If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Готварско изкуство в особено големи размери или какво прави RUNNING WILD в кухнята
като цяло съм като култовите модели на алфа за наши дни 159 обърнати в кила,купона беше як хора от всякъде накапа ни дъжд ама здраве да е,там ходят предимно вежливи и възпитани хора за 2 дена не дойде полиция не съм видял полицай на стадиона,надсвирване с гайди танци хора и ядене всякакво,това са много прилични събития за уикенда за нормални хора,бях си взел въдичка ама не можах д аходя че беше мътна реката която пълни Душанци,вижда се нестинаря с мустаките как седи в жаравата и си пали цигарка,те цялото семейство си денсят и жена му и сина му са другите в огъня.
Гоуем си Румба, гледам и жените до печката аха ти се нахвърлят, обаче какви са тези две блюда на 8-та снимка.Кажи и неква рецепта за вратни свински пържоли щото на жената от работа им дали по 2 кила и бутилка червено.
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Гоуем си Румба, гледам и жените до печката аха ти се нахвърлят, обаче какви са тези две блюда на 8-та снимка.Кажи и неква рецепта за вратни свински пържоли щото на жената от работа им дали по 2 кила и бутилка червено.
сгодни женици са да стават за чворене,това което виждаш са 2 тави кадаиф украсени с сладко от вишни домашно разбира се не съм слагал сметана щото тази от спрей потича не държи форма ако не е замразена се разлива,викам колко да правя айде 2 да не останеме гладни,за 5 човека сготвих ядене за 20 човека за 2 дена сериозно,само рибата е 12 кг...руска салта картофена салата хапки селеьодка кадаиф и тн...не можахме да изядеме.е и 1/5,та за рецепта вратни пържоли щи кажа лесно е но ти трябва бяло вино не червено,правиш един сос бешамел
прясно мляко
черен пипер или индйско орехче
брашно
домашно масло сметаново ако намериш
сметана готварска Хопла 100 милилитра
бяло вино 0.200 мл
гъбки печурка .200 гр
това е бешамела,слагаш маслото да се разтопи 50 грама като се разтопи в него запържваш брашанцето и почваш леко да добавяш прясното мляко леко бъркаш с дървена лъжица постепнно да стане хомогенна смес,после добавяш малко сол черният пипер и сметаната готварската и пак леко разбъркваш на бавен огън после добавяш бялото вино разбъркваш и слагаш гъбките и го махаш от котлона,не е нужно гъбите да ги чакаш в соса да се варят слагаш ги да си останат свежи
в една тава нареждаш начуканите вратни пържолки,взимаш една чаша с малко лимонада малко черен пипер малко сол разбуркано и вода,с тоя сос или сироп поливаш вратните пържолки и ги вкарваш в фурната да се пекат леко на 180 градуса и да плуват в тоя сос,като се поизпари соса са готови,от там соса който е в тавата от пържолите го изсипваш при бешамела и бъркаш и с този сос заливаш пак пържолите и вкарваш да се пече още половин час,от него почват да излизат балончета като кратер на вулкан става,после слагаш на масата и се сетиш за мене с усмивка,бон апети...
---------- Post added at 19:16 ---------- Previous post was at 19:13 ----------
Мацките опрределено си ги бива. На мене шарана все ми се разлигавя, ама сега видях добра идея!
ми виж шарана се готви лесно,едното на снимката е шаран 3.600 кг а другото е щука пак печена с плънка тя е 2 кг,има и скумрия на скара и толстолоп на скара прекрасна риба която хората не могат да готвят?не го чакаш да се опече шарана най вероятно или го завиваш с фолио нещо бъркаш някъде,шарана е готов като го бучкаш с клечка за зъби ако тече сокче от него от дупчицата значи не е готов спре ли да тече готов е,имам и термометър го бучкам да ми мери градусите ама няма смисъл,първо го печеш на 160-180 градуса 1 час и после на 200 да хване коричка още половин час и е готов,пуска мазнинка и се готви сам лесно,пълня го с вълшебна плънка.
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
бяхме на барбекю в събота празнувах рожден ден с още една мома,събрахме се веселка тайфа,от форума поканих няколко човека ми никой не дойде как и да е,викам да съживя темата с малко снимки,едно яре пълнено и печенко занимавах се с него цифра време 100 тина кюфтенца и доста свински врат на скара,от делно паниран кашкавал сиренце чушки боб салата с лютеница и тн...десерт кадаиф.
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment