това е магнолия,само цъфти ,но е много красиво,чакам доставката
Известие
Collapse
No announcement yet.
Градина-благинки и зеленина за окото
Collapse
X
-
привет,аз миналата събота орах виках трактор а в неделя виках фреза да ми фрезова,не съм ходил тия дни да видя кво става че бех у Копривщица,иначе съм на расад само боба съм посадил,звънях ти февруари за смокиня да взема къде говорихме ама жена ти каза че си у чужбина,та ако си тука и има смокиня за присаждане да клъвнем,магнолията е яка на Богоропв беха изкарали дръвчета бяла и розова,иначе аз засадих една маслина дръвче и една бяла череша.
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщениеразполагам с изключително качествен разсад на лют пипер (мой човек докара разстението от Доминикана) чушката се превръща в многогодишно дървенце, самоопрашваща се и е толкова люта че свят ще ви се завиене се продава
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеЕй! Аз искам. От много време търся такова нещоскоро очаквай разсад!
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщениеразполагам с изключително качествен разсад на лют пипер (мой човек докара разстението от Доминикана) чушката се превръща в многогодишно дървенце, самоопрашваща се и е толкова люта че свят ще ви се завиене се продава
Като изкараш реколта и ги изсушиш щи ги изкупя всичките166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
x145 1.6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от nhg Покажи съобщениеСя ако кажеш и кой точно сорт е... или поне колко SHU му е лютивината..
Като изкараш реколта и ги изсушиш щи ги изкупя всичките) та тази година мисля да засадя някъде към дузина корена и другите да ги раздам
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеНе се занимавайте с глупости и направете парчето земя което владеете в нещо такова :Last edited by Bobo Markov; d.m.y г., 01:11.
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщениеаз лично владея стотици декари но съм ги засял с нещо далеч по-печелившо но скоро разбрах, че е незаконноAlfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеНе мога да се сравнявам с ТКЗС-ри - за мен парчето земя е за удоволствие :
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщениеей да му се не знае ти си направил бетер Кайлъка бре а имаш ли от ония цигари HB дет ги пушеше моя баща га бехме в Плевен през 1982-рата година на миналия век нм?Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеПуша си цигари с български бандерол, а когато пикая в барата минаваша през мястото ми - всичко отива в каскадата на Центъра в Плевен.
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеПуша си цигари с български бандерол, а когато пикая в барата минаваша през мястото ми - всичко отива в каскадата на Центъра в Плевен.
п.п.Споко и аз кат пия бира на плажа пикам в морето нищо че после сички идвате се къпете.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
Comment