Известие

Collapse
No announcement yet.

Призовка от Пътна Полиция,Въпрос?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Осъдената страна заплаща всички разноски по делото, включително и разноските на адвокатите.
    Това със добрите съседи мисля си обаче, че минава. За това съм забранил на който и да било да получва нещо от мое име.
    sigpicAlfa Romeo 155, 2.5, V6/ GTV 2.0 TB V6 / 146 TS, 2.0 Junior/ 145 TS, 2.0 16V/ Giulietta 1.8, 166 2.0 V6 TB

Comment

Първоначално публикувано от lan Покажи съобщение
      Това със добрите съседи мисля си обаче, че минава. За това съм забранил на който и да било да получва нещо от мое име.
      Добре де , понеже мойте всички съседи са лоши и по-скоро биха изхвърлили писмото , отколкото да ми го дадат , какво правим с КАТ Как да разбера , че ми е наложено наказание
      Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
      Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
      Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

Първоначално публикувано от RoMeO_156_GTA Покажи съобщение
        Добре де , понеже мойте всички съседи са лоши и по-скоро биха изхвърлили писмото , отколкото да ми го дадат , какво правим с КАТ Как да разбера , че ми е наложено наказание
        По-добре изобщо да не я вземат - никой не може на сила да ги накара да приемат писмото. Подпишат ли на куриера, че са го получили става каша.
        sigpicAlfa Romeo 155, 2.5, V6/ GTV 2.0 TB V6 / 146 TS, 2.0 Junior/ 145 TS, 2.0 16V/ Giulietta 1.8, 166 2.0 V6 TB

Comment

Тъй ... по ред на въпросите.
          КАТ не може да връчи призовката на кой да е - ако някой реши да я получи и се разпише, след това имаш 100% право да обжалваш в съда - не си я получил ЛИЧНО, както е записано в закона.
          Таксата за адвоката варира според самия адвокат. Плаща се при сключване на самия договор за адвокатската услуга и представянето ви пред съда. По време на смите процеси не сте длъжни да се явявате, ако сте написали на адвоката пълномощно, което позволява той да ви представлява пред институциите. Ако спечелите делото - загубилата страна (в случая КАТ) заплаща ВСИЧКИ разноски по делото - включително и хонорара на вашия адвокат. Което пък означава,че ако адвоката е свестен, може да не давате парите за хонорара в началото...
          Надявам се да съм полезен на повече хора - не трябва да оставяме КАТ да правят каквото си искат!!!
          Отделно (че се сетих) - почти 90% от наложените актове отпадат в съда поради много проста причина - непознаване на закона от самите катаджии, или неспазване на процедурите... Не позволявайте да ви правят на маймуни !!!
          155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
          Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
            Отделно (че се сетих) - почти 90% от наложените актове отпадат в съда поради много проста причина - непознаване на закона от самите катаджии, или неспазване на процедурите... Не позволявайте да ви правят на маймуни !!!
            И най смешното е ,че често падат и заради правописни грешки .
            Факт
            Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
            Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
            Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Глей сега, редовно се получават такива писма....

Аз лично съм ходил, но гледам да мина с фиш - 20лв. Истината е, че за едно и също нарушение са ми писали веднъж акт, а друг път фиш!!! Така че, ако можеш да им поскажеш нека да ти пишат фиша

Успех!
              Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Друже, никой не е длъжен да те пуска независимо от сигнализацията. Аз си се престроявам отдалече и не се налага да ме пускат. Аз самият рядко го правя, освен ако не е алфа или друга достатъчно културна кола.
                I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение
                  Друже, никой не е длъжен да те пуска независимо от сигнализацията. Аз си се престроявам отдалече и не се налага да ме пускат. Аз самият рядко го правя, освен ако не е алфа или друга достатъчно културна кола.
                  Ей за това няма да се оправим скоро.Е, какъв е проблема да не го пуснат да се престрои като си подава и сигнал даже, а иначе давате за пример белите държави .
                  Last edited by Доко; d.m.y г., 15:07.

Comment

проблемът е, че къснопрестрояващите се тарикати бавят хората, които чинно си чакат в лентата
                    от време на време и на редовия гражданин му се случва да се престрои късно, но той за съжаление е много малък %, защото не сме в бяла страна
                    Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                    AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                      Ей за това няма да се оправим скоро.Е, какъв е проблема да не го пуснат да се престрои като си подава и сигнал даже, а иначе давате за пример белите държави .
                      Какъв е проблемът да се престрои, когато трябва и да не забавя мен и всички след мен? Аз по-тъп ли съм да чакам на опашката?
                      Е, това е начинът за възпитание. Един или повече акта за неправилно престрояване, един или повече за засичане, пък после ще се реди като мен. Ама защо трябва да се стига до там...
                      I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                      Roosevelt

Comment

Абе общо взето КАТ са се профилирали в "да правим гадно", вместо в превенция и улесняване на трафика. За чий *** събират пари точно за това нарушение там, като конкретната маневра не само не е опасна, ами и улеснява и облекчава в пъти трафика на това отвратително кръстовище.

Преди време, сутринта си се редя на ендо Т образно кръстовище, за излизане от квартала, задръстване, хората ползват и двете ленти за излизане към центъра, но едната по принцип е само за надясно. Аз съм последна кола от всички в неправилната лента и след кръстовището - отзад БУРКАН и айде фиш. За чий *** пак да питам им е да санкционират такива неща, които всъщност трябва те самите да правят чрез регулировчик, за да отпушват трафика.
                        Last edited by DerMeister; d.m.y г., 16:06.
                        Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                        Mazda 6 2.3 2005
                        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от TS
                          През цялата отсечка се вижда,че съм подал светлинен сигнал,но нали сме педалчета за к'во да го пускаме тоя.
                          Какъв е проблемът да се престрои, когато трябва и да не забавя мен и всички след мен? Аз по-тъп ли съм да чакам на опашката?
                          Е, това е начинът за възпитание. Един или повече акта за неправилно престрояване, един или повече за засичане, пък после ще се реди като мен. Ама защо трябва да се стига до там...
                          Ами като чета колегата е подавал сигнал през цялата отсечка, и сега ти какво искаш да ми кажеш.....къде по-точно трябва да се престрои, може би две три отсечки по-рано ? Ами манталитет брато, манталитет - нема да се оправим . Виж кво правилно определение е дал колегата.

Comment

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                            къде по-точно трябва да се престрои
                            където е нужно.
                            Има ли причина това да не се прави?
                            Roosevelt

Comment

където е нужно.
                              Има ли причина това да не се прави?
                              Ала - бала , нали знаеш кой е един от страховете на българина - "да не го пре'бът". Тва е проблема .

Comment

да, така е, това ми е комплекс. казвам го без ирония.
                                при положение, че всеки втори си мисли, че си му длъжен, се стига до тук.

аз, лично, като карам, пък и по принцип, гледам да не преча на хората и да не се налага да правят компромиси заради мен. при положение, че е възможно и не е кой знае какво, що, да го еба, да не се престроиш правилно, от където е нужно?
                                Roosevelt

Comment

Working...
                                X