Най-после кораба е готов.Е, почти, трябват му котви, спасителни лодки и някои дребни дитайли по палубата и такелажа.Ся да питам, мислите ли че мога да отида на някоя изложба с този броненосец.Имаше август месец такава във военоморския музей и като гледам какво бяха изложили ми си вдигна самочувствието.Само две ръчно изработени диорами/които бяха много добри/ на потънали ветроходи и всичко друго купешки китове на Ревел,Звезда и др. такива производители.Предимно самолетчета и танкове.Ай ся кажете ама безпристрастно, заслужава ли парахода да иде на изложба или шса изложа.
Известие
Collapse
No announcement yet.
ДЕ е дъртият гъзар! /корабна тема/
Collapse
X
-
Не знам защо търсиш отговор на риторичен въпрос
Много е добърСмятай щом и аз се наложи да се разпиша в тая тема
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеНай-после кораба е готов.Е, почти, трябват му котви, спасителни лодки и някои дребни дитайли по палубата и такелажа.Ся да питам, мислите ли че мога да отида на някоя изложба с този броненосец.Имаше август месец такава във военоморския музей и като гледам какво бяха изложили ми си вдигна самочувствието.Само две ръчно изработени диорами/които бяха много добри/ на потънали ветроходи и всичко друго купешки китове на Ревел,Звезда и др. такива производители.Предимно самолетчета и танкове.Ай ся кажете ама безпристрастно, заслужава ли парахода да иде на изложба или шса изложа.
Ами ти вече се изложи!
Във форума сме около 14 000 зевзека!
Толкова едва ли ще минат през изложбата!
Щом до сега не сме те
А сега сериозно!
На мен много ми харесва!
Гледай само да не го отмъкнат!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение...Ай ся кажете ама безпристрастно, заслужава ли парахода да иде на изложба или шса изложа.Alfa Romeo 147 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от Liminat Покажи съобщениеСтрахотна работа, върховен е. Право на изложба! Интересно творение е бил, хем с платна, хем параход.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
.....та са се сетих имаше едно време едни магазини ,,Млад конструктор".
Имаше разни корабчета и самолетчета ама ни идваха скъпички.........Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеНе е с платна. Чист параход си е!)
Last edited by Бобби; d.m.y г., 22:25.По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение...иначе ЕВАЛА на дъртия....е не е чак толкова дърт, но ми е батко)
....на тая страна лежи,и ти си дърт.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
-
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение.....та са се сетих имаше едно време едни магазини ,,Млад конструктор".
Имаше разни корабчета и самолетчета ама ни идваха скъпички.........)...само желание да имаш да майсториш
)
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеАко имаш мерак ше ти покажа едно магазинче на "Тодор Каблешков"...има и самолетчета...)...само желание да имаш да майсториш
)
Ако ти се занимаваНа където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеАко имаш мерак ше ти покажа едно магазинче на "Тодор Каблешков"...има и самолетчета...)...само желание да имаш да майсториш
)
Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеА Аз имам и чаркове за още една 33-ка.
Ако ти се занимава)...сега още една ми предлагат...чудесна, ама човека не плащал данаци с години и иска да ми я подари....нито може да я продаде, нито да бракува....а на село гаража голям
)
---------- Post added at 19:33 ---------- Previous post was at 19:32 ----------
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщениеЪм не ми се отдава да ги зглобявам,по ми се отдава да се правя на счупен самолет.))))))))))).....счупен самолет казваш????
Трибестан...моето момче и го вдигаш)))
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеИмам си 155)...сега още една ми предлагат...чудесна, ама човека не плащал данаци с години и иска да ми я подари....нито може да я продаде, нито да бракува....а на село гаража голям
)
---------- Post added at 19:33 ---------- Previous post was at 19:32 ----------
))))))))))).....счупен самолет казваш????
Трибестан...моето момче и го вдигаш)))
Трибестан????Що е па това???????Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
-
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщениеСамолето мое да е чупен ама се вдига и излита лесно.
Трибестан????Що е па това???????По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
Comment
Comment