Румба стига с тия манджи бре,покрай твойта тема все съм гладен.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Готварско изкуство в особено големи размери или какво прави RUNNING WILD в кухнята
Collapse
X
-
Някой ще сподели ли, как се пържи каракуда. Ял съм добре направена, но на мене никога не ми се е отдавало да я направя ядивна.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
хващаш рибата и и цепиш филетата рибата е легнала и покрай гръбнака отделяш с ножа филетата от двете страни после изрязваш перките защото за тях има прикачени едни малки костици като игрек покрай гръбнака,остават 2 парчета филе от ляво и дясно и гръбнака е тънък по средата,топиш в царевично брашно и силно горещо олио да стопи костите,още по-добър вариант е свинска мас ще качи много температурата и изгаря костите ама се яде докато е топла.Last edited by RUNNING WILD; d.m.y г., 15:04.
Comment
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениеАнгел и поредния рекорд на Гинес за най голяма лютеница на Балканите 1650 кг,2 дена як купон много гайди много шум преяждане и преумора,заслужава си.
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеГолям си!145, 1.6 boxer
156, 2.4 JTD - ex
Giulietta, 2.0 JTDm
Comment
-
Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщениеМи той си го каза още в Самоков, че е голям - къде 130 кила...
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеНе, душо, не е толкоз145, 1.6 boxer
156, 2.4 JTD - ex
Giulietta, 2.0 JTDm
Comment
-
Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщениеНема значка, важното е да му е готино
А Вселената няма тегло.
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеРумбата е цяла Вселена
А Вселената няма тегло.145, 1.6 boxer
156, 2.4 JTD - ex
Giulietta, 2.0 JTDm
Comment
-
Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщениеВсъщност има. Измерва се с теглото на обектите в нея - звезди, планети, астероиди, комети, черни дупки и т.н.т. Най-интересното от всичко е, че според последните теории и изследвания, видимата част от вселената е до 30% от нея. Демек има едни 70% невидима част, съдържаща "черна материя". А те там за какво иде реч, все още никой не може да каже...
Comment
Comment