Известие

Collapse
No announcement yet.

Градина-благинки и зеленина за окото

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• това е магнолия,само цъфти ,но е много красиво,чакам доставката
    алфа ромео 156 1.8 тс -на части
    алфа ромео 164 2.0тс -на части
    нисан примера п10 1,6 16в хечбек
    sigpic

Comment

• привет,аз миналата събота орах виках трактор а в неделя виках фреза да ми фрезова,не съм ходил тия дни да видя кво става че бех у Копривщица,иначе съм на расад само боба съм посадил,звънях ти февруари за смокиня да взема къде говорихме ама жена ти каза че си у чужбина,та ако си тука и има смокиня за присаждане да клъвнем,магнолията е яка на Богоропв беха изкарали дръвчета бяла и розова,иначе аз засадих една маслина дръвче и една бяла череша.

Comment

• разполагам с изключително качествен разсад на лют пипер (мой човек докара разстението от Доминикана) чушката се превръща в многогодишно дървенце, самоопрашваща се и е толкова люта че свят ще ви се завие не се продава

Comment

• Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение
          разполагам с изключително качествен разсад на лют пипер (мой човек докара разстението от Доминикана) чушката се превръща в многогодишно дървенце, самоопрашваща се и е толкова люта че свят ще ви се завие не се продава
          Ей! Аз искам. От много време търся такова нещо
          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
            Ей! Аз искам. От много време търся такова нещо
            нямаш грижи скоро очаквай разсад!

Comment

разполагам с изключително качествен разсад на лют пипер (мой човек докара разстението от Доминикана) чушката се превръща в многогодишно дървенце, самоопрашваща се и е толкова люта че свят ще ви се завие не се продава
              Ся ако кажеш и кой точно сорт е... или поне колко SHU му е лютивината..
              Като изкараш реколта и ги изсушиш щи ги изкупя всичките
              166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
              x145 1.6 boxer

Comment

• Първоначално публикувано от nhg Покажи съобщение
                Ся ако кажеш и кой точно сорт е... или поне колко SHU му е лютивината..
                Като изкараш реколта и ги изсушиш щи ги изкупя всичките
                Ники аз съм тотален лаик в градинарството, миналата година се пробвах и изкарах реколта, която раздадох... запазих си 12-13 за разсад и те сега поникнаха добре имам си още 5-6 запас ако нещо се провали но чушката е чук! много добра и почти не се нуждае от грижи (все пак даде реколта при мен ) та тази година мисля да засадя някъде към дузина корена и другите да ги раздам

Comment

• Не се занимавайте с глупости и направете парчето земя което владеете в нещо такова :
                  Attached Files
                  Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                  Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                  Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                  sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                    Не се занимавайте с глупости и направете парчето земя което владеете в нещо такова :
                    владея балкон в квартал Крива Река (София Център) с квадратура 1.5 метра (квадратни) някакви предложения? хм?
                    Last edited by Bobo Markov; d.m.y г., 01:11.

Comment

аз лично владея стотици декари но съм ги засял с нещо далеч по-печелившо но скоро разбрах, че е незаконно
                      Не мога да се сравнявам с ТКЗС-ри - за мен парчето земя е за удоволствие :
                      Attached Files
                      sigpic

Comment

Не мога да се сравнявам с ТКЗС-ри - за мен парчето земя е за удоволствие :
                        ей да му се не знае ти си направил бетер Кайлъка бре а имаш ли от ония цигари HB дет ги пушеше моя баща га бехме в Плевен през 1982-рата година на миналия век нм?

Comment

ей да му се не знае ти си направил бетер Кайлъка бре а имаш ли от ония цигари HB дет ги пушеше моя баща га бехме в Плевен през 1982-рата година на миналия век нм?
                          Пуша си цигари с български бандерол, а когато пикая в барата минаваша през мястото ми - всичко отива в каскадата на Центъра в Плевен.
                          Attached Files
                          sigpic

Comment

Пуша си цигари с български бандерол, а когато пикая в барата минаваша през мястото ми - всичко отива в каскадата на Центъра в Плевен.
                            замлъквам от респект и уважение защото аз никога няма да стигна дотам...

Comment

Хапсолютно одобрявам в какво трябва да се превърне едно място, липсва му само езерце в което да си пущам корабите.Бих отделил мааалко място дето да засея некой друг зеленчук колкото да се насладя на собствено производство.Винаги съм се чудел що като идат на вила/лозе или както там го наричат се връщат убити от копане, а уж отиват да починат.

п.п.Споко и аз кат пия бира на плажа пикам в морето нищо че после сички идвате се къпете.
                              По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                              конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                              Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                              Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Working...
                              X