Първоначално публикувано от achkar
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Имаме участник познал грешния отговор
Collapse
X
-
Alfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
-
Някой има ли представа дали на магистралата варна-златни пясъци има камера с радар защото по спомен на датата когато са ме снимали през ноща карах в тази отсечка и то доста силно и по точно в района след дружба посока златнитеAlfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment
-
Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщениеНякой има ли представа дали на магистралата варна-златни пясъци има камера с радар защото по спомен на датата когато са ме снимали през ноща карах в тази отсечка и то доста силно и по точно в района след дружба посока златнитеRange Rover Vogue 4.4
Rexton 270 cdi
Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.
Comment
-
Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщениеНезнам точно къде колега нямам представа но дано не е превишена скорост че ще решат да ми вземат книжката и после следват обжалвания и т.н. а не ми се разправя с тях както и никой друг де.ако си имал подобен случай с камери сподели подробностите ако може.
Ако имаш въпроси,питай на лично,понеже познавам доста хора,които са снимани от камери и нито един от тях няма наказание.Необходимо е обжалване на акта с ОПРЕДЕЛЕН ТЕКСТ.
Поздрави!Alfa Romeo 147 1.6 TS 120hp 2001 red
Suzuki IGNIS 1.3 VVT 93hp LPG 2005 grey
http://www.family-sozopol.com/
Comment
Comment