Известие

Collapse
No announcement yet.

Ще остане ли Русия, след 10 год. единствено убежище за християни?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
    Абсолютно измислен проблем е този с изкаването на Путин. Целта е да се създават интриги между руснаци и българи. Русия официално заяви че никога не е поставяла под съмнение приноса на Българската Държава в създаването и разпространението на славянската азбука.
    Жалка картинка! Целта е да се създават интриги - не може дори да се сетиш колко си прав!
    „В.Путин: Уважаемый господин Президент! Позвольте Вас сердечно поприветствовать в Кремле. Знаю, что Вы приехали в Россию в необычный день и по необычному поводу – по случаю вручения Вам награды православного фонда единства православных народов. Сегодня и в России торжественный день – День славянской письменности, а письменность пришла к нам как раз с македонской земли. Прежде всего хочу поздравить Вас с этой наградой.” Ако не можеш да си го преведеш ще ти помогна, само кажи.
    Идвала азбуката от македонските земи, и това го казва пред "македонскиот прецедател (президент)". Това ако не е опит за създаване на интрига - здраве му кажи. Ама на джуджето това му остана - да се опитва да прави интриги на Балканите. Но все по - малко му вървят номерата - последен шамар (за сега) изяде от Черна гора. Мъката е голяма, водката е малко и е скъпа, пак ще трябва да се порка лосион за баня.
    Last edited by ДТИванов; d.m.y г., 00:21.

Comment

• Първоначално публикувано от ДТИванов Покажи съобщение
      Жалка картинка! Целта е да се създават интриги - не може дори да се сетиш колко си прав!
      „В.Путин: Уважаемый господин Президент! Позвольте Вас сердечно поприветствовать в Кремле. Знаю, что Вы приехали в Россию в необычный день и по необычному поводу – по случаю вручения Вам награды православного фонда единства православных народов. Сегодня и в России торжественный день – День славянской письменности, а письменность пришла к нам как раз с македонской земли. Прежде всего хочу поздравить Вас с этой наградой.” Ако не можеш да си го преведеш ще ти помогна, само кажи.
      Идвала азбуката от македонските земи, и това го казва пред "македонскиот прецедател (президент)". Това ако не е опит за създаване на интрига - здраве му кажи. Ама на джуджето това му остана - да се опитва да прави интриги на Балканите. Но все по - малко му вървят номерата - последен шамар (за сега) изяде от Черна гора. Мъката е голяма, водката е малко и е скъпа, пак ще трябва да се порка лосион за баня.
      Щом така се успокояваш вечер, така да бъде...
      Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• [QUOTE=Orm;1523146]Щом така се успокояваш вечер, така да бъде...[/
        Това ли успя да измислиш? Или не са спуснали опорна точка още?

Comment

• Меркел - „Мога само да кажа, че ние, европейците, наистина трябва да вземем нашата собствена съдба в собствените си ръце, разбира се, в приятелство със Съединените щати, Великобритания и в добросъседски отношения, когато е възможно, с Русия и други страни”.

Значи все пак съдбата ни не е била в нашите ръце.....

Малко по малко май ще стигнат до позицията на Вова (или джуджето, както му викате)....
          Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
            Меркел - „Мога само да кажа, че ние, европейците, наистина трябва да вземем нашата собствена съдба в собствените си ръце, разбира се, в приятелство със Съединените щати, Великобритания и в добросъседски отношения, когато е възможно, с Русия и други страни”.

Значи все пак съдбата ни не е била в нашите ръце.....

Малко по малко май ще стигнат до позицията на Вова (или джуджето, както му викате)....
            Много задълбаваш в "дипломатическия жаргон", ми се чини

Тези хора са добре обучени да говорят много, без да казват нищо.

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
              Много задълбаваш в "дипломатическия жаргон", ми се чини

Тези хора са добре обучени да говорят много, без да казват нищо.
              Да, ама явно нещо става, днеска изолираното джудже е във Франция, след няколко дена пък бабата пътува за Русия.... Поведението пък на Тръмп на G7 беше ебати унижението за останалите велики 6.... Е виж при арабите даже танцуваше арабски танци с мечове.... Стават някакви неща, които и аз (великият политолог) не разбирам до край....

Грешка, Меркел вече беше в Москва в началото на месеца
              Last edited by Orm; d.m.y г., 15:44.

Comment

Да, ама явно нещо става, днеска изолираното джудже е във Франция, след няколко дена пък бабата пътува за Русия.... Поведението пък на Тръмп на G7 беше ебати унижението за останалите велики 6.... Е виж при арабите даже танцуваше арабски танци с мечове.... Стават някакви неща, които и аз (великият политолог) не разбирам до край....

Грешка, Меркел вече беше в Москва в началото на месеца
                Джуджето е във Франция, но Макрон ясно му даде да разбере, че няма да има отстъпки по въпросите на Украйна и Сирия. Нарита хубаво RT и Sputnik (едни от руските хибридни бълвочи). Хубавото е,че новоизбраният президент каза, че ще се търси решение за Сирия, без да се разсипва държавата като такава. Явно си дават сметка европейските лидери какво последва от разсипването на Либия и други арабски държави и не смятат да се спъват в този камък пак. Този Макрон и на Тръмп не се даде, въобще ще излезе, че е корав пич. Почти му ставам фен.

Comment

• Първоначално публикувано от ДТИванов Покажи съобщение
                  Джуджето е във Франция, но Макрон ясно му даде да разбере, че няма да има отстъпки по въпросите на Украйна и Сирия. Нарита хубаво RT и Sputnik (едни от руските хибридни бълвочи). Хубавото е,че новоизбраният президент каза, че ще се търси решение за Сирия, без да се разсипва държавата като такава. Явно си дават сметка европейските лидери какво последва от разсипването на Либия и други арабски държави и не смятат да се спъват в този камък пак. Този Макрон и на Тръмп не се даде, въобще ще излезе, че е корав пич. Почти му ставам фен.
                  Колкото и странно да звучи напълно съм съглсен с теб. Макрон ме изкефи и мене с поведението си и с Тръмп и с Путин. Въпреки че не съм съгласен за спутник и РТ, въпроса е че го каза в прав тест , като мъжете, без лигави истории и без увъртания. Каза и за санкциите като мъж и получи достоен отговор. За Сирия повтори позицията на Москва от началото на конфликта. Не глупавото "Асад трябва да си ходи", а че с хаос в региона ще е още по зле. За първи път от доста време някой европейски лдер да изкаже позиция, която не е общ шаблон а е наистина позиция.
                  Мисля че с подобен подход може да се решат много проблеми и задачи. Всмисъл цялата среща протече не в духа на "Ние сме европейци, САЩ ни е татко, и значи сме богопомазани и винаги прави" а "Аз съм Франция и Франция мисли така". При това положение с донякъде отстъпки и някъде компромиси от двете страни може да се стигне до обща позиция, докато в първия случай е абсолютен бълвоч на безгръбначна марионетка - Меркел стайл.
                  Дано се окаже наистина такъв пич какъвто изглежда.
                  Last edited by Orm; d.m.y г., 02:28.

Comment

• Я дайте линк кво е казал Макрон,че нямам време да ровя,а ми стана интересно

Comment

• Първоначално публикувано от 546 Покажи съобщение
                      Я дайте линк кво е казал Макрон,че нямам време да ровя,а ми стана интересно
                      Заповядай

Английски:
                      https://www.youtube.com/watch?v=VgTE4B_mg7w

Руски:
                      https://www.youtube.com/watch?v=K0c_J-sH_es

P.S - Имаше един тънък но много важен момент - "Ще уведомя Меркел че трябва да активизираме нормандската 4-ка"
                      Last edited by Orm; d.m.y г., 02:33.

Comment

• Хехе,и на мен почва да ми става симпатичен.

Comment

• Първоначално публикувано от 546 Покажи съобщение
                          Хехе,и на мен почва да ми става симпатичен.
                          Железарка изглежда Дано не успеят да го превъзпитат по западен стандарт....
                          Last edited by Orm; d.m.y г., 03:35.

Comment

• По темата : Не, няма да остане

Защото 1. Статистически религията ислям ще измести християнството като брои последователи чак около 2070, така че до тогава ще има достатъчно други страни с това
                            И второ защото може да няма Русия до тогава Когато навлезнат масово алтернативни източници на енергия, страните, разчитащи изцяло само на износ на петрол и газ ( Русия,Иран, Нигерия, Венецуела, Сирия и някои други ) вероятно ще имат големи икономически кризи

ПС: голям спор сте спретнали, и тук ли има платени тролове за агитация
                            156 Sportwagon 1.9JTD

Comment

• Първоначално публикувано от potrebitel22 Покажи съобщение
                              По темата : Не, няма да остане

Защото 1. Статистически религията ислям ще измести християнството като брои последователи чак около 2070, така че до тогава ще има достатъчно други страни с това
                              И второ защото може да няма Русия до тогава Когато навлезнат масово алтернативни източници на енергия, страните, разчитащи изцяло само на износ на петрол и газ ( Русия,Иран, Нигерия, Венецуела, Сирия и някои други ) вероятно ще имат големи икономически кризи

ПС: голям спор сте спретнали, и тук ли има платени тролове за агитация
                              Не, тука сме си мазохисти - доброволци....

Религията ислям вече е най многобройната...
                              А че Русия до 2070-та няма да я има.... ами историята знае много хора и то доста по известни от мен и от теб, които са предвиждали краха на Русия, ама те са вече 2 метра под земята а Русия ей я.... зад локвата....
                              Твоята теория има право на съществуване при 2 условия, до 2070-та съвсем да се откажем от нефта и газта и второ, Русия следващите 53 години да спре да се развива.....

Comment

Не, тука сме си мазохисти - доброволци....
                                ....
                                Тия приказки вече сме ги слушали, другарю хамерикански разузнавач

159 1.8 MPI
                                166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
                                X