Известие

Collapse
No announcement yet.

Камери на КАТ и Полицията в София.

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
    Нарушения и шашми се правят навсякъде....разликата е в съотношението и отношението... И Гюнтер може да кара с 300 по Аутобана, ама като му сложат знак 120, си пали накладките и забива на 120....и разликата е, че като лети с 200, ако аз с моята Ароса 49кс изпреварвам пред него, ще спре на 50м зад мене и ще ме изчака културно да си изпреваря, а няма да ми се лепне на задната седалка и да ми се прави дискотеки отзад...и последната разлика е, че като го нащрака камерата, после ще отиде и ще си плати вересиите, а не да се прави на голям мъж, а после да се крие като мишок за 30 евро...това е разликата. И точно поради такива и други причини, ти ще си седиш на светофара и ще те предреждат разни незавършили 10ти клас яки момченца с новите 7ци, а ти ще мишкуваш в 15 годишната 56-ца, децата ти ще са в чужбина и пенсията ти ще е двуцифрена сума в евро...
    Говориш за култура и толерантност, което е съвсем отделна тема.
    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Oт два дена един черен опел с тъмни стъкла седи на края на магистралата преди Филиповци и снима ли снима
      Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
      Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
      Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

• Някой има ли представа дали тези неща срещу камери работят ?

http://bezkameri.com/
        Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Дали работи при заснемане не мога да кажа НО из София обикалят няколко автомобила с такива лепенки ... разпознават се по това, че нощно време когато осветиш с фарове номера цифрите изчезват което е проблем защото ако зад теб кара патрулна кола на КАТ няма начин да не го забележат!!!
          Избери Твоят ... SOUND
          https://soundcloud.com/maserati_hq

Comment

• Първоначално публикувано от HACCP Покажи съобщение
            Дали работи при заснемане не мога да кажа НО из София обикалят няколко автомобила с такива лепенки ... разпознават се по това, че нощно време когато осветиш с фарове номера цифрите изчезват което е проблем защото ако зад теб кара патрулна кола на КАТ няма начин да не го забележат!!!
            Уж на сайта им пише че не изчезват номерата от фарове.....
            Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Съвсем възможно е колите които съм засякъл да са с фолио на др. фирма но ефекта след осветяване с фаровете е същият.
              Избери Твоят ... SOUND
              https://soundcloud.com/maserati_hq

Comment

Working...
              X