Колеги, има една бяла кола която стои в началото на новия мост на околовръстното над симеоновско шосе. Всеки ден си е там. Имате ли идея дали е кола с камери. Повечето пъти няма хора в нея. Освен това никъде не пише че района се наблюдава с камери, а на другите места наслагаха. Сега може ли да има камери и да няма табела или не може.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Камери на КАТ и Полицията в София.
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Понеже съм от Русе да кажа и аз къде познати са ги засичали.Както е писал един от колегите пътя Русе-Бяля. Камерите са поставени (доколкото съм чувал) в фургони.На най-ниската точка от трите баира.Не мога да кажа дали само на Мойсеевия или на всички има камери.Скоро разбрах.Там съм минавал с умопомрачителна скорост за терена.Дано да не ми почукат и на мене.Alfa 155 1.8 TS 8V 129 hp '95 ....ех
Alfa 156 SW 2.4 M-Jet '04
Comment
-
Камерата на бул. Цариградско Шосе...
Камера за превишена скорост на бул. Цариградско шосе в София е вече факт, намира се точно там където беше едното време, след моста на 4ти КМ посока Пловдив.
пс: На тоя гъз дето е заключил темата за камерите...много поздрави.sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
" Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Comment
-
От днес е факт и камера на булевард Вапцаров, точно срещу бензиностанция Еко.
На печелившите - ЧЕСТИТОООООО
Днес по обяд пълних Жипа с нафта на Екото и направих тези снимчици
Comment
-
И на входа на Нова Загора от към СТЗ видях да слагат - малей колко бързо ще им видят сметката като ги гледам колко са ниско чак кефче ме обзема......"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
zdr
Имам информация УШ достоверна, че от 1ви юли ще глобяват!sigpic 155 2.5 TD VM31B 07.03.1997
http://www.youtube.com/watch?v=r7_l0...6CE27&index=21
!!! http://vbox7.com/play:8b1da481&al=1&vid=1084993 !!!
Comment
-
Първоначално публикувано от gigi Покажи съобщениеСега трябва да ги тествате и ако ги хващат радар детекторите ще е перфектноили ще снимат само най-лявата...
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
абе верно имаше хубава тема едно време ко стана с нея
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
Първоначално публикувано от vikoalfa Покажи съобщениеНе няма да ги чупиш,спираш и с едно черно спрейче Космос и са готоф картоф....
Сори не се стърпях."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеЩе го изчистят или ще сменят само стъкълцето......нещо по драстично трябва.....
Да спрат да се правят всички на състезатели. Аз лично съм ЗА камерите, там вероятността за измама е доста по малка.
Темата мисля е добре да е важна, а и знанието къде има разположени камери може да послужи за превантивна мярка."BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
Opel Astra J GTC
Comment
-
Аз лично съм против камерите, защото един умен човек е казал "Който заменя свобода за сигурност, накрая губи и двете." Но никой не ме пита. Все пак е хубаво да се предупреждаваме къде има такива устройства - най-малко заради превантивния ефект.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
Comment