If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мерси. Ще разгледам. По-специална стръв трябва ли да се взима?
зависи,ако ще ловиш всякакви риби си вземи бял червей бомбарда за заргана,морският червей е прекрасен за там,ако ще ловиш близо до дъното вече е друго,приготви си захранка,прави се от смляна цаца галета и трупно брашно от риба вони доста ужасно и да е тежка да потъне се меша с пясък или с глина и слагай парченца от черупките на скаридите в тях в скаридите има фосфор и те си ги виждат и надушват в тъмното,за стръв с еползва пилешко филе сурово се режат малки парченца с ножичка от него,има една мида мисля и викат дяволски нокът и тя става чудна за стръв,но най вече е скарида стръвта бели се скаридата и леко си режеш парченце от нея ако я стискаш се разпада,търси дълбочини от 8 метра на горе може да ти се струва много но за море е нищо,рибите са близо до дъното на 10 см се пуска над дъното,по пясъчните ивици и прагове излизат ципурки на дъно и какви ли не още риби,морският кефал вижда чудесно и ако се надвесиш над него бяга или трябва да е на голяма дълбочина а иначе излиза на метър дълбочина между лодките,за хищтни риби не знам какъв ще ти е успеха ако е с воблери и блесни там са стотици разцветки и минават години да ги изучиш може да въртиш цял ден и да нямаш удар за това си наблегни на риболова на стръв най добре си хванеш рибка за ядене и то чудесна,може да ловиш и с жива рибка с тапа за щука ама слагай зарган на куката защото тои не се оплита и тои тегли точно на вътре не ходи на ляво и дясно не е като другите риби,има хубави лефери и махи махи-дорадо това като те тресне те вади от джапанките като бързият влак е ама аз не съм хващал само съм виждал снимки.
преди 2 седмици ходихме на яз.Копринка изкарахме си добре,много роми и всякакви от смесени бракове има и са завзели заливите и сенките по язовира,не ловят риба слушат музика на хлад,а нощем е яко чалга по целият язовир-аз съм на Египет фараона а ти си жегата ми под балкона??? това е през 50 минути умирачка е,след обилно захранване излезе платика основно малко червеноперка и 2 малки шаранчета който пуснах,страшна жега е през деня и рибите кълват и мислех че нощта ще застудее и ще се активизират сериозно да ама не след залез слънце няма пипане,метах за бяла риба за сом и за щука смазах се 2 дена не иска да бутне,спахме в хотел Роза сенчест и хубав е и тих най важното.
А казват че под голям камък, голяма риба се крие....
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Благодаря колега за изчерпателния отговор. Ще отида да си пробвам късмета за 2-3 дни(покрай почивните дни).
вземи си флорокарбон за повод щях да забравя да ти кажа,че ще ти прегризват,едно 0.25 за повод си вземи флорокарбон че ще патиш иначе,ще спаси малко от острите камъни и миди но най вече от зъбките на каквото ти изяде куката.
ето и нагледно морски риболов в Гърция,това дето ловя е Фагри,прекрасна риба за ядене и се тегли яко,рибата тежи много за размерите си сбита е някак си и само на месо,скъпа риба е масово се предлага в ресторантите в Гърция е 30 евро килограм сурова разбира се,стига да имаш познания и да ги използваш правилно не е философия да си хванеш рибка за ядене дали е Гърция или където и да е по света.
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Той Негово Светейшество отдавна замени проповедите с риболовни излети
Кажи речи откакто му влезе бензин в кръвта
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment