Известие

Collapse
No announcement yet.

Лятото дойде, време за море

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

И тази година, както последните 9 години - на море в Гърция, на принципа - колкото по-на юг, толкова по-добре. Тази година дестинацията ни е о. Евия, като след прекрасните впечетления миналата година от Пелион, очакваме поне такива и от Евия.

Като цяло съм обиколоил една част от летните дестинации в Гърция - ако някой има нужда от съвети, мисля че мога да помогна - Тасос, Халкидики, Олимпийската ривиера, Пелион, Лефкада, Корфу...
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, SW, Lancia Delta II 1,6
    ".... 150 На превала Ляв 5 и веднага Десен 5! спирай, че си ебало майката за Ляв 2 на скок !!!ХОРАТА... "

Comment

Това лято се разходих до Албена.
      Alfa Romeo 159 1.9JTDm 16v 150 07г.
      Alfa Romeo 147 1.6TS 16v 120 01г.

Alfa Romeo 145 1.4TS JUNIOR 16v 103 98г.-ex.
      Aifa Romeo 156 1.8TS 16v 144 99г. ех.

Comment

В понеделник сутринта запрашихме към Черноморец. Някъде към 13:30 бях се накиснал в морето и тъкмо си допивах мастиката, разсъждавайки върху боклуците във водата, лайната и мазута по моите и на щерката крака, когато ми се обадиха, за да ми съобщят, че отпуската ми се прекратява и спешно трябва да се върна, защото 12 инженерА, още два пъти по толкова техникА не могат да пуснат една шибана помпа.
        Гледайки мазута и спомняйки си менюто и особено цените в него, май си тръгнах с облекчение.
        Другата седмица, живот и здраве, ще съм на кея в Ставрос с приятели за риба.
        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Изкарахме 5нощувки в Ахтопол. Ходихме на плаж Силистар, водата е чиста, малкия се изкефи максимално. Доволен съм 600 кинта излезе всичко. Цялата почивка за двама възрастни и едно дете под две годинки.

Изпратено от моят WAS-LX1 с помощта на Tapatalk
          Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

Това лято се разходих до Албена.

Каква е цената за паркиране за 24 часа пред хотела в който нощуваш?Бях там 2016г. и беше само 4 лева за цялата почивка, а сега било 10лв на всеки 24 часа ...

Изкарахме 5нощувки в Ахтопол. Ходихме на плаж Силистар, водата е чиста, малкия се изкефи максимално. Доволен съм 600 кинта излезе всичко. Цялата почивка за двама възрастни и едно дете под две годинки.
            Иди на Албена -има ранни офери, които са на цените на Ахтопол, с разликата че са ол инклуизив и малкия няма да мислиш, тъй като между храненията имаш бюфет, а пък за теб има добър български алкохол...

Мога да похваля кайсиевата ракия която пиех на обяд и вечеря и най-вече компота им от праскови които ядях на закуска, обяд и вечеря по 3-4 купички, като на обяд и вечеря страшно го "горях" заедно с кайсиевата ...

В 95% от хотелите има и анимация...

Стига да не са развалили всичко от тази година, защото се говори, а и пише за 10 лева на всеки 24 часа за паркирана кола пред хотела ...

Друго място което е хубаво е Камчия, като там имаш избор както в бунгала, така и в хотели.

Аз зная още 2 места на които ми харесва, като едното най-вероятно ще го "бастисат" до 2-3 години, а другото засега ще си остане, защото там държавата е доста свирепа и с дела си взе от Гриша Ганчев заграбеното което беше около 180 декара от най-добрия див и пуст плаж в България който съм виждал...

Ще ходя там на 4-5 години веднъж ...В останалото време Гърция ...Ама ми е сантимент, защото там ходих за първи път със 159-ката веднага след като я купих...
            Last edited by alfa racer GTA; d.m.y г., 21:55.
            Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня

Comment

Allinclusive не е моето нещо. Малкия още не е за аниматори, малък си е още.
              Трудно ми е ранното записване, защото естеството на работа не ми позволява. Всяка вечер си вечеряхме на различни места, разходки и сутрин към 9 застъпвяхме на плажа, та до 14. Малкия се радва на пясъка и водата. Можеби не съм се изразил правилно, в тези 600лв влизат пътните разходи и спането. Не съм сигурен, че коллото и да е ранен този инклузив ще ме оправят 6 стотачки?
              Камчия ми го похвали едно аверче от Русе, ама бунгалата в които спяха, не бяха пипвани и обновявани откакто са създадени. Не съм капризен, но искам да ми е чистичко и спретнато. Бих отишъл на бунгало с оглед на това, че малкия може да щъка и дивее на воля, без да го мисля много много.

Изпратено от моят WAS-LX1 с помощта на Tapatalk
              Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

Working...
              X