Мда, ще дадат лепенки, и тогава кво - ще тълкуваме кое е лепенка, и кое стикер......тва е най - големия пример за тва че в една държата се толерира беззаконието - приемането на маса тъпи и глупави закончета дето са безмислени, неприложими, но се водят закони, и неспазването им създава тенденцията към неспазване и на другите по значими такива......
Известие
Collapse
No announcement yet.
Гаранционен фонд - заплашват с глоби
Collapse
X
-
Изискванията влизат в сила 1 г. и 3 месеца след приемането му, та не бързайте. А лепенките нямаше да са лоши, ама като се плащат за чий са ви?
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеДа.. ама в случая млатените ще бъдеме ниедупе ни е яко. Никога няма да се вдигнеме на общонароден протест- един щото щяло да вали, друг щото го мързи, трети щото не му пука..
. За съжаление практиката показва, че сме малоумно племе и не сме дозрели за демокрация, все още, това е, ще се търкаляме още 10-20 г докато обществото узрее, така да се каже
Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Поредната пълна простотия на Боко Цецко и компания, вчера обраха бившия президент, трезор на банка и т.н. Хората немат един лев да се усмихнат те гласуват най голямата простотия аз па ше си лепна копието на полицата на джама и кво нямам лепенки имам полица на джама все тая. Д.ба и тъпаците прости...........
Comment
-
Първоначално публикувано от gigi Покажи съобщениеПоредната пълна простотия на Боко Цецко и компания, вчера обраха бившия президент, трезор на банка и т.н. Хората немат един лев да се усмихнат те гласуват най голямата простотия аз па ше си лепна копието на полицата на джама и кво нямам лепенки имам полица на джама все тая. Д.ба и тъпаците прости...........За теб спецялно давам 2 стикера за страничните врати на колата
Volvo S80 D5 awd 2010г.
Comment
-
Първоначално публикувано от santo_traficante Покажи съобщениеСпоко ще има друг вид маркировка
Дайте да си говориме честно. Маркировката е пълна простотия и е само и единствено с цел да се прибират пари. Никъде го няма това по цивилизования свят, да ти преебават колата с някаква безсмислена маркировка.Lexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеТоя среден пръст за нас потребителите ли е?
Дайте да си говориме честно. Маркировката е пълна простотия и е само и единствено с цел да се прибират пари. Никъде го няма това по цивилизования свят, да ти преебават колата с някаква безсмислена маркировка.
Ми и в момента има ЗК който не маркиратСключвайте при тях и няма да маркирате
Volvo S80 D5 awd 2010г.
Comment
-
Първоначално публикувано от santo_traficante Покажи съобщениеКъм тези дето си мислят че като махнат стикерите няма да има друго
Giulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщениеСпоко бе, гъзар, нашите италиански коли не ги крадат, мисли за твоятаМоли се да не умреш от глад...
Volvo S80 D5 awd 2010г.
Comment
-
Първоначално публикувано от santo_traficante Покажи съобщениеАз съм спокоМоли се да не умреш от глад...
Giulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Първоначално публикувано от santo_traficante Покажи съобщениеСпоко ще има друг вид маркировка147 1.6 TS
Comment
-
Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщениеАз пестя от закуски за бели дънки, кожено якенце и "сив мерцедес ме преследва в живота"
---------- Post added at 06:44 ---------- Previous post was at 06:41 ----------
Аз май ще спра да се чудя за безумствата в нашите закони. В единия пише че нищо не може да се слага на предното стъкло за да не пречи на водача а в другия ни задължават да лепим винетки, стикери за гражданска и за преглед. А и самия стикер за гражданската нали пак се явява маркировка на застраховател. Почти изпадаме в положението "мътиш ми не мътиш водата ще те ям"Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
Peugeot 508 RXH 02.2013
Comment
-
Първоначално публикувано от santo_traficante Покажи съобщениеКъм тези дето си мислят че като махнат стикерите няма да има друго
Не ми пречи да имам стикер, ама трябва да се спре с тия мутренски истории и тогава и ти и аз ще живеем по- добре.Lexus IS200
Comment
-
Има и връзка с маркировките-маркираш еди къде си, по малко ще ти сe бърника колата, евнутално все пак. Не си маркрал еди къде си-може да пострадаш.Не става дума и само за крадене-може да ти натроши нещо примерно.
Много е правлино това, абсолютна забрана на подобни стикери и яки глоби и за шофьорите и за самите застрахователи, които ги издават, единствения начин да се прекрати тая практика.Last edited by fred; d.m.y г., 10:37.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Добре де, все принципни позиции се изказват, т.е. "всеки си гледа от неговата камбанария".
Хайде дайте прогноза, ще намалеят или ще се увеличат кражбите на МПС-та, след окончателното приемане на тези промени?
Моята е, че ще се увеличат. Кражбите имам предвид и моля лафчетата, ама по-добре да ти я откраднат щото ще ти я платят повече, да не се използват. Не искам да ми крадат колата. И кой казва, че всеки от нас има само Алфа? Това последното щото нали те не се крадяли.
Тоя закон НЕ помага на обикновения гражданин, поне не в този си вид!ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.
Comment
Comment