Първоначално публикувано от lulin racing
Известие
Collapse
No announcement yet.
Камери на КАТ и Полицията в София.
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
ALFA 145 1.6 ТS `97 & ALFA 156 1.8 TS '99
-
Забелязах камери на кръстовището на "Витошка" и "Патриарха", камерите са на самата "Витошка" и гледат в посока НДК. Нямам представа дали са трафик или други, така че внимавайте.Alfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95
Comment
-
РАДАР вече и на тунела /София/
Днес усъмнахме с радар на Тунела
показва километрите.Ако е до 50км е зелено
ако е повече е червено.
Като гледах на повечето коли все светеше червено
има и стара камера ама не работи -засега.РЕКЛАМАТА В ПОДПИСИТЕ Е ЗАБРАНЕНА!
Comment
-
Колеги има вече камери и на кръстовището на Раковска и бул."В. Левски". Камерите са на Раковска и са за двете посоки (от към Славейков и от към България)Alfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95
Comment
-
Има патрулни коли с камери по пътя Бургас - Слунчев бряг и Бургас - Царево. Аз вече се наиграх'08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E
Comment
-
Първоначално публикувано от Neokill Покажи съобщениеИма патрулни коли с камери по пътя Бургас - Слунчев бряг и Бургас - Царево. Аз вече се наиграх
ама цивилни ли са или са си полицейски ? че аз като няма полицейкси и фуча и по двата с едни скорости дето май ще ми земат книжката ако са ме снималиsigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениеама цивилни ли са или са си полицейски ? че аз като няма полицейкси и фуча и по двата с едни скорости дето май ще ми земат книжката ако са ме снимали'08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E
Comment
-
Първоначално публикувано от kluchar Покажи съобщениеДнес усъмнахме с радар на Тунела
показва километрите.Ако е до 50км е зелено
ако е повече е червено.
Като гледах на повечето коли все светеше червено
има и стара камера ама не работи -засега.
ALFA 145 1.6 ТS `97 & ALFA 156 1.8 TS '99
Comment
-
Първоначално публикувано от Pebles Покажи съобщениеЩе споделя...разчитай..........Само трябва да предупредя пиленцето да ме информирааааааа,ако ги пуснатLast edited by Бобби; d.m.y г., 09:55.По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Камерите НЕ работят. За последно миналата година се опитаха да изпратят няколко глоби, за които научи цяла България, но в момента не работят, защото системата за обработка, за известия и т.н. по никакъв начин не се справя. Камерите са фиктивни.
Въпреки това, не е лошо винаги да имате едно на ум. Успех, колеги.147 JTD '02
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от revell Покажи съобщениеКамерите НЕ работят. За последно миналата година се опитаха да изпратят няколко глоби, за които научи цяла България, но в момента не работят, защото системата за обработка, за известия и т.н. по никакъв начин не се справя. Камерите са фиктивни.
Въпреки това, не е лошо винаги да имате едно на ум. Успех, колеги.По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Абе не знам дали не работят но един бакшиш разправяше че вече е получил няколко честитки, включително и за това че е настъпил линията на червено - санкциониран си е за пресичане на червено, няма значение че не е пресякъл а само се е бил изнесъл леко напредLast edited by Stefo; d.m.y г., 14:31.146 1.6 TS '00
156 2.4 JTD '01
Comment
-
Първоначално публикувано от Stefo Покажи съобщениеАбе не знам дали не работят но един бакшиш разправяше че вече е получил няколко честитки, включително и за това че е настъпил линията на червено - санкциониран си е за пресичане на червево, няма значение че не е пресякъл а само се е бил изнесъл леко напред
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
Comment