Известие

Collapse
No announcement yet.

Домашни любимци - котки.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от boris037 Покажи съобщение
    Колежке, всичко хубаво, но ние тук не въртим бизнес с домашни любимци и излишните такива аз лично не ги разпродавам ами само ефтаназирам.
    Колега ти не си добре психически !!!

Първо НЕ Е нормално да евтаназираш младо и здраво животно !
    Второ НЕ Е легално и позволено и нормален ветеринарен лекар никога няма да го направи !
    И трето АЗ НЕ разпродавам излишни домашни любимци !

Ако нямаш какво да кажеш по темата , замълчи просто . Не е нужно да се изказваш неподготвен .
    Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
    140 HP + Chip Tuning -> ex
    Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
    Born to make me happy

Comment

Първоначално публикувано от Bella Покажи съобщение
      Колега ти не си добре психически !!!

Първо НЕ Е нормално да евтаназираш младо и здраво животно !
      Второ НЕ Е легално и позволено и нормален ветеринарен лекар никога няма да го направи !
      И трето АЗ НЕ разпродавам излишни домашни любимци !

Ако нямаш какво да кажеш по темата , замълчи просто . Не е нужно да се изказваш неподготвен .

Колежке, при цялото ми уважение, бих искал да вметна, че имам право собственоръчно да умъртвя притежавана и отгледана от мен животинка, и не само това, ами мисля, че е съвсем редно и да си я изконсумирам впоследствие.

Надявам се не засягам, с това си деяние, Вашите естетически възприятия, и ще се постарая завбъдеще да не Ви безпокоя.

Колкото за коментара Ви по отношение на душевното ми състояние, мисля че сте напълно права.

Поздрави!
      alfa romeo sprint 1984

Comment

Първоначално публикувано от boris037 Покажи съобщение
        и не само това, ами мисля, че е съвсем редно и да си я изконсумирам впоследствие.
        С ориз ли бе Боре?
        Класика в жанра.
        Или на супичка?

Ако не беше момента с кастрацията, бих кандидатствал за куче на колежката. Вече е съвсем видно, че работа като Крал на малък остров, няма да си намеря.
        Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
          С ориз ли бе Боре?
          Класика в жанра.
          Или на супичка?

Ако не беше момента с кастрацията, бих кандидатствал за куче на колежката. Вече е съвсем видно, че работа като Крал на малък остров, няма да си намеря.
          Ванка, дай си ходим в нашата тема, че и без това размазахме тази на Митака.

А за котенцето, съм повече от сигурен, че ако се храни и е жизнено всичко му е наред. А да, и да му се радват повече стопаните и да НЕ го продават!
          alfa romeo sprint 1984

Comment

Споко, нито ще го продавам нито, ще го подарявам,нито ще правя "заешко "задушено.Работата стана - мама готви най-добре - след като накупих петсемнайсе бебешки котешки храни,щото вече сме големи и срамота да цоцаме бибата, се оказа че с мерак си похапваме хляб натопен в сосчето от манджата - зелен боб.Да им таковам кит-кат мит -кат и прочие маркови буламачи.

п.п.1. Обаче още не щем да акаме сами.Стиска си го и тва е.Лесно става с едни клизмички от аптеката подобни на мед, обаче дали няма да привикне с тях.
            п.п.2. Имам съмнения че то ме превъзпитава....май...
            По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
            конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
            Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
            Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
              Споко, нито ще го продавам нито, ще го подарявам,нито ще правя "заешко "задушено.Работата стана - мама готви най-добре - след като накупих петсемнайсе бебешки котешки храни,щото вече сме големи и срамота да цоцаме бибата, се оказа че с мерак си похапваме хляб натопен в сосчето от манджата - зелен боб.Да им таковам кит-кат мит -кат и прочие маркови буламачи.

п.п.1. Обаче още не щем да акаме сами.Стиска си го и тва е.Лесно става с едни клизмички от аптеката подобни на мед, обаче дали няма да привикне с тях.
              п.п.2. Имам съмнения че то ме превъзпитава....май...
              В купешките храни има и някакви "присадки", които са им необходими май. Лятно време моя мързел е на свободна диета, но зимата задължително му взимам консерви и гранули регулярно. Зимата е затворник.
              Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Е ако е на улицата ша умре без тия присадки.То и в купешките я ги има я ги няма ма тъй пише.То и майка ми като спрях да и давам лекарствата и и минаха болежките.Всичко каквото му трябва го има в естествените храни.Една позната има 24 годишен котарак без въобще да е кусвал гранули и тем подобни.И той улична превъзходна , даже от ВАМО -то го забърса.

Comment

Гранулите са ОК стига да са подбрани, както трябва. У нас жена ми е експерт по тая част. Определено са забелязват ефектите от различните видове. Или дефектите. Но като всяко нещо омръзват и трябва разнообразие. Т.e. - паучове 1 - 2 пъти седмично.
                  Добре гледаната котка освен всичко останало, може много точно да посочи, кое става за ядене от човеци и кое не.
                  Има например много малко видове кренвирши, или кайма, които близват.
                  И всяка котка си има табиет. Една обича пресен хляб, друга - маслини, трета - варена царевица.....

Добре е да похапват и свежа трева.

159 1.8 MPI
                  166 2.0 TS (ex)

Comment

Абеее.... не знам....всичко стана толкова комерсиално че много-много не им вярвам...кой знае какви неща слагат да се харесва на животинките че да им върви стоката.Най-вярвам на млякото от вимето,отколкото на това с "два пъти повече калций за здрави зъбки" и т.н.На тия всичките дет съм ги накупил се дърпа, помирише, помирише и толкоз.Даже и насила не отваря уста и се дърпа, а ако успея да го натикам го плюе.

Comment

Добрите храни не съм виждал да ги рекламират.

Ето това е добра храна.

https://zoomagazin.eu/bg/kategorii/n...130-prof-32864

Уискас и гурме голд - пасти да ядат. Само рекламата им е голяма.

159 1.8 MPI
                      166 2.0 TS (ex)

Comment

Митко, ти си го каза "мама готви най-добре" хранете го с това, което му харесва!
                        alfa romeo sprint 1984

Comment

Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                          С ориз ли бе Боре?
                          Класика в жанра.
                          Или на супичка?

Колега ,

какъв е проблемът с кастрацията ?

Ами ако си имаш некастрирано животно и се разболее и се наложи да се кастрира ти какво ще направиш ?

Въпроса с кастрацията според и за мен е чисто морална . Има стандарт на който кучето посредством липса на 2 зъба не отговаря и поради тази причина искам да не създава и тя на свой ред поколение което навярно ще има същият , а може би и по - задълбочен проблем със зъбната формула .
                          Това е всичко !
                          Който иска куче за другар , за да му носи радост и да е негов верен партньор в сутрешният крос и карането на велосипед през уикенда ... тя е идеална ! Има и отлични качества които ако с помощта на опитен треньор се развият може да стане отлично куче за охрана на човек или домът на този човек . Всичко което искам е да не се създават и други кучета като нея без 1 или 2 зъба .
                          Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
                          140 HP + Chip Tuning -> ex
                          Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
                          Born to make me happy

Comment

Ексклузивно!Само в агенция мяу-мяу!Котето най-после се изака самичко.Нема значение че после си къпахме дупито и опашката.

Comment

Ако си го стресирал с това къпане и сега пак ще се стиска. Най-добре го прати на специализация в някой с котка за два-три дни и после обратно у вас заедно с котешката тоалетна барабар със съдържанието за да се ориентира по аромата
                              Last edited by 546; d.m.y г., 02:58.

Comment

Аз пък съм на корено противоположно мнение от баце Андро, щото на някои им харесва да ги къпят и ако от мъничко започне да свиква с това, после ще ви е много по-лесно да се справяте с космите по апартамента. Така че натискайте го в банята и не се безпокойте за психичното му здраве, то после ще ви го върне
                                alfa romeo sprint 1984

Comment

Working...
                                X