Известие

Collapse
No announcement yet.

Имаме участник познал грешния отговор

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от achkar Покажи съобщение
    Колега теб къде са те гепали?
    Незнам точно къде колега нямам представа но дано не е превишена скорост че ще решат да ми вземат книжката и после следват обжалвания и т.н. а не ми се разправя с тях както и никой друг де.ако си имал подобен случай с камери сподели подробностите ако може.
    Alfa romeo GTVex
    Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
    Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
    Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

тцтц аз все още таях някаква надежда, че камерите са просто за заблуда.... Значи и аз ще очаквам...
      Alfa Romeo 166 2.4jtd

Comment

Някой има ли представа дали на магистралата варна-златни пясъци има камера с радар защото по спомен на датата когато са ме снимали през ноща карах в тази отсечка и то доста силно и по точно в района след дружба посока златните
        Alfa romeo GTVex
        Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
        Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
        Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщение
          Някой има ли представа дали на магистралата варна-златни пясъци има камера с радар защото по спомен на датата когато са ме снимали през ноща карах в тази отсечка и то доста силно и по точно в района след дружба посока златните
          Има и в двете посоки камери с радар-детектори. Но мисля, че след Дружба няма.Ако по обратния път си минал с по-висока скорост през входа на Варна, там ще да е станало..А може на отиване покрай Шела да си минал по-бързичко
          Range Rover Vogue 4.4
          Rexton 270 cdi
          Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
          Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщение
            Незнам точно къде колега нямам представа но дано не е превишена скорост че ще решат да ми вземат книжката и после следват обжалвания и т.н. а не ми се разправя с тях както и никой друг де.ако си имал подобен случай с камери сподели подробностите ако може.
            Колега,прочети вторият пост в темата и ще ти стане ясно какво трябва да направиш.
            Ако имаш въпроси,питай на лично,понеже познавам доста хора,които са снимани от камери и нито един от тях няма наказание.Необходимо е обжалване на акта с ОПРЕДЕЛЕН ТЕКСТ.
            Поздрави!
            Alfa Romeo 147 1.6 TS 120hp 2001 red
            Suzuki IGNIS 1.3 VVT 93hp LPG 2005 grey
            http://www.family-sozopol.com/

Comment

Working...
            X