Известие

Collapse
No announcement yet.

Камери на КАТ и Полицията в София.

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Pebles Покажи съобщение
    Евала за камерите......Но колегите са прави (от коментарите на статията),че слагат камери глобяват ни,но нищо не правят по въпроса със задръстването....
    Ооооо А за корупцията да не говоря...Един приятел го извикаха в стайчката показаха му запис където са го заснели да минава на червено и срещу 20 лв имало Del и всеедно нищо не е станало.....Направо нямам думи....В тая държава само гледат как да изкарат пари от нас....
    Преди време и аз бях там...и се раминах с едно шише дет не се търкаля и кутия бонбони
    ...стар изпитан метод...
    А бе все още сме в ориента не в европа
    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Оплаквате ли се или какво?
      ALFA ROMEO 156 1.9JTD биячката
      ALFA ROMEO 156 2.4 JTD на мацката колата
      ALFA ROMEO SPRINT хобито ми
      ALFA ROMEO 145 TD на стария рокер колата

Comment

Корупция..................Е!@ло си е майтака......Нема "Управия" в нашата държавица......

ALFA 145 1.6 ТS `97
        & ALFA 156 1.8 TS '99

Comment

аз да се похваля...вчера офицално снимката ми дойде вкъщи!!!! заснели са ме в Приселци, на пътя Варна-Бургас преди около година, че и повече. До сега 2 пъти идваха у нас да търсят собственика, но тъй като това е майка ми, ги отпращахме с усмивка. но вчера се случи тя да им отвори вратата и честито! - снимка на колата (нейното Пежо 307) снимано отзад, само номера се вижда, но ясно, шофьора не. Процедурата била такава - намират собственика на колата и го сапунисват, ако не е карал той, трябва а посочи кой да сапунисат! ако се опъва, пращат глобата на "София Франс Ауто" (за лизингов автомобил) и те те сапунисват към месечната вноска.
          Законно ли е това според вас? Доколкото знам наказателна отговорност има водача, а не собственика на автомобила....
          Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctive

Comment

Нормално е. Собственикът на автомобила е длъжен да посочи кой е управлявал по време на инцидента.
            I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
            Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение
              Нормално е. Собственикът на автомобила е длъжен да посочи кой е управлявал по време на инцидента.
              а ако не помниш за случай от преди 1 година?!?!? не се сещам точно датата, но мисля че дори повече от година е снимката, просто отдавна не съм ходил към Варна с тази кола

Comment

Май имаше някакъв срок за да бъде написан акт, може би година. Прегледай закона, не е нещо трудно.
                I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от stani4a Покажи съобщение
                  а ако не помниш за случай от преди 1 година?!?!?...
                  Тогава ..."кой ми сра в гащите"
                  166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

и аз чекам да ми идват (че съм грешен като дявола) и не идват!до колко време след нарушението трябва да доидат(ако пише някъде в закона)!
                    alfa romeo 155 1.8 twin spark

Comment

Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение
                      Май имаше някакъв срок за да бъде написан акт, може би година. Прегледай закона, не е нещо трудно.

къде да го намеря този закон??? из нета дали ще има???

Comment

Има, със сигурност. Пробвай в lex.bg
                        Roosevelt

Comment

Чух че се монтират нови камери на още 15 кръстовища в София така,че бъдете нащрек!

Comment

Първоначално публикувано от 455115 Покажи съобщение
                            Чух че се монтират нови камери на още 15 кръстовища в София така,че бъдете нащрек!
                            Монтират в момента по бул. Сливница...от Опълченска до Сточна Гара....
                            sigpic
                            Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                            " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                            "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Първоначално публикувано от KGB Покажи съобщение
                              Монтират в момента по бул. Сливница...от Опълченска до Сточна Гара....
                              А знае ли се кога ще заработят и дали ще се за скорост, че всяка сряда в 22.30 и после към 23.45 си продухвам колата между светофарите като ходя да ритам.
                              Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                              Mazda 6 2.3 2005
                              sigpic

Comment

Само за червено ще са! Пускова дата април или май.

Comment

Working...
                                X