Беше време, когато някой им продаваше калашници. Сега - дронове. Това, което следва е ядреното оръжие или най-малкото - мръсни бомби.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Ще остане ли Русия, след 10 год. единствено убежище за християни?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщениеГнусна история в която най-вероятно са замесени партньорите. Имали са за цел да развалят Руската Коледа.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Могат.
Знае се каква е честотата на която се управляват тези "дрони" .
Такива мерки за сигурност се прилагат дори в нашата изостанала държава и там където е министър председателя, понякога президента или председателя на народното събрание има заглушаване.
Заглушават се определени честоти с "преносимо куфарче", като дори тези "куфарчета" се произвеждат в България...Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня
Comment
-
Първоначално публикувано от alfa racer GTA Покажи съобщениеМогат.
Знае се каква е честотата на която се управляват тези "дрони" .
Такива мерки за сигурност се прилагат дори в нашата изостанала държава и там където е министър председателя, понякога президента или председателя на народното събрание има заглушаване.
Заглушават се определени честоти с "преносимо куфарче", като дори тези "куфарчета" се произвеждат в България...
Изобщо не говоря за някакви VIP персони. Говоря за това да ти се пръкне един дрон с 2 кг експлозив на някой коледен базар а куфарчето със заглушителите да не присъства там.Last edited by ecotronic; d.m.y г., 12:42.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Май не са разрвботка на НАСА..
https://ria.ru/syria/20180110/151235...k=index_main_4
Което май е по лошият вариант..Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеМай не са разрвботка на НАСА..
https://ria.ru/syria/20180110/151235...k=index_main_4
Което май е по лошият вариант..
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеНе е много сигурно. Тия от НАСА са големи тарикати. Купуват зелено тиксо от алиекспрес и го лепят за заблуда
https://www.1tv.ru/shows/vremya-poka...-ot-10-01-2017Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеТука стигнаха до заключението че турците са виновни....
https://www.1tv.ru/shows/vremya-poka...-ot-10-01-2017
Comment
-
Я да оставим тия измислени междузвездни войни за малко и да обсъдим това....
https://m.vesti.bg/temi-v-razvitie/t...evroto-6078129
Много се радвам за банките и за бизнеса, нали, безкрайно съм щаслив.... Ама защо ме гложди едно чувство че ние (малката част от населението , дето нямаме банки или бизнес) ще сме пак пострадалите ?!?!Last edited by Orm; d.m.y г., 12:56.Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Доколкото съм запознат от разговори с обикновени хора, въвеждането на еврото повсеместно е довело до пиков спад в покупателната способност. За бизнеса и банките, не знам. Британците сигурно нищо не разбират от икономика щом не са го били въвели.
Мнението на Ангел Джамбазки по въпроса, за мен лично е по скоро е аргумент "против" еврозоната.
Същият онзи Джамбазки, който някога участваше активно в протестите на софиянци срещу въвеждането на зелената зона за паркиране а в момента в който се домогна до топлото брюкселско депутатско местенце, вече е твърдо "против" подобни протести и квалифицира защитниците на българската природа, като "платени розово-червени жълтопаважници"Last edited by ecotronic; d.m.y г., 13:17.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Защо само англичаните? Поляците, унгарците не бързат с тая работа , ние "големите играчи" да не пропуснем...
---------- Post added at 16:51 ---------- Previous post was at 16:48 ----------
Въпреки че ония в Брюксел кат ни видят пенсиите от по 80-100 евро може да вземат да се стреснат , барем да свършат нещо по въпроса....Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Освен всичко останало, 2 г. e прекалено оптимистичен срок. От спецове в бранша знам, че реалистичното е около 5 г. Демек време в което ако има един фрекзит или декзит и това с еврозоната автоматически ще се разсъхне
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеОсвен всичко останало, 2 г. e прекалено оптимистичен срок. От спецове в бранша знам, че реалистичното е около 5 г. Демек време в което ако има един фрекзит или декзит и това с еврозоната автоматически ще се разсъхнеВикаш я камилата ,я камоларя а ?!? Най добре е да минем на биткойни направо...
Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
Comment