига са, та едва ли ще хванат нещо с моята разтегнатата

Comment

• Ми пусни картерните газове в някое шише от минерална вода с помоща на маркуче ,покарай известно време така и виж дали се събира масло,малко миризлива история става...
                                Last edited by 546; d.m.y г., 22:41.

Comment

Working...
                                X