аз моята я карам от 3 години с пловдивски номер и никой за нищо не се е заял с мен, дори и в чужбина, въпреки че колата не е на мое име..... задължително е да ви вземат парите, но не и да смениш талона
Известие
Collapse
No announcement yet.
Смяната на постоянно местожителство изисква ли смяна на талона?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Rider_alfa155 Покажи съобщениеаз моята я карам от 3 години с пловдивски номер и никой за нищо не се е заял с мен, дори и в чужбина, въпреки че колата не е на мое име..... задължително е да ви вземат парите, но не и да смениш талона
Comment
-
А знаете ли дали при смяна на адресна регистрация на автомобила т.е. смяна на талони изискват ли бележка за платен данък на колата?Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
-
Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщениеА знаете ли дали при смяна на адресна регистрация на автомобила т.е. смяна на талони изискват ли бележка за платен данък на колата?Alfa 155 2.0TS 8V '93
sigpic
VW LADAVAGEN '81
CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ
Comment
-
Аз като я регистрирах в Столична община (преди беше в друга), ме питаха за квитанции за платени данъци, и им казах че това не е мой проблем, предишния собственик да се оправя
Обаче при теб незнам как ще е, предвид че и на предишния адрес пак е била на твое име
В кат не искат квитанции при смяна на талона, но после в общината ще те питатVideo meliora proboque deteriora sequor.
Comment
-
Първоначално публикувано от Tedo Покажи съобщениеАз като я регистрирах в Столична община (преди беше в друга), ме питаха за квитанции за платени данъци, и им казах че това не е мой проблем, предишния собственик да се оправя
Обаче при теб незнам как ще е, предвид че и на предишния адрес пак е била на твое име
В кат не искат квитанции при смяна на талона, но после в общината ще те питатAlfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
-
Да избутам една стара тема с въпрос,че в крайна сметка коментарите са малко противоречиви.
При смяна на лична карта заради смяна на постоянен адрес от един град в друг вече прочетох, че е задължително да се смени и СУМПС-то. Интересува ме трябва ли да сменям номера, трябва ли да я регистрирам в новата община, ще искат ли платен данък и т.н. ?Alfa Romeo 146 1.8 16V TwinSpark
Comment
Comment