Известие

Collapse
No announcement yet.

Кулинарна

Collapse
X
 
  • Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

  • Няколко дена си готвя различни неща, онзи денс свинска паржолка на бавен огън, габи в масло и пълнен картоф с топено сирене, правих паста преди два дена с едно сосче, което забърках и сирене пармезан, а това е от вчера...
    От днес малко ястия
    Attached Files
    Last edited by rusiq86; d.m.y г., 21:12.
    sigpic
    Gulfstream G650 with Italian design...

    Comment


    • Мммм вкусно беше





      “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
      ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

      Comment


      • А рецептата може ли?
        АРИЕЛ-156 2,4 JTD 98г. - EX
        http://www.youtube.com/watch?v=SCSIfkg17Pg

        Comment


        • Абе на вас няма ли кой да ви сложи БАН, че само ни тормозите тука!!!!


          Иначе вчера к'ви хубави омлетчета направих
          Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
          exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
          ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
          ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
          by RUBIG service

          Comment


          • Първоначално публикувано от renyx Покажи съобщение
            А рецептата може ли?
            Заповядай
            цък

            Аз сложих банани и киви (освен ягодите ) между блатоветеУжасно вкусно става
            “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
            ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

            Comment


            • Много е хубава тази торта, аз ядох такава на миналият ми рожден ден.
              VW Passat 2.5 TDI 4 Motion '00 - now
              Alfa Romeo 145 1.4 TS '98 - ex

              Comment


              • Пък и много лесно се прави
                Харесала съм един сладкиш-
                ей този .
                Скоро пак ще каня гости за дегустация
                “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

                Comment


                • Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
                  Заповядай
                  цък

                  Аз сложих банани и киви (освен ягодите ) между блатоветеУжасно вкусно става
                  В най-скоро време ще я пробвам. Благодаря!
                  АРИЕЛ-156 2,4 JTD 98г. - EX
                  http://www.youtube.com/watch?v=SCSIfkg17Pg

                  Comment


                  • Ще ти хареса,сигурна съм
                    “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                    ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

                    Comment


                    • Дайте някаква тънкост за спагети. Интересува ме как се запазват (за няколко часа, не дни) сварените спагети. Варя ги в тенджера с подсолена вода и малко олио. Като ги сваля от огъня, ако ги ям веднага са ОК, но ако престоят малко се слепват. Пробвал съм и да ги изплакна, и без да ги планка - все същото. Сега или ги топля в микровълнова с малко вода в чинията, или ако са по-малко слепени, направо със соса ги заливам и пак във фурната.
                      Та, дайте някакъв жокер
                      166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

                      Comment


                      • аз им слагам малко масалце, след като ги изцедя, още докато са топли и после при претоплянето не са толкова зле

                        но можеш да правиш повечко сос, той отделно се претопля лесно и по-малко спагети
                        после претопляш соса и слагаш нова доза спагети
                        Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                        AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

                        Comment


                        • Слепват се също така ако са от кофти брашно спагетите. Гръцките например са ужасТ. Иска си твърда пшеница. Също зависи и колко ги вариш. След като са готови миеш ли ги със студена вода?
                          Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

                          Comment


                          • Тук
                            има полезни съвети за приготвяне на паста
                            “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                            ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

                            Comment


                            • Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                              Слепват се също така ако са от кофти брашно спагетите. Гръцките например са ужасТ. Иска си твърда пшеница. Също зависи и колко ги вариш. След като са готови миеш ли ги със студена вода?
                              У дома предимно гръцки готвим. Варене ... докато усетя с пробване, че са сварени, време не засичам. След варене съм пробвал и по двата начина.
                              За масълцето (идеята на мим), не стават ли по-лепкави като изстинат? Сега ще прегледам съветите от поста на Вики.
                              166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

                              Comment


                              • Гръчките на стават за чеп за зеле. Лично мнение. Пробвай хубави талянски и им спази минутите варене. Пише ги на опаковката.
                                Другото - колкото по-голяма тенджера (повече вода) толкова по-добре.
                                Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

                                Comment

                                Working...
                                X