Известие

Collapse
No announcement yet.

Ще остане ли Русия, след 10 год. единствено убежище за християни?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
    Комунист е баба ти най-вероятно. Аз споделям мнението че през последните 28 г. в България се скапа икономика, образование, здравеопазване, социални политики и т.н.
    Тия с кинтите, където ги споменаваш, на никого нищо не дават даром.
    Е и кво следва да направим,да върнем баба ми на власт ли?Ама тя вече беше веднъж за 45 години .
    А стига ,че аз мога да се лигавя повече.
    И дай варианти,примерно как намираш модела на Русия,Китай ,САЩ-плюсове и минуси,тенденции за развитие,социални придобивки,подобряване на условията на труд и ниво на заплащане на труда,растеж на икономиката и съответните последствия от това.
    Тия с кинтите конструктивна или деструктивна роля имат при различните типове на управление .

Абе каквото се сетиш ,но с аргументи,че глей как се дъвчат с теб в личен план,а не заради мнението ти.
    П.П.Останалите те определят като комунист,не аз.Нищо против нямам да си имаш каквито щеш политически виждания и да се самоопределяш както ти харесва.
    Last edited by 546; d.m.y г., 20:50.

Comment

• Първоначално публикувано от 546 Покажи съобщение
      ...... как намираш модела на Русия,Китай ,САЩ-плюсове и минуси,тенденции за развитие,социални придобивки,подобряване на условията на труд и ниво на заплащане на труда,растеж на икономиката и съответните последствия от това.
      Тия с кинтите конструктивна или деструктивна роля имат при различните типове на управление .....

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

• Где ошибались?
        Павлине,ето нещо което е от миналата година.Точно този човек едва ли може да си позволи лично той да прави манипулативни изказвания,та съм склонен да се съглася с него . http://www.banker.bg/finansov-dnevni...t-v-istoriiata .Та според пазарната логика би следвало да има свръх предлагане на финансов ресурс и ограничено търсене.Да, ама не.Когато няма доходност във финансирането,значи други фактори са определящи .Кой и защо купува ДЦК? Явно не е този точно от статията ,може би някой филантроп?
        И защо на един шеф на инвестиционен фонд му е важно да направи това изказване? В случая той дали се хвали ,че играе в мача или се жалва ,че са го сложили на скамейката?
        Да се построи едно училище едва ли е проблем оскъпяването с 3% лихва,по-скоро е проблем строителя да удвои цената и щедро да финансира безлихвено.
        Е на това му викат количествени улеснения и е голем смех в очите на тия дето управляват фондове.
        Вероятно само те ще излезнат на печеливши позиции накрая.Цирка ,е ,че тия с кинтите даже и да се раздадат на сто % в мача,победата е невъзможна.
        Просто истината е ,че парите не се увеличават от само себе си ,а се изработват.И това го знаят най-добре тези които се опитват да печелят без да бачкат.
        И даже когато ФЕД по задължение отпечата долари и ги даде на някой да си купи петрол например,то петрола е продукт на производство,тоест е изработен,та нарастването на паричната маса не е фатално,верно делаверка си е да печаташ доларчета и да ги реализираш ,но това е нормално от всяка една гледна точка,ама да праскаш кинти за да стреляш в нищото е пълна смешка.И ЕЦБ да не остане назад прави същото.Даже и държави които не го правят в края на краищата ще са принудени да се включат в схемата,за да намалят натиска върху експорта.
        П.П.ей са намерих и нашенски коментатор,от преди десетина дни,горе долу повтаря Ротшилд http://www.bloombergtv.bg/investbook...atisne-spusaka
        Last edited by 546; d.m.y г., 10:46.

Comment

• https://ria.ru/infografika/20170821/...227.html?inj=1

https://ria.ru/legprom/20171016/1506715471.html?relap=1
          Last edited by Orm; d.m.y г., 00:50.
          Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Ах ка ми се иска да бях пак модератор. така щях да ви банна
            На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
              Ах ка ми се иска да бях пак модератор. така щях да ви банна
              А , аз сам се банвам от време на време...
              Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                Ах ка ми се иска да бях пак модератор. така щях да ви банна
                Винкел немаш ли?
                Last edited by 546; d.m.y г., 01:24.

Comment

• Я кажете как да побьлгаря с една жица инсталацията на 156 жтд 98 година ,за как да имам мигачи,светлини,парно и чистачки като я вкл. на габаритни светлини,че не мога да го разбера кое е релето дето ги разрешава. Е са се прецака клемореда на контактния ключ ,а точно в момента нямам време за сервиз.Цькането го чувам,ама сьм до там.

Comment

• Това за габаритите не го разбрах.

Вържи едно цк ключе между означените изводи на клемореда:

159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

• утре сутрин ще се пробвам да разглобятам, дано инструментите са ми достатьчни,мислех да намеря релето и да подам на бобината ток от бушона на габарита вместо да разглобявам

Comment

• Първоначално публикувано от 546 Покажи съобщение
                        утре сутрин ще се пробвам да разглобятам, дано инструментите са ми достатьчни,мислех да намеря релето и да подам на бобината ток от бушона на габарита вместо да разглобявам
                        Тия консуматори дето ги споменаваш се захранват директно от клемореда - без реле.

Има една друга група консуматори, която се захранва през реле и на това реле на единия край на намотката му се подават +12 V от клемореда а другият и край се замасява през намотката на стартера (на шалтера). Това е направено с цел, когато работи стартерът, въпросното реле да изключи за да няма излишна консумация в тоз момент. Сигурно него го чуваш да цъка.
                        Last edited by ecotronic; d.m.y г., 21:25.

159 1.8 MPI
                        166 2.0 TS (ex)

Comment

• Ето , вкарахте консуматори и прецакахте готината тема....

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                            Ето , вкарахте консуматори и прецакахте готината тема....
                            Не страдай, молодец!

Чакаме Путя да захапе следващия си мандат и пак я почваме

159 1.8 MPI
                            166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                              Не страдай, молодец!

Чакаме Путя да захапе следващия си мандат и пак я почваме
                              Добре... да изчакаме....

Comment

• За тези които си мислят че живеят в демокрация , равенство , братство и разбирателство...

https://news.bg/int-politics/sasht-p...tiv-sasht.html

Comment

Working...
                                X