Здравейте, колеги! Направихте ли планове за лятната си почивка. За кога сте планирали почивката си и къде мислите да ходите?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Лятото дойде, време за море
Collapse
X
-
Жената намери една оферта за едно готино хотелче в https://hoteli-primorsko.pochivka.bg/ и решихме да отидем там. Никога не съм бил в Приморско, но съм чувал, че е хубаво. Много искам вече да ходя на море. Ти къде ще ходиш?Last edited by petio26; d.m.y г., 20:47.
-
-
Аз все още не съм го решил, тъй като не са ясни точно отпуските на жена ми, но вероятно ще се търси нещо отново по южното черноморие. Къде точно най-вече ще зависи дали ще сме цялата компания или само нашата двойка, както и от конкретните оферти.
Comment
-
Най-вероятно в Гърция.
Всеки път като съм на нашето се заричам повече кракът ми там да не стъпва.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Родопите!Бал съм ти и морето.Гръцкото не знам как е, ма ако отседнем в Златоград ще прескочим.Абе в тая връзка да питам, с новите талони дет са на два ката, за малкия иде реч, нъл не трябва да нося големия.Дайте акъл че тая година ми е голям коцуз и мисла да ходя я да ми леят куршум я на манафин.Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 20:56.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеРодопите!Бал съм ти и морето.Гръцкото не знам как е, ма ако отседнем в Златоград ще прескочим.Абе в тая връзка да питам, с новите талони дет са на два ката, за малкия иде реч, нъл не трябва да нося големия.Дайте акъл че тая година ми е голям коцуз и мисла да ходя я да ми леят куршум я на манафин.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
Comment