Известие

Collapse
No announcement yet.

Гаранционен фонд - заплашват с глоби

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Мда, ще дадат лепенки, и тогава кво - ще тълкуваме кое е лепенка, и кое стикер......тва е най - големия пример за тва че в една държата се толерира беззаконието - приемането на маса тъпи и глупави закончета дето са безмислени, неприложими, но се водят закони, и неспазването им създава тенденцията към неспазване и на другите по значими такива......
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Изискванията влизат в сила 1 г. и 3 месеца след приемането му, та не бързайте. А лепенките нямаше да са лоши, ама като се плащат за чий са ви?

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
      Да.. ама в случая млатените ще бъдеме ние дупе ни е яко. Никога няма да се вдигнеме на общонароден протест- един щото щяло да вали, друг щото го мързи, трети щото не му пука..
      Освен вдигането, въпросът е как ще се контролира изпълнението на исканията за даден протест, тоест не е само излизането, а и това, какво да се прави, въпрос зададен в руската класика, но все още без отговор и там . За съжаление практиката показва, че сме малоумно племе и не сме дозрели за демокрация, все още, това е, ще се търкаляме още 10-20 г докато обществото узрее, така да се каже
      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
      Нагоре по стълбата, която води надолу
      sigpic

Comment

Споко ще има друг вид маркировка
        Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Поредната пълна простотия на Боко Цецко и компания, вчера обраха бившия президент, трезор на банка и т.н. Хората немат един лев да се усмихнат те гласуват най голямата простотия аз па ше си лепна копието на полицата на джама и кво нямам лепенки имам полица на джама все тая. Д.ба и тъпаците прости...........

Comment

Първоначално публикувано от gigi Покажи съобщение
            Поредната пълна простотия на Боко Цецко и компания, вчера обраха бившия президент, трезор на банка и т.н. Хората немат един лев да се усмихнат те гласуват най голямата простотия аз па ше си лепна копието на полицата на джама и кво нямам лепенки имам полица на джама все тая. Д.ба и тъпаците прости...........
            Да ти направя убаво цветно копие За теб спецялно давам 2 стикера за страничните врати на колата
            Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Първоначално публикувано от santo_traficante Покажи съобщение
              Тоя среден пръст за нас потребителите ли е?

Дайте да си говориме честно. Маркировката е пълна простотия и е само и единствено с цел да се прибират пари. Никъде го няма това по цивилизования свят, да ти преебават колата с някаква безсмислена маркировка.
              Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                Тоя среден пръст за нас потребителите ли е?

Дайте да си говориме честно. Маркировката е пълна простотия и е само и единствено с цел да се прибират пари. Никъде го няма това по цивилизования свят, да ти преебават колата с някаква безсмислена маркировка.
                Към тези дето си мислят че като махнат стикерите няма да има друго
                Ми и в момента има ЗК който не маркиратСключвайте при тях и няма да маркирате
                Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Споко бе, гъзар, нашите италиански коли не ги крадат, мисли за твоята
                  Giulietta 1,6 JTDm 2013
                  156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
                    Споко бе, гъзар, нашите италиански коли не ги крадат, мисли за твоята
                    Аз съм спокоМоли се да не умреш от глад...
                    Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Аз съм спокоМоли се да не умреш от глад...
                      Аз пестя от закуски за бели дънки, кожено якенце и "сив мерцедес ме преследва в живота"
                      Giulietta 1,6 JTDm 2013
                      156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

люлеещи се плюшени кученца в различен цвят на задното стъкло ?
                        147 1.6 TS

Comment

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
                          Аз пестя от закуски за бели дънки, кожено якенце и "сив мерцедес ме преследва в живота"
                          Бял Бял. Ама класика в чалга простотията

---------- Post added at 06:44 ---------- Previous post was at 06:41 ----------

Аз май ще спра да се чудя за безумствата в нашите закони. В единия пише че нищо не може да се слага на предното стъкло за да не пречи на водача а в другия ни задължават да лепим винетки, стикери за гражданска и за преглед. А и самия стикер за гражданската нали пак се явява маркировка на застраховател. Почти изпадаме в положението "мътиш ми не мътиш водата ще те ям"
                          Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
                          Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
                          Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

А това освен в полза на самите застрахователи, в чия друга полза е?

Не ми пречи да имам стикер, ама трябва да се спре с тия мутренски истории и тогава и ти и аз ще живеем по- добре.
                            Lexus IS200

Comment

Има и връзка с маркировките-маркираш еди къде си, по малко ще ти сe бърника колата, евнутално все пак. Не си маркрал еди къде си-може да пострадаш.Не става дума и само за крадене-може да ти натроши нещо примерно.
                              Много е правлино това, абсолютна забрана на подобни стикери и яки глоби и за шофьорите и за самите застрахователи, които ги издават, единствения начин да се прекрати тая практика.
                              Last edited by fred; d.m.y г., 10:37.
                              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                              Нагоре по стълбата, която води надолу
                              sigpic

Comment

Добре де, все принципни позиции се изказват, т.е. "всеки си гледа от неговата камбанария".
                                Хайде дайте прогноза, ще намалеят или ще се увеличат кражбите на МПС-та, след окончателното приемане на тези промени?
                                Моята е, че ще се увеличат. Кражбите имам предвид и моля лафчетата, ама по-добре да ти я откраднат щото ще ти я платят повече, да не се използват. Не искам да ми крадат колата. И кой казва, че всеки от нас има само Алфа? Това последното щото нали те не се крадяли.
                                Тоя закон НЕ помага на обикновения гражданин, поне не в този си вид!
                                ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                                ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                                ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                                ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Working...
                                X