Първоначално публикувано от BLUE1
Покажи съобщение
Просто точно това място което си бяха избрали е толкова стратегическо че няма как да е повече!
Реално погледнато ситуацията е следната:
Излизам от града, има права 2-3км и след това табелата за края на града, на 200-300м от табелата има лека чупка в пътя, не е опасен завой и след нея виждаш табелата със зачертания град! Нашите фуражки застанали в насрещното платно за да са изглежда по-добре скрити и радара насочен към мен и останалите колеги с коли на пътя! Т.е. завиваш на въпросната чупка и виждаш един полицай как бяга от другото платно и се надява да няма много движение там, защото ако неможе да пресече аз ще си подмина, няма да може да ме спре, но в случая беше чисто и ме спря точно след чупката! Докато ме описваха, радара не спря да пищи за коли за превишена скорост и какво се получи - опашка с чакащи за актове и доста минали м/у капките! Отделно няма и отбивка къде да спра (спрем), а директно на платното седят колите и замалко и да ми отнесат GTV-то, е сега ТИ ми кажи кой е направил повече нарушения, аз или полицайте! Аз иначе не споря, карах с тази скорост, но там ВСИЧКИ с години си карат така ЗАЩОТО вече са излезли извън града, само е останала една табела която да минат покрай нея и полицията се хваща за нея! Ти винаги ли караш до самите табели на населените места с 50км/ч и след като ги подминеш, тогава ускоряваш??? Или просто може и да си полицай и да защитаваш колегите, незнам! Но на въпроса ми какъв го държат там, колегите фуражки ми отговориха: Ми за половин час ще си изкараме нормата за днес и после на кафенце?!!!!
Comment