Известие

Collapse
No announcement yet.

Превишена скорост...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от DJ Vladic Покажи съобщение
    ..... не мисля че някой може да кара винаги с ограничение!!
    Не винаги,но може в повечето случаи,стига човек да иска!
    Освен това,обикновено радарите ги настройват с +20 км/ч аванс,което мисля че е достатъчно,особено в населени места!

P.S. Когато гледаме някой по новините,че е карал като луд и смазал коли и пешеходци,цъкаме с език и се питаме къде е била полицията и защо не си е свършила работата!
    ALFA 155 1.8 TS 1993 - бивша
    ALFA 156 2.0 1999 - бивша
    ALFA 156 SW 1.9 16V jtd 2005

Comment

Искам да попитам тъй като и аз имам един акт от септември миналата година за около 24 км/ч превишена скорост и до момента не съм ходил в КАТ да го оправя, какви ще са последствията от това???
      98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Първоначално публикувано от trouble Покажи съобщение
        Аз не мога да разбера, защо все търсите полицаите за да намаляте и все се оплаквате, че са скрити..Вие само заради тях ли спазвате ограниченията? За да не си платите глобичката ли?
        А ние ли пак сме виновни за безобразното каране на чужденците у нас?
        АРИЕЛ-156 2,4 JTD 98г. - EX
        http://www.youtube.com/watch?v=SCSIfkg17Pg

Comment

Малко по темата!
          Книжката си остана в мен, акта ПАДНА в съда като незаконосъобразен! Имаше много пропуски в постановлението и разминавания с написания акт че чак и поправяно!
          Alfa romeo 33 1.7 8V - the monument and Alfa Romeo 156 1.9JTD

Comment

Първоначално публикувано от Събев Покажи съобщение
            Малко по темата!
            Книжката си остана в мен, акта ПАДНА в съда като незаконосъобразен! Имаше много пропуски в постановлението и разминавания с написания акт че чак и поправяно!
            Ами честито! Това е правилният начин, а не бутането на рушвети на неграмотни малоумници!
            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Справедливоста възтържествува !
              Виновен до доказване на противното !
              От яд ,че неси ги нахранил са объркали всичко
              Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
              159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
              NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

Малко повдигам стара тема,та скоро ме изненадаха със снимка с 83 км/ч при разрешени 50 ! снимката е направена на 08.01 2011 ,а талона ми го прибраха на 10.03.2011 и сега до 10.04 карам с акта.(срока му е 1 месец)
                Та по новия ли закон да очаквам да ме глобят ,идеята ми е да не ми вземат книжката нещо? Защото новия предвижда само парична санкция,не отнемане на книжка....

И нещо друго: може ли да се провери дали предварително ми е излязло наказателното постановление? Понеже талона ми е в КАТ Русе,а аз за момента живея на 300 км от там,да не стане да се разкарвам и на 10.04 да ми кажат: Не е излязло ,ела след 20 дена
                146 Turbo

Comment

Първоначално публикувано от abart_ Покажи съобщение
                  И нещо друго: може ли да се провери дали предварително ми е излязло наказателното постановление? Понеже талона ми е в КАТ Русе,а аз за момента живея на 300 км от там,да не стане да се разкарвам и на 10.04 да ми кажат: Не е излязло ,ела след 20 дена
                  Да - тук.
                  Alfa Romeo 146 1.8 16V TwinSpark

Comment

Това е само ако е на отчет в София.Тоест досието му да е тук,както и книжката да е издадена от София.
                    Ако всичко му се води в Русе,то I-Kat не му върши работа
                    sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

И аз не се водя на отчет в София, но мърдата на гишето ми каза, че мога да си проверя за излязло НП по интернет.
                      Alfa Romeo 146 1.8 16V TwinSpark

Comment

Мдаа,всичко ми се води в Русе,по-лошото е обаче ,че не живея там в момента.
                        искаше ми се да проверя предварително за наказателното постановление (акта ми изтича на 10.04) ,а не да се разкарвам 600 км,и да ми кажат на гишето:ама не е излязло още

Инъче се регистирах в сайтчето им и пратих запитване,да видим ще ми отговорят ли нещо.....
                        146 Turbo

Comment

Прати някой познат на гишето, няма да откажат да ти дадат инфо и дори да презаверят акта. Сещам се тука едни познати си препращаха актовете с куриер
                          AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                          Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                          sigpic

Comment

Аз акта с куриер си го получих,но си мислех че информация дават само лично

мерси за инфото
                            146 Turbo

Comment

Първоначално публикувано от CHILIEV Покажи съобщение
                              И аз не се водя на отчет в София, но мърдата на гишето ми каза, че мога да си проверя за излязло НП по интернет.
                              Точно и за това си я нарекъл мърда
                              sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Да използвам темата. На скоро полицаите са ме заснели с мобилна камера и то от цивилна кола. Пътят е извънградски. На снимката никъде няма знак за ограничение на 60км. Ако реша да обжалвам,как ще докажат в съда,че съм заснет в зона с ограничение на 60км.? http://komandos.snimka.bg/other/kat.583476.22978850.big

Comment

Working...
                                X