Известие

Collapse
No announcement yet.

ДЕ е дъртият гъзар! /корабна тема/

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Малко развой на нещата, че поради здравословни проблеми на близък нямаше работа по модела.Без пръсти останах с тез дреболийки.
    Attached Files
    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Отдавна не съм писал тука, ама и малко бях изоставил нещата поради други проблеми."Цесаревич" вече е балансиран по крен и диферент, има си радиоуправление.Потапя се точно до водолинията както е по чертеж и тежи 6,5 кг. с баласта и акумолатора който също играе рола в балансилането и газенето.На снимките е в "аквариум"който направих зада си тествам корабите на вода.И както винаги претупах нещата/хората казали три пъти мери, веднъж режи ама не на трезва глава/ и ся не ми стигат три сантиметра за другия кораб и пак ще трябва да търся локви.Последно си играх да правя 160 илюминаторчета.С месингов обков на акрилното стъкло.А корабната камбанка ми изкьори очите.
      Attached Files
      Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 21:53.

Comment

• Шукар!

Comment

• Браво, Митак! Изглежда много яко ...
          145, 1.6 boxer
          156, 2.4 JTD - ex
          Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

• Завиждам ти на таланта! Браво!
            На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
              Завиждам ти на таланта! Браво!
              И търпението .
              Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
              Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
              Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Велик си, Мите!
                Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

• Стругарската работа от теб ли е или ползваш готови изделия?

159 1.8 MPI
                  166 2.0 TS (ex)

Comment

• Ами от мене е доколкото ми позволяват възможностите.Тази камбанка и обкова на илюминаторите ги правих на импровизиран струг от един шмиргел.Става за по-дребни детайли.За по големи ползвам услуги.Мисля по-нататък да инвестирам в едно настолно стругче, ма засега нямам излишни 1000-1200лв.

Comment

• Е докъде я докарах.Корпуса да водолинията е готов, под водолинията когато измайсторя дейдвудните тръби и двата руля.Само се чудя дали да го направя с четири винта както е оригинала или с два.С четири ще е голама заигравка със зъбни колелца.Ще го мисля.Сега почвам оръдейните кули и сигурно ще търся хелпец под формата на стругар за оръдейните цеви, че на моя импровизиран струг не става.
                      Attached Files

Comment

• Малко снимки от таз годишната изложба на модели в Археологическия музей - от днес до 31 август.Ако има желаещи да участват могат да си занесат моделите.Ако има желаещи да разглеждат да заповядат.Аз участвам с двата кораба, като единия е "in progres" и модел на бившето Жигули като за донор съм използвал модел на Де каст.Уазките на колегата са правени от подръчни материали така да се каже, не са готов кит.Миниатюрната подводница "по скелет" е забележителна.Имаше и картонени модели на сгради но не са добро качество.Колегата А.Василев трябваше да се включи, има какво да покаже.Още не е късно де.Утре вероятно ще има ново "зареждане", днес още не еизложено всичко, надявам се на още добри модели.
                        Attached Files

Comment

• Митак, не го приемай, като четка, но мисля, че твоите модели са с класове над много от другите експонати.

Винаги съм се възхищавал на хора, притежаващи сръчност, търпение и най-вече постоянство.

159 1.8 MPI
                          166 2.0 TS (ex)

Comment

• Мерси, ама не е баш така.Има хора от които имам какво да науча.Все пак аз не се хваля а споделям удоволствието от направеното и видяното.

Comment

• Когато бях в гимназията периодично се организираха изложби на ТНТМ.

Веднъж класната, която ни преподаваше и по физика попита, дали не можем и ние да участваме с нещо. Аз тъкмо тогава бях скалъпил една джаджа, която при натискане на комбинации от бутони издаваше звуци наподобяващи песента на различни птици.

Реших да се натегна на класната и поместих електрониката в ефектна бяла кутийка, та лепнах отгоре и една хубава снимка на бял гълъб с маслинова клонка.

Дадох и я тя да я занесе на изложбата......
                              След няколко дни отидох да си видя творението, но не го открих.
                              В последствие се оказа, че това бил единственият действащ експонат и всички посетители го бъзикали, та от управата на изложбата решили да го приберат да не се потроши.

159 1.8 MPI
                              166 2.0 TS (ex)

Comment

• Тук май за теб става въпрос

http://petel.bg/m/index.php?action=v...81432&opinion=
                                Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
                                Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
                                Lancia Ypsilon '02

Comment

Working...
                                X