Известие

Collapse
No announcement yet.

Градина-благинки и зеленина за окото

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

6 метра е и отначало е пръст и после излиза камък яко,като я тресна с багера и се сгъна и спряхме,точно 3.80 е набита под земята но водата е на плитко има жила все пак дупча до върбите а къде има върба има вода днеска поливах кална е ама не спира,мисля да си направя и басейн да си глиганея вътре се топнем на ладак

Comment

Градина нямам, а това е малка част от растенията на балкона:

https://docs.google.com/file/d/0B0QJ...it?usp=sharing
      люти чушки

много малки но все пак краставици

грозде

китайска роза

Last edited by Drag0; d.m.y г., 16:42.
      ...

Comment

късам доматки по малко,има всякакви червен голям малък,чери,розов,биволско сърце кво се сетиш.
        Attached Files

Comment

Първоначално публикувано от Drag0 Покажи съобщение
          браво бе човек много е готинко то като ботаническа градина у вас

Comment

Аз тези дни доста употребих градински домати от с. Ралево, Плевенско, специално изпратени.
            Веднъж месечно и аз съм ги поливал, заслужил съм си.
            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
              Аз тези дни доста употребих градински домати от с. Ралево, Плевенско, специално изпратени.
              Много интересен район Ралево Ласкар познавам хора от там мале и тили си от там

---------- Post added at 18:30 ---------- Previous post was at 18:29 ----------

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
              156 SW 1.9JTD 110ph

Comment

Първоначално публикувано от sole_moe Покажи съобщение

---------- Post added at 18:30 ---------- Previous post was at 18:29 ----------

Дядо ми, на когото съм кръстен, е от Ралево.
                Много приятно местенце, само да нямаше толкова комари ...
                Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Румба евала за темата и за градината ,сега я видях скоро ще кача и снимки на мойта.хрумна ми една идея макар че е за догодина,имам издънки от смокини и лешници ако някой иска мога да му наскубя напролет.иначе аз от доста време търся круша сорт водняк и ябълка сорт пилот.малко трудно се намират и ако някой знае от къде да си купя мола за съдействие.по разсадниците ги няма или поне в тези които аз съм проверил
                  алфа ромео 156 1.8 тс -на части
                  алфа ромео 164 2.0тс -на части
                  нисан примера п10 1,6 16в хечбек
                  sigpic

Comment

Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
                    6 метра е и отначало е пръст и после излиза камък яко,като я тресна с багера и се сгъна и спряхме,точно 3.80 е набита под земята но водата е на плитко има жила все пак дупча до върбите а къде има върба има вода днеска поливах кална е ама не спира,мисля да си направя и басейн да си глиганея вътре се топнем на ладак
                    Я виж ти къде ще заблатим....и хубави домат
                    и за салата има....а не се обаждаш....сещаш се за мене амо на тихият фронт......
                    Ах тези червени домати бате Боби ако добара....ще има цяло шише с ракия да клати...)
                    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от starata alfa Покажи съобщение
                      Румба евала за темата и за градината ,сега я видях скоро ще кача и снимки на мойта.хрумна ми една идея макар че е за догодина,имам издънки от смокини и лешници ако някой иска мога да му наскубя напролет.иначе аз от доста време търся круша сорт водняк и ябълка сорт пилот.малко трудно се намират и ако някой знае от къде да си купя мола за съдействие.по разсадниците ги няма или поне в тези които аз съм проверил
                      аз също си мисля на есен за някакво дръвче и съм се спрял/ако садя/ на ябълка златна превъзходна или овча муцунка тая жълтата на черните точки и череша едра хрущтялка,много е жмел с тия разсади не им дреме какво ти дават имам да да точно това е и яж му главата,расад само от човек,смокинята не знам дали няма да измръзне капризни са а лешник знам къде има в изобилие за събиране като ходя за риба не ги разбирам крушите,истината е че от много години не виждам сортовете дето имаше като бях дете и ги помня отлично,имахме унгарска каисия едра сочна подпирахме я с прътове да не се скърши,вишнап едно като вишна с големината на череша и на вкус между двете и това не го виждам,бяла череша почти не се среща,по монтанско имат един домат специфичен дето тука не го виждам ама хич огромен сочен сладък седи между розов домат и биволско сърце и се разпуква на страни като камба нещо страшно е,по пазарите не съм виждал никога такъв.

---------- Post added at 19:38 ---------- Previous post was at 19:37 ----------

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                      Я виж ти къде ще заблатим....и хубави домат
                      и за салата има....а не се обаждаш....сещаш се за мене амо на тихият фронт......
                      Ах тези червени домати бате Боби ако добара....ще има цяло шише с ракия да клати...)
                      бе не са хубави бе кисели са щом гаргата го клъвне и се мръщи и я гледам че получава киселини,мръвка нещо по-добре.

Comment

Баси и гаргите дет имате наште чайки не се мръщят и на найлонче от кремвирш.
                        По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                        конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                        Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                        Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

еми глезли са баце столичанки

Comment

смокините мръзнат първата година докато станат дръвче,иначе могат да се гледат в саксия като храст.тези които имам са едри и раждат по двапъти-юни и септември.крушата която търся/водняк/ е стар кюстендилски сорт,но я няма по разсадниците.иначе имам и хибискус-това е храст с цвят който е много полезен за чай при простудни заболявания и не мръзне
                            алфа ромео 156 1.8 тс -на части
                            алфа ромео 164 2.0тс -на части
                            нисан примера п10 1,6 16в хечбек
                            sigpic

Comment

замисли ме за смокинята направо се навих,остава и лимон да ме уредиш в живота ще съм ти фен.

Comment

Лимона няма да оцелее зимата,трябват му минимум 15 градуса.
                                Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
                                Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
                                Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

Working...
                                X