слагал съм и запетайки за благозвучие не така пред хората,с Мордохи сме търсили буквичката ч на компютъра на моя той от тях аз от нас та ми е учител по правопис в форума още от времето на старите тоталиристични модератори Олд Фокс и компания,Старшинката е голема работа требе да ви кажем може да ти се спи и да се прозяваш но ще държи буден до колкото си иска форумната Шехерезада....жалко някак си няма време да се видиме толкова ли работни станахме или пораснахме не знам.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Домашни любимци прасета.
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениеслагал съм и запетайки за благозвучие не така пред хората,с Мордохи сме търсили буквичката ч на компютъра на моя той от тях аз от нас та ми е учител по правопис в форума още от времето на старите тоталиристични модератори Олд Фокс и компания,Старшинката е голема работа требе да ви кажем може да ти се спи и да се прозяваш но ще държи буден до колкото си иска форумната Шехерезада....жалко някак си няма време да се видиме толкова ли работни станахме или пораснахме не знам.
На слука!Арфа Ромео 146 1.6 боксер
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеКак успя да побереш толкова много информация в едно изречение?
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениеа това вече е за хора който наистина обичат прасетата...
Току-що изгубихте каса бира, ама това си е традиция!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
Comment