Известие

Collapse
No announcement yet.

Ще остане ли Русия, след 10 год. единствено убежище за християни?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ок,извинявам се и от негово име
    Дано Ким да не разбере какви ги приказва Паси,че току ни се стоварила някоя ракета от към Космоса .
    Ей това най ми хареса:
    “Всеки договор може да бъде интерпретиран по подходящ начин, а и всеки кораб може да си сменя флага при добро желание от страна на двете страни”, каза още председателят на Атлантическия клуб в България.

Копирано от: https://novavarna.net
    Нова Варна ©
    Last edited by 546; d.m.y г., 22:15.

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
      По изключение ще се включа, за оня дето спореше че в България няма американскки бази.Ето го от устата на БАШ ЕВРОАТЛАНТИКА - https://novavarna.net/2017/09/28/сол...?да-от-в/ Между натовска и американска база нали се сещаш че има разлика.

---------- Post added at 21:16 ---------- Previous post was at 21:00 ----------

Извинявай ма вече даже за пазач на стадо овце не се класирам.Дори до интервюта вече не стигам, за място със средно образование и с малък или без опит.Относно заплащането обява в джобса от преди 2-3 месеца за работно място в практикер в София и Варна една и съща позиция - София 1200 лв ЧИСТО/ написано с големи букви/ Варна 500 лв нетна заплата.За кви 2000 лв ми говориш.

п.п. Със стажа се гордееха по татово време.
      Надбавката за прослужено време е противоконституционна.Отсякоха евроатлантиците.
      За 40 и кусур години 240 лв пенсия, мерси.Ако си спестявам парите които ми удържат за пенсия ще съм по-добре.
      Ми ако умра на 60 какво става със стажа и парите които са ми удържали.
      Като отпадне минималната заплата безработицата ще изчезне ще има работа за всички за по 20-50 лв.
      За слава не работим.За пенсия също.
      Понеже тгова явно е адресирано към мен, няма как да не отговоря.
      Ако на теб "по изключение" " ти дрънкат лимките" то при мен е постоянно явление. За съжаление(или не), фактите не се определят по това, какво някой е казал или не. Когато става въпрос за собственост, то тя се определя от притежателят на нотариален акт(фактически). Инак, аз мога да определя апартаментът ти за марсианска собственост. Самият ти постна документ в който съвсем недвусмислено е описано как и при какви условия се ползват базите от американците. Ако взема да чета м/у редовете(като теб) тук, току виж съм прочел, че си опасен за себеси и обществото. Добре че чета натисаното дословно. Ако имаш още поне 1 неврон, неизпържен от руската пропаганда, ще видиш че дори и в тая новина се разграничават американска и НАТОВСКА база.
      Имаш ли идея, каква беше разликата в заплащането м/у Варна и София, по времето на лелеяният "развит социализъм"? Разликата е - ако сега решиш, още утре ножеш да се нанесеш в София. О, да! Зная че не искаш!

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
      Ванка, гледам ги постоянно и даже виждам какво правят. Взимат такива решения, че няма как да не се съглася с твърдението, че някои хора мислят със задника си.
      Разбери, че черпя впечатления от първа ръка.
      Подозирам че като "разчепкаме" случаят, ще се окаже че става дума за " поведенчески педераси" които инак са си хетеросексуални.
      Ако не се държите сериозно, и аз няма да го правя. Ще се наложи Митака да иска затварянето на целият интернет, в последствие. В следствие на това, дечурлигата отново "ше изнамерят" играта на фунийки с топлийки. Няма нужда да се връщаме отново там.
      Дръжте се сериозно! Ситуацията го изисква.
      Спомена икономически лостове, попитах - какви.
      Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 22:43.
      Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Ами тоя евреин се натяга за пост в НАТО, ама клакьорите подемат Русия ни е враг, ония 45 години, Тато а може би и хан Аспарух е виновен че сме се заселили по тия земи.Също като Грибускайте на Литва, то не беше истерия олеле Русия ще ни превземе, а се оказа че се точи за Брюксел, трее някой да ви4ди колко е усърдна.Еее, Русия построи некви си стотина километра жп релси заобиколи Литва ся пристанищата и пустеят.Че и нашта работа.Почти съм сигурет че и ф-16 ще купим....когато досието ти е на бюрото на шефа на ЦРУ нямаш избор.Кога Русия си стъпи на крака, когато спря да храни Украйна ,прибалтийските републики и задкавказките републики.То къв вой беше Русия стяга 100 000 армия зя учения с Беларус, ученията са троянски кон, щели да ги използват като параван да нападнат Грибускайте и Порошенко - еее, НАТО ги оцени на 12-15000 хиляди, войските се прибараха по казармите си и никого не превзеха.Ма грантовете трябва да се заработят.И в Сирия, нали освобождаваха горкия сирийски народ от диктатора Асад, ма май находищата на нефт в Дей ез Зор им бил кахъра.Може би за туй краварите протестират срещу тоя бесен кашик - http://www.pan.bg/view_article-4-403...en-satrap.html

Новината от днес е че Русия окончателно е унищожила химическите си оръжия, САЩ щели да го направят до 2023 година.Дан са чудим отде в Сирия искачат хим оръжия въпреки че Асад покани експерти от ООН да потвърдят че са унищожени всички хим оръжия, ма никой не отиде.Я да видим отде черпим с пълни шепи за Сирия - https://www.youtube.com/watch?time_c...&v=u9lo7Ip_lZQ

п.п.Ся разбрах че профил не се закрива, явно ще трябва да помоля да ми скрият раздела.
        п.п.2 Ванка ти що не се изнесеш в САЩ или в Европа по същата логика.Нали скъсахме с миналото, ся ми разправяш че същото било ипри Тато.Ма така е вълка кожата си мени нрава не.После ми разправяй за равни права.Понеже това не носи пари не се смята за дискриминация че живея във Варна.
        Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 22:39.
        По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
        конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
        Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
        Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Ами тоя евреин се натяга за пост в НАТО, ама клакьорите подемат Русия ни е враг, ония 45 години, Тато а може би и хан Аспарух е виновен че сме се заселили по тия земи.Също като Грибускайте на Литва, то не беше истерия олеле Русия ще ни превземе, а се оказа че се точи за Брюксел, трее някой да ви4ди колко е усърдна.Еее, Русия построи некви си стотина километра жп релси заобиколи Литва ся пристанищата и пустеят.Че и нашта работа.Почти съм сигурет че и ф-16 ще купим....когато досието ти е на бюрото на шефа на ЦРУ нямаш избор.Кога Русия си стъпи на крака, когато спря да храни Украйна ,прибалтийските републики и задкавказките републики.То къв вой беше Русия стяга 100 000 армия зя учения с Беларус, ученията са троянски кон, щели да ги използват като параван да нападнат Грибускайте и Порошенко - еее, НАТО ги оцени на 12-15000 хиляди, войските се прибараха по казармите си и никого не превзеха.Ма грантовете трябва да се заработят.И в Сирия, нали освобождаваха горкия сирийски народ от диктатора Асад, ма май находищата на нефт в Дей ез Зор им бил кахъра.Може би за туй краварите протестират срещу тоя бесен кашик - http://www.pan.bg/view_article-4-403...en-satrap.html

Новината от днес е че Русия окончателно е унищожила химическите си оръжия, САЩ щели да го направят до 2023 година.Дан са чудим отде в Сирия искачат хим оръжия въпреки че Асад покани експерти от ООН да потвърдят че са унищожени всички хим оръжия, ма никой не отиде.Я да видим отде черпим с пълни шепи за Сирия - https://www.youtube.com/watch?time_c...&v=u9lo7Ip_lZQ

п.п.Ся разбрах че профил не се закрива, явно ще трябва да помоля да ми скрият раздела.
          п.п.2 Ванка ти що не се изнесеш в САЩ или в Европа по същата логика.Нали скъсахме с миналото, ся ми разправяш че същото било ипри Тато.Ма така е вълка кожата си мени нрава не.После ми разправяй за равни права.Понеже това не носи пари не се смята за дискриминация че живея във Варна.
          Ако не съм доволен от животът си тук, можеш да си сигурен че ще го направя. Разправям ти че не е същото!
          Сега действително можеш да се "изнесеш" я в София, я в европа. Относно това - кой какво говори и върши можем мноооого да си пишем. Едното е "приказки", другото - действия.
          Стигнахме до евреите преди турците! Изненадан съм! Съвсем сериозно!

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
          Глупости! Ако търсиш място за пазач, т.е - работа, която всеки може да върши, най-вероятно ще предпочетат по-младия.
          Точно в тоя случай е обратното. Предпочитат възрастни, за предпочитане пенсионери от силовите министерства.
          По принцип, преди 15г се търсеха 20 годишни с 30г трудов стаж по специалноста. Вече не е така. Обаче човек трябва и да иска да работи. Когато пробват собствен малък бизнес и видят че е трудно, че "не става", някой хора си вадят изводи и за да продължат да практикуват занаятът си, се хващат да работят за 'гадовете", срещу заплащане което въпросните "гадове" могат да им осигурят. Други не. Те искат достойно заплащане, срещу плаващо работно време и никаква ангажираност. Все едно - развитият социализъм. Ще стане, ама.......друг път! Единственото нещо за което съм съгласен с Митре - никаква работа, ако условията не те удовлетворяват. Уточнението е - хванеш ли се на хорото, играеш го до краят, или докато се пуснеш.
          Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 23:20.

Comment

• Митак,а ако се включат и руските производители с някоя оферта за изтребител дали ще е на сметка,как мислиш? Ама честно.
            Ако си търсиш работа,компанията към която бачкам купи двайсетина нови коли наскоро,търсят се шофьори все още.
            Last edited by 546; d.m.y г., 23:01.

Comment

• Значи, ако оставим пристратията, честно ще кажа така.Самолети и каква да е бойна техника се купуват съобразно нуждите и задачите на армията.Не мога да ти кажа какви самолети трябва да купим при положение че нямаме пари нямаме национални интереси и доктрина.Кавото ни кажат това купуваме.Този въпрос ще ми зададеш когато България е суверенна държава а не нечия марионетка.Учи се от турците.Понеже не мога да взема под внимание всички фактори нека някой ми обясни защо да не купим миг или су.Това че са руски го знаем.Обосновете се на база цена, възможности , въоръжение, цена на въоръжението, възможност за собствено производство на такова.Възможност за лицензно производство на въоръжение.Разходи на летателен час и разходи по подръжка.Съвместимост с съществуващата инфраструктура.Взаимодействие с другите родове войски.Айде, имате каталог с производители и модели, какво ще купите за да обхванете възможно най-много задачи на авиацията при положение че може да купите максимум една ескадрила пред вид горните условия.Защо не тоя ами оня.То не е като да си купиш кола за гъзария.

п.п.Преди две години Северна Корея е закупила 200 самолета АН2.Защо, защото всеки може да превози 10-12 войника, ниска скорост, нисък полет, лети дори по ниско от Томахоук, поради това трудно се открива от радарите и поради факта че само горните крила и кожуха на двигателя са метални, другото е плат.Каца и излита от всякакъв терен и му трябват 50 метра да кацне.Спомнете си оня германец дето кацна на Червения площад без даго засекат.Никой няма да е доволен ако на плаца му кацнат 10-тина такива нискотехнологични неща и ти стоварят рота мотивирани корейци посред нощ.

---------- Post added at 00:31 ---------- Previous post was at 00:21 ----------

Първоначално публикувано от 546 Покажи съобщение
              Митак,а ако се включат и руските производители с някоя оферта за изтребител дали ще е на сметка,как мислиш? Ама честно.
              Ако си търсиш работа,компанията към която бачкам купи двайсетина нови коли наскоро,търсят се шофьори все още.
              С такситата приключих отдавна когато работех за себе си.Че търся търся ма с такива дето се разписваш на 800 лв пък ти дават 450, дето те водят на 4 часа или работиш в хотел пък те водят занаятчия в производствено предприятие, тцъ.Ти ми кажи защо като ел.техн 5 кваликационна група, сертификат за работа с напрежение до и над 20кv,стаж като диспечер в подстанция и произведствени мощности,1 степен машинист на парни и водогрейни котли, в допълнение корабен елмонтьор и други не ставам дори да отчитам електромерите в ЕнергоПРО, въпреки че обявите им за работа не слизат от джобса.Документи само по емейл.Интервю само с одобрените кандидати.

Comment

Значи, ако оставим пристратията, честно ще кажа така.Самолети и каква да е бойна техника се купуват съобразно нуждите и задачите на армията.Не мога да ти кажа какви самолети трябва да купим при положение че нямаме пари нямаме национални интереси и доктрина.Кавото ни кажат това купуваме.Този въпрос ще ми зададеш когато България е суверенна държава а не нечия марионетка.Учи се от турците.Понеже не мога да взема под внимание всички фактори нека някой ми обясни защо да не купим миг или су.Това че са руски го знаем.Обосновете се на база цена, възможности , въоръжение, цена на въоръжението, възможност за собствено производство на такова.Възможност за лицензно производство на въоръжение.Разходи на летателен час и разходи по подръжка.Съвместимост с съществуващата инфраструктура.Взаимодействие с другите родове войски.Айде, имате каталог с производители и модели, какво ще купите за да обхванете възможно най-много задачи на авиацията при положение че може да купите максимум една ескадрила пред вид горните условия.Защо не тоя ами оня.То не е като да си купиш кола за гъзария.

п.п.Преди две години Северна Корея е закупила 200 самолета АН2.Защо, защото всеки може да превози 10-12 войника, ниска скорост, нисък полет, лети дори по ниско от Томахоук, поради това трудно се открива от радарите и поради факта че само горните крила и кожуха на двигателя са метални, другото е плат.Каца и излита от всякакъв терен и му трябват 50 метра да кацне.Спомнете си оня германец дето кацна на Червения площад без даго засекат.Никой няма да е доволен ако на плаца му кацнат 10-тина такива нискотехнологични неща и ти стоварят рота мотивирани корейци посред нощ.

---------- Post added at 00:31 ---------- Previous post was at 00:21 ----------

С такситата приключих отдавна когато работех за себе си.Че търся търся ма с такива дето се разписваш на 800 лв пък ти дават 450, дето те водят на 4 часа или работиш в хотел пък те водят занаятчия в производствено предприятие, тцъ.Ти ми кажи защо като ел.техн 5 кваликационна група, сертификат за работа с напрежение до и над 20кv,стаж като диспечер в подстанция и произведствени мощности,1 степен машинист на парни и водогрейни котли, в допълнение корабен елмонтьор и други не ставам дори да отчитам електромерите в ЕнергоПРО, въпреки че обявите им за работа не слизат от джобса.Документи само по емейл.Интервю само с одобрените кандидати.
                Пак ме "мяташ" нещо. Възможно е да са ти давали 800, пък да се разписваш на минимална. Обратният вариянт е възможен в Русия, може би, не зная. Каза че имаш милион и един сертификата - очаквах да си започнал собствен бизнес в тая сфера. Оптределено начинът по който възприемаш светът не ми е понятен. Дали пък и тия, при които кандидатстваш нямат моят проблем!?
                Дадох ти линк към заплатите на специалисти с твоят профил в провинциален руски град. Тая заплата устройва ли те? Имай предвид че не случайно е точно тоя град. Е!?
                Какво точно искаш!? Аз да бачкам на конвеера на "колянов вал", да съм целият в масло, с дископатия, да не мога да ставам от леглото сутрин, а ти през това време, играейки го поддръжка, да бъзикаш каките из завода. На края на месеца - 30/40 лв разлика. Свърши тая. Проумей го! И в Русия го няма вече! Край!

п.п. Ей го АН 2. Заплахата за САЩ И НАТО. 200 х 10/12 = 2000/2400. Или пък им е трябвал селскостопански самолет, за което и става, всъщност. Но...давай! Развивай се!
                Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 01:05.

Comment

• https://www.youtube.com/watch?v=wdPa...ature=youtu.be

Втора серия - същото за МИГ 29 (във въздуха).

Coming soon.

159 1.8 MPI
                  166 2.0 TS (ex)

Comment

• 10 години имах собствен бизнес, колко врати съм качил по етажите аз си знам така че тежкия физически труд не ми е чужд.Никой не те карал да работиш на колянов вал като не ти харесва, можело е да напуснеш,Аз така направих още 90-та година, можело е да запише рабфаг и да станеш инженер, че и стипендия щеше да вземаш.Ся е рисковано за частен бизнес, какво да правя, ел инсталации по строежи и да чакам на опашката на междуфирмено задлъжнелите, да ремонтирам клеясали печки и бойлери на някви дет си мислят че времето е безплатно.
                    Като се разписваш на 800 и вземаш 450 разликата си я прибира работодателя ти на джобче.Ай да не ти отварям очите и за други екстри.
                    И кое по-точно е свършило, това че не отвикнахме да гледаме в канчето на другите, това че трябва да се съобразявам с хора на които им стига да изкарат за едната ракия и леб.Може би съм виновен и за високия холесторол и цирозата на такива.Искам нормално заплащане, реални осигуровки, трудова характеристика защото ел техник не коси трева, не мете паркинга не го играе и охрана въобще ел техник е равнозначно на общ работник за "бизнесмена" с С класа.Като не може да си позволи ел техник да си наеме общ работник.Щото един авер шофьор в германия го санкционира работодателя му за това че е сменил некъв маркуч без да се обади във фирмата - ти си шофьор не монтьор, от тебе си иска да караш не да ремонтираш.Има си квалифицирани монтьори.Точка.Аз съм вкарал 6 бона в сертификати не да работя с някакви баялдисали алкохолици дето не могат да почнат работа до 10 часа и си носят половинка домашнярка за обяд.Значи в тая държава е престъпление да искаш подобър живот и трябва да се равняваме с тия дето живеят за да ядат и серат.На прасето не му трябва обяснения защо го храниш и кастрираш, доволно е да се въргаля в калта и да лочи безплатната пумия.То това е и целта, да лежиш долу послушно и да верваш в светлото бъдеще.Не стига, търся си светлото бъдеще.Нали така обещавахте, като приватизираме заводите ще има конкуренция качество печалби доходи и т.н.Ванка с 500 лв заплата нямаше да мога да осигуря на майка ми най-добрите доктори и лекарства от Швейцария.Ми само миналото лято съм лежал два месеца по хотели и съм дал 12 бона за две операции в София.Както пациента е осигурен.А общо три години продължи.С 40 и кусур години трудов стаж и 200 кинта пенсия + високо кръвно , дископатии, холестероли , артрити, и прочие кат ми се похвали някой - ми да сиси си уредил живота бе.Ма тя дископатията хваща и от копане на лозе събота и неделя и отпуската и дигане на бидони с джибри.Ма от това не се оплаквате.Така, значи кой как си е подредил живота си е негова работа, аз не съм виновен че някой е работил за слава, друг чакал завода да му даде жилище трети ся чака държавата да го санира.И не че няма специалисти в тая държава, има, ама те са с побелели коси и искат пари.А тия приказки че безработицата намаляла са за ония дето се въргалят в калта и квичат доволно.Просто много хора не са регистрирани на борсата заради ниското заплащане, освен това с тия програми дето регистираните ще ги задължават да сменят памперси, да гледат стари хора, да чистят вилите на "бизнесмените "докат половинките им харчат в мола ТВОИТЕ пари, хептен щи я докараме до нула даже ще внесем украинки и молдовки и нигерийци и шимпанзета даже.

п.п.Е кат вземе някой да ми казва как едно време работил за 120 лв как имал едни обувки, как ходел в калта пеш до работа, как не знаел какво е това курорт, ма вади от обувките и от чорапите.Значи виновен съм за това че некой има дископатия, че имам пари за гуми а нямам за ракия, че не копа лозе ами фащам жена си и отивам някъде из Родопите,виновен съм за това че не пия еднадветри бири пред кварталния магазин и не ходя в Кауфланд с работни дрехи, за това че некой няма пари за Киндер сюрприз/ма държи две болярки в ръцете, ми така де няма човека три ръце/, виновен съм че не искам да съм роб на либералната педерастия наречена демокрация.......Кога съм прав си отстоявам, когато съм виновен си плащам, слагачеството и непреклонената главица са ми недостатък.Да ма е чул или чел някой че се оплаквам че съм без работа, че търся връзки за работа или кво да е, че искам пари на заем.Три години от живота си отдадох дължимото на тая дето ме е родила да си изкара старинитите достойно.

Той бардака сам се разпада, на Русия не и е нужно да се меси, просто стои и чака.

---------- Post added at 01:22 ---------- Previous post was at 01:16 ----------

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                    https://www.youtube.com/watch?v=wdPa...ature=youtu.be

Втора серия - същото за МИГ 29 (във въздуха).

Coming soon.

Като кажеш А кажи и Б . - https://www.youtube.com/watch?v=M2vL5rMUG-E деба тоя интернет.

Comment

10 години имах собствен бизнес, колко врати съм качил по етажите аз си знам така че тежкия физически труд не ми е чужд.Никой не те карал да работиш на колянов вал като не ти харесва, можело е да напуснеш,Аз така направих още 90-та година, можело е да запише рабфаг и да станеш инженер, че и стипендия щеше да вземаш.Ся е рисковано за частен бизнес, какво да правя, ел инсталации по строежи и да чакам на опашката на междуфирмено задлъжнелите, да ремонтирам клеясали печки и бойлери на някви дет си мислят че времето е безплатно.
                      Като се разписваш на 800 и вземаш 450 разликата си я прибира работодателя ти на джобче.Ай да не ти отварям очите и за други екстри.
                      И кое по-точно е свършило, това че не отвикнахме да гледаме в канчето на другите, това че трябва да се съобразявам с хора на които им стига да изкарат за едната ракия и леб.Може би съм виновен и за високия холесторол и цирозата на такива.Искам нормално заплащане, реални осигуровки, трудова характеристика защото ел техник не коси трева, не мете паркинга не го играе и охрана въобще ел техник е равнозначно на общ работник за "бизнесмена" с С класа.Като не може да си позволи ел техник да си наеме общ работник.Щото един авер шофьор в германия го санкционира работодателя му за това че е сменил некъв маркуч без да се обади във фирмата - ти си шофьор не монтьор, от тебе си иска да караш не да ремонтираш.Има си квалифицирани монтьори.Точка.Аз съм вкарал 6 бона в сертификати не да работя с някакви баялдисали алкохолици дето не могат да почнат работа до 10 часа и си носят половинка домашнярка за обяд.Значи в тая държава е престъпление да искаш подобър живот и трябва да се равняваме с тия дето живеят за да ядат и серат.На прасето не му трябва обяснения защо го храниш и кастрираш, доволно е да се въргаля в калта и да лочи безплатната пумия.То това е и целта, да лежиш долу послушно и да верваш в светлото бъдеще.Не стига, търся си светлото бъдеще.Нали така обещавахте, като приватизираме заводите ще има конкуренция качество печалби доходи и т.н.Ванка с 500 лв заплата нямаше да мога да осигуря на майка ми най-добрите доктори и лекарства от Швейцария.Ми само миналото лято съм лежал два месеца по хотели и съм дал 12 бона за две операции в София.Както пациента е осигурен.А общо три години продължи.С 40 и кусур години трудов стаж и 200 кинта пенсия + високо кръвно , дископатии, холестероли , артрити, и прочие кат ми се похвали някой - ми да сиси си уредил живота бе.Ма тя дископатията хваща и от копане на лозе събота и неделя и отпуската и дигане на бидони с джибри.Ма от това не се оплаквате.Така, значи кой как си е подредил живота си е негова работа, аз не съм виновен че някой е работил за слава, друг чакал завода да му даде жилище трети ся чака държавата да го санира.И не че няма специалисти в тая държава, има, ама те са с побелели коси и искат пари.А тия приказки че безработицата намаляла са за ония дето се въргалят в калта и квичат доволно.Просто много хора не са регистрирани на борсата заради ниското заплащане, освен това с тия програми дето регистираните ще ги задължават да сменят памперси, да гледат стари хора, да чистят вилите на "бизнесмените "докат половинките им харчат в мола ТВОИТЕ пари, хептен щи я докараме до нула даже ще внесем украинки и молдовки и нигерийци и шимпанзета даже.

п.п.Е кат вземе някой да ми казва как едно време работил за 120 лв как имал едни обувки, как ходел в калта пеш до работа, как не знаел какво е това курорт, ма вади от обувките и от чорапите.Значи виновен съм за това че некой има дископатия, че имам пари за гуми а нямам за ракия, че не копа лозе ами фащам жена си и отивам някъде из Родопите,виновен съм за това че не пия еднадветри бири пред кварталния магазин и не ходя в Кауфланд с работни дрехи, за това че некой няма пари за Киндер сюрприз/ма държи две болярки в ръцете, ми така де няма човека три ръце/, виновен съм че не искам да съм роб на либералната педерастия наречена демокрация.......Кога съм прав си отстоявам, когато съм виновен си плащам, слагачеството и непреклонената главица са ми недостатък.Да ма е чул или чел някой че се оплаквам че съм без работа, че търся връзки за работа или кво да е, че искам пари на заем.Три години от живота си отдадох дължимото на тая дето ме е родила да си изкара старинитите достойно.

Той бардака сам се разпада, на Русия не и е нужно да се меси, просто стои и чака.

---------- Post added at 01:22 ---------- Previous post was at 01:16 ----------

Като кажеш А кажи и Б . - https://www.youtube.com/watch?v=M2vL5rMUG-E деба тоя интернет.
                      Митак,повечко позитивизъм и по- малко нихилизъм,ша станеш същия като мен накрая,а не е гот,да знаеш.
                      Last edited by 546; d.m.y г., 01:50.

Comment

• Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                        Пак ме "мяташ" нещо. Възможно е да са ти давали 800, пък да се разписваш на минимална. Обратният вариянт е възможен в Русия, може би, не зная. Каза че имаш милион и един сертификата - очаквах да си започнал собствен бизнес в тая сфера. Оптределено начинът по който възприемаш светът не ми е понятен. Дали пък и тия, при които кандидатстваш нямат моят проблем!?
                        Дадох ти линк към заплатите на специалисти с твоят профил в провинциален руски град. Тая заплата устройва ли те? Имай предвид че не случайно е точно тоя град. Е!?
                        Какво точно искаш!? Аз да бачкам на конвеера на "колянов вал", да съм целият в масло, с дископатия, да не мога да ставам от леглото сутрин, а ти през това време, играейки го поддръжка, да бъзикаш каките из завода. На края на месеца - 30/40 лв разлика. Свърши тая. Проумей го! И в Русия го няма вече! Край!

п.п. Ей го АН 2. Заплахата за САЩ И НАТО. 200 х 10/12 = 2000/2400. Или пък им е трябвал селскостопански самолет, за което и става, всъщност. Но...давай! Развивай се!
                        А чекай та светна нещо.Колянов вал се поддържаше от електрончиците.Та претенциите към тях.Те беа друго ниво, даже бегло ги знаех.Аз поддържах блок, глава, и маховик, а там женки намаше и при средно 20 аварии на смяна само до такива ми беше да ходя из завода.То па и едни каки имашеее.И никога не сме се приближавали толкова до възнаграждението на тези от линиите.Еле пък колянов вал и особено монтажния вземаха хубави пари.Отам заделяха дмс за нас защото от нас зависеше да имат по-малко престой съответно си изпълняваха плана.
                        Аз също ходех във прах и масло, особено отгоре машините никога не бяха бърсани, да не говорим че почти в половината от случаите работехме заедно с монтьорите те пък бяха с бели ръчички като гинеколози.Дори жена ми дето беше технолог в монтажния беше изцапана с масло.
                        До всяка машина имаше кранбалки, та не съм видял някой да вдига блокове глави и маховици на ръце,същото важи за колянов вал.Ти ще си някъв бодибилдър да качиш вала на ръка и да го захванеш в приспособлението.Само разпределителен вал и шайбите караха на ръка.А изгорелите ел двигатели на-често са на места дето не можеш да ползваш ни кранбалка ни мотокар и трябва да го сваляш и качваш на ръце.А някои бяха по 8-10 квт.
                        Ако не ме лъже паметта преди мноого време беше споменалче си работил в монтажния,май в бояджийното.Но може и да греша, не ми се търси по темите.Няма лошо, ма гледам че не познаваш организацията на цеховете.
                        Ти и на бюро да беше работил щеше да се оплакваш пък от хемароиди.Къде на колянов вал си работил че имам съученик още от детската градина дето там му мина целия стаж та ще го питам къде валовете са се вдигали и качвали на ръка.

Колкото до АН2, не ми е минало през ума че може да се използва по този начин.Прочетох го, но и там предполагаха че може да се използва нестандартно от дебелака.Щото и САЩ и Русия се подготвят за високо технологична война пък едни талибани и джихадисти ги разиграват сума ти години с обикновени пикапи.В Ирак бързо приключиха ма когато сценария не се изпълнява от противника се объркват нещата.И много плашливо туй НАТО верно, във всяко руско учение вижда заплаха.Сега пък са в Украйна, ами ако руснаците направят учение със сърбите, малиии не ми се мисли, щеше са усмърди отвсякъде на пълни памперси.Евала на дебелака, направо им обяви война на сащиянците и пак си пуска ракети.Май там нещо не им се получава с цветните революции и номера с химическите оръжия.Може би щото нямат нефт, съвсем великодушно ще се задоволят със санкции въпреки заплахите за "огън и жупел какъвто света не е виждал".Ай са, честно, ще ги призная че носят демокрация на угнетените народи и ги спасяват от диктатори ако ги подпукат.То там всъщност народа с нетърпение чака да влезе в НАТО и да го напъплят американски танкове които ще го защитават от агресията на Русия която не знайно защо досега не се е сетила да анексира Северна Корея.Сладури!

Comment

• Дълбоко се извинявам че ыи отклонявам от иемата, но няма как.
                          Я кажете как се връзват всичките ни писаници за и против САЩ/Русия с това .... https://www.google.bg/amp/www.vedomo...735562-rossiya
                          Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Няма да се занимавам да казвам, Б,В,Г...............

Защото цялата работа е само едно скалъпено шоу.

Всеки средно грамотен техничар е наясно, че не на взвод войници, ами на 10 топ механици от F1, ако им дадеш един истински джип, посмъртно не могат да го разглобят по показания начин, дори и за десеткратно повече време.

Сглобяването пък изобщо няма да го коментирам.

Накратко - шоу за наивници.

159 1.8 MPI
                            166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                              Няма да се занимавам да казвам, Б,В,Г...............

Защото цялата работа е само едно скалъпено шоу.

Всеки средно грамотен техничар е наясно, че не на взвод войници, ами на 10 топ механици от F1, ако им дадеш един истински джип, посмъртно не могат да го разглобят по показания начин, дори и за десеткратно повече време.

Сглобяването пък изобщо няма да го коментирам.

Накратко - шоу за наивници.
                              Войниците могат за няколко секунди да го разглобят.... виж за сглобяването е по трудна работата....
                              Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                                Дълбоко се извинявам че ыи отклонявам от иемата, но няма как.
                                Я кажете как се връзват всичките ни писаници за и против САЩ/Русия с това .... https://www.google.bg/amp/www.vedomo...735562-rossiya
                                Още преди около век Айнщайн е заявил, че е учен, без национална идентичност. Това не му е попречило да направи много за човечеството.

Накратко - научно техническото развитие е едно, политическите игри - друго.

Лично аз се радвам, когато виждам, че хората могат да взаиводействат в тази плоскост, без оглед на националност, раса, религия, социална ориентация и пр.

---------- Post added at 18:40 ---------- Previous post was at 18:31 ----------

Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                                Войниците могат за няколко секунди да го разглобят.... виж за сглобяването е по трудна работата....
                                Нищо не могат! Всичко е предварително измислено и подготвено за да стане шоуто.

Един нормален джип, ще го разглобят точно никога. Вервай ми!

159 1.8 MPI
                                166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
                                X