Известие

Collapse
No announcement yet.

Готварско изкуство в особено големи размери или какво прави RUNNING WILD в кухнята

Collapse
X
 
  • Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

  • #46
    Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
    Значи правилно съм рекла
    Всъщност си права - няма тегло, има маса...
    145, 1.6 boxer
    156, 2.4 JTD - ex
    Giulietta, 2.0 JTDm

    Comment


    • #47
      Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщение
      Всъщност си права - няма тегло, има маса...
      Има.
      И котлон

      Оспамихме убавата тема.
      Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
      My Red Love
      AR 145 1.4 TS - ex

      Comment


      • #48
        Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
        Има.
        И котлон

        Оспамихме убавата тема.
        ... а на котлона супичкааааа

        Търкай ...

        П.П. Ако е вярно това (цък тука) то масата на вселената е 3 х 10^52 kg...
        Last edited by pa4ito; d.m.y г., 23:17.
        145, 1.6 boxer
        156, 2.4 JTD - ex
        Giulietta, 2.0 JTDm

        Comment


        • #49
          като цяло съм като култовите модели на алфа за наши дни 159 обърнати в кила,купона беше як хора от всякъде накапа ни дъжд ама здраве да е,там ходят предимно вежливи и възпитани хора за 2 дена не дойде полиция не съм видял полицай на стадиона,надсвирване с гайди танци хора и ядене всякакво,това са много прилични събития за уикенда за нормални хора,бях си взел въдичка ама не можах д аходя че беше мътна реката която пълни Душанци,вижда се нестинаря с мустаките как седи в жаравата и си пали цигарка,те цялото семейство си денсят и жена му и сина му са другите в огъня.
          Attached Files

          Comment


          • #50
            ops
            Last edited by RUNNING WILD; d.m.y г., 02:53.

            Comment


            • #51
              Аз просто няма какво да кажа....чудесна софра си спретнал.Ще викна некой път
              156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
              147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
              159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

              Comment


              • #52
                Гоуем си Румба, гледам и жените до печката аха ти се нахвърлят, обаче какви са тези две блюда на 8-та снимка.Кажи и неква рецепта за вратни свински пържоли щото на жената от работа им дали по 2 кила и бутилка червено.
                По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

                Comment


                • #53
                  Мацките опрределено си ги бива. На мене шарана все ми се разлигавя, ама сега видях добра идея!
                  На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                  Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

                  Comment


                  • #54
                    Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
                    Аз просто няма какво да кажа....чудесна софра си спретнал.Ще викна некой път
                    ако е за преяждане работя 00-24.00 часа...

                    ---------- Post added at 19:13 ---------- Previous post was at 19:00 ----------

                    Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                    Гоуем си Румба, гледам и жените до печката аха ти се нахвърлят, обаче какви са тези две блюда на 8-та снимка.Кажи и неква рецепта за вратни свински пържоли щото на жената от работа им дали по 2 кила и бутилка червено.
                    сгодни женици са да стават за чворене,това което виждаш са 2 тави кадаиф украсени с сладко от вишни домашно разбира се не съм слагал сметана щото тази от спрей потича не държи форма ако не е замразена се разлива,викам колко да правя айде 2 да не останеме гладни,за 5 човека сготвих ядене за 20 човека за 2 дена сериозно,само рибата е 12 кг...руска салта картофена салата хапки селеьодка кадаиф и тн...не можахме да изядеме.е и 1/5,та за рецепта вратни пържоли щи кажа лесно е но ти трябва бяло вино не червено,правиш един сос бешамел
                    прясно мляко
                    черен пипер или индйско орехче
                    брашно
                    домашно масло сметаново ако намериш
                    сметана готварска Хопла 100 милилитра
                    бяло вино 0.200 мл
                    гъбки печурка .200 гр

                    това е бешамела,слагаш маслото да се разтопи 50 грама като се разтопи в него запържваш брашанцето и почваш леко да добавяш прясното мляко леко бъркаш с дървена лъжица постепнно да стане хомогенна смес,после добавяш малко сол черният пипер и сметаната готварската и пак леко разбъркваш на бавен огън после добавяш бялото вино разбъркваш и слагаш гъбките и го махаш от котлона,не е нужно гъбите да ги чакаш в соса да се варят слагаш ги да си останат свежи
                    в една тава нареждаш начуканите вратни пържолки,взимаш една чаша с малко лимонада малко черен пипер малко сол разбуркано и вода,с тоя сос или сироп поливаш вратните пържолки и ги вкарваш в фурната да се пекат леко на 180 градуса и да плуват в тоя сос,като се поизпари соса са готови,от там соса който е в тавата от пържолите го изсипваш при бешамела и бъркаш и с този сос заливаш пак пържолите и вкарваш да се пече още половин час,от него почват да излизат балончета като кратер на вулкан става,после слагаш на масата и се сетиш за мене с усмивка,бон апети...

                    ---------- Post added at 19:16 ---------- Previous post was at 19:13 ----------

                    Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                    Мацките опрределено си ги бива. На мене шарана все ми се разлигавя, ама сега видях добра идея!
                    ми виж шарана се готви лесно,едното на снимката е шаран 3.600 кг а другото е щука пак печена с плънка тя е 2 кг,има и скумрия на скара и толстолоп на скара прекрасна риба която хората не могат да готвят?не го чакаш да се опече шарана най вероятно или го завиваш с фолио нещо бъркаш някъде,шарана е готов като го бучкаш с клечка за зъби ако тече сокче от него от дупчицата значи не е готов спре ли да тече готов е,имам и термометър го бучкам да ми мери градусите ама няма смисъл,първо го печеш на 160-180 градуса 1 час и после на 200 да хване коричка още половин час и е готов,пуска мазнинка и се готви сам лесно,пълня го с вълшебна плънка.

                    Comment


                    • #55
                      Тенкю.
                      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

                      Comment


                      • #56
                        бяхме на барбекю в събота празнувах рожден ден с още една мома,събрахме се веселка тайфа,от форума поканих няколко човека ми никой не дойде как и да е,викам да съживя темата с малко снимки,едно яре пълнено и печенко занимавах се с него цифра време 100 тина кюфтенца и доста свински врат на скара,от делно паниран кашкавал сиренце чушки боб салата с лютеница и тн...десерт кадаиф.
                        Attached Files

                        Comment


                        • #57
                          Страшен си, който не те е уважил е сбъркал.
                          По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                          конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                          Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                          Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

                          Comment


                          • #58
                            Да ви препоръчам нещо:


                            <A aria-haspopup=true aria-describedby=js_c id=js_d aria-owns=js_b href="https://www.facebook.com/street.chefs.bulgaria/?fref=nf" data-hovercard="/ajax/hovercard/page.php?id=1511295279170312&extragetparams=%7B%22 fref%22%3A%22nf%22%7D">Street Chefs

                            13 ноември в 21:47 ·




                            http://www.bacchus.bg/novini/…/11/13/2649108_kamion_jelanie/




                            Last edited by венни; d.m.y г., 00:44.

                            Comment


                            • #59
                              Може ли да ми дадете идея за нещо, което става супер бързо,че сега се прибрах от работа и трябва да си направя нещо набързо да хапна.

                              Comment


                              • #60
                                Първоначално публикувано от chakurov Покажи съобщение
                                Може ли да ми дадете идея за нещо, което става супер бързо,че сега се прибрах от работа и трябва да си направя нещо набързо да хапна.




                                Е кажи поне с какво разполагаме в хладилника
                                SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

                                Comment

                                Working...
                                X