Известие

Collapse
No announcement yet.

Камери на КАТ и Полицията в София.

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от The_Game Покажи съобщение
    Добре а след като автомобилът бъде сниман честитката се праща на адресната регистрация на автомобила.

Моят автомобил е регистриран на адрес на който не живея нито аз нито роднини (продаден е апартамента)
    Естествено талона не съм го сменял.

Какво правим сега ?? Снимат ме пращат си снимките, но кой ги получава никой. Как да проверя дали съм съгрешил ?

Как мога да разбера какво се случва ? Същото нещо и с контролните точки, никаква представа нямам колко имам.
    https://www.i-kat.org/

Регваш се, подаваш заявка и разбираш
    Arena Coast Customs

Comment

• На изхода от Враца на бензиностанция на Ромпетрол,посока Мездра вече има камера.

И между Волуяк и Костинброд снимат с мобилка-цена на фотосесията 200 лв.
      1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
      2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
      1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

• Много камери се слагат напоследък. Онзи ден заработваха една кутия на пътя Русе-Велико Търново в село Раданово. И тази камера е до бензиностанция Ромпетрол.
        AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
        Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
        sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от The_Game Покажи съобщение
          Добре а след като автомобилът бъде сниман честитката се праща на адресната регистрация на автомобила.

Моят автомобил е регистриран на адрес на който не живея нито аз нито роднини (продаден е апартамента)
          Естествено талона не съм го сменял.

Какво правим сега ?? Снимат ме пращат си снимките, но кой ги получава никой. Как да проверя дали съм съгрешил ?

Как мога да разбера какво се случва ? Същото нещо и с контролните точки, никаква представа нямам колко имам.
          Праща се на адреса на собственика, а не на автомобила .
          Както колегата каза за i-kat там можеш да провериш дали имаш невръчени НП и ако си сменяш книжката дали ти е готова , но не и да си провериш точките , това се прави на място срещу мисля 3 лв. беше
          Освен това сайта работи само ако си по местоотчет в София, приятели от други градове споделиха че не им дава справка, понеже се водят другаде .

Comment

• Първоначално публикувано от Lucky Покажи съобщение
            И между Волуяк и Костинброд снимат с мобилка-цена на фотосесията 200 лв.
            Ето за тази камера се оглеждах в неделя....и се чудех къде ли е точно.........
            GTV 1.8 TS

Comment

• На излизате от СФ по Царигр, при шоурума на Пежо има накичени нови камери, радара пищи яко, бачкат си да знаете.....
              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
              F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Интересно, на какъв обхват са камерите!?
                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Тия преди караулката на Тракията са на К банд-а......
                  "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

• Въпроса ми беше по принцип, защото тия около Благоевград май са кухи. Изобщо нищо не ми отчете. Интересното е, че на околовръстното преди Европа няколко пъти засичам Х и Ку бандове, но с нисък ин тензитет.
                    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                      Въпроса ми беше по принцип, защото тия около Благоевград май са кухи.
                      Миналата година ми цъфнаха двама полицаи на входната врата със снимка точно от там (ШЕЛ - Благоевград). Показах им договора, с който продадох колата и отидоха да преследват купувача.
                      166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

• На изхода на Благоевград, по посока София, тъкмо минах караулката и добичето полудя.
                        Лазарен поп радар.
                        Освен това, засичам две Аудите, чисто нови от висок клас ( над А , които карат предизвикателно и излъчват както отпред, так и отзад доста яко на К и Ка банда.
                        Едното е светло-бежаво, а другото черно.
                        Относно останалите камери по Е-79, всички си бачкат.Проблема е , че те снимат отзад, когато вече не можеш да направиш нищо. Включват се от сензор за движение и излъчват за много кратко време. Още едно мое наблюение:
                        Мобилните радари ги маскират в точки, където по принцип си има някоя порта или нещо друго.
                        Така, че не игнорирайте сигналите и особено не изключвайте К обхвата.

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                          Лазарен поп радар.
                          Освен това, засичам две Аудите, чисто нови от висок клас ( над А , които карат предизвикателно и излъчват както отпред, так и отзад доста яко на К и Ка банда.
                          Лазерни в БГ няма......аудитата вероятно имат добри антирадари, понякога се правят взаймни смущения......два пъти се разминавахме по Тракията с някакъв МЛ, и на двата пъти ми писна детектора като бяхме близо, явно и при него е станало, щото видимо намали.....

Comment

• Ники, и аз знам, че няма, ама Снупъра подивя и ясно го изписа: лазер поп радар.
                            Аз и за това го казвам. Иначе като място на засичането си беше чиста глупост.

Comment

• Колега, гледам и ти си със снупър, та реших да те попитам на какви настройки си го направил. Понеже се чудя кой е оптималния вариант за максимална сигурност и минимални фалшиви сигнали. Моя е 3зеро за протокола. И още едно питане - засичаш ли мобилните камери? А за поп лазера, скоро се разминах с някаква странна кола с някакво устройство на тавана и моя подивя. Явно измерваха нещо, но беше с чужда рег., може би правят някакви карти, знам ли...
                              Alfa Romeo 156 1.8 TS 99'
                              ex. Lancia Dedra 1.6 ie 93'

Comment

• Аудитата нямат антирадари. Проблемът със смущенията идва от дистроника им. Дори вътре радар от висок клас не работи адекватно .. пример - S8 с Kyio радар... някаква трагедия става.

А и за протокола .. лазери има в БГ !
                                Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                                Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Working...
                                X