Известие

Collapse
No announcement yet.

Домашни любимци прасета.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

слагал съм и запетайки за благозвучие не така пред хората,с Мордохи сме търсили буквичката ч на компютъра на моя той от тях аз от нас та ми е учител по правопис в форума още от времето на старите тоталиристични модератори Олд Фокс и компания,Старшинката е голема работа требе да ви кажем може да ти се спи и да се прозяваш но ще държи буден до колкото си иска форумната Шехерезада....жалко някак си няма време да се видиме толкова ли работни станахме или пораснахме не знам.

Comment

Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
      слагал съм и запетайки за благозвучие не така пред хората,с Мордохи сме търсили буквичката ч на компютъра на моя той от тях аз от нас та ми е учител по правопис в форума още от времето на старите тоталиристични модератори Олд Фокс и компания,Старшинката е голема работа требе да ви кажем може да ти се спи и да се прозяваш но ще държи буден до колкото си иска форумната Шехерезада....жалко някак си няма време да се видиме толкова ли работни станахме или пораснахме не знам.
      Кажи му на Еко че това е нов формат компресия. Няма защо да му обясняваш по вече. Това - да пишеш когато нямаш време да отидеш на риболов, е разходка в 9 тият кръг на Ада. Който трябва , ще те разбере.
      На слука!
      Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Аз стм за!
        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

ооо Морди...почна с грешките,духа от шишето е излязъл/пъкнал/излачил и тн...чакай да ти кача някой снимка на прасенце да те зарадвам,тва поне го имам налично.
          Attached Files

Comment

а това вече е за хора който наистина обичат прасетата...
            Attached Files

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
              Как успя да побереш толкова много информация в едно изречение?

Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
              а това вече е за хора който наистина обичат прасетата...
              С това направо ме разчувства!
              Току-що изгубихте каса бира, ама това си е традиция!
              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Working...
              X