Първоначално публикувано от Max
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Гаранционен фонд - заплашват с глоби
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от santo_traficante Покажи съобщениетук данъка направо е мизерен в сравнение с ЕС.Вземи заплата 3000еур в Австрия и след като си платиш данъка,наема..ще ти останат едни 500еур.Колко ти е данъка на колата та ревеш?"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от santo_traficante Покажи съобщениеВсе едно и също си баете....тук данъка направо е мизерен в сравнение с ЕС.Вземи заплата 3000еур в Австрия и след като си платиш данъка,наема..ще ти останат едни 500еур.Колко ти е данъка на колата та ревеш?
Не, че твоята като цяло е вярна де...Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Темата е малко по-ралична, от темата с данъците.
Пък и фактите с тези данъци не са коректни.
---------- Post added at 19:04 ---------- Previous post was at 19:00 ----------
Първоначално публикувано от santo_traficante Покажи съобщениеВсе едно и също си баете....тук данъка направо е мизерен в сравнение с ЕС.Вземи заплата 3000еур в Австрия и след като си платиш данъка,наема..ще ти останат едни 500еур.Колко ти е данъка на колата та ревеш?
Нестига че акцизите ни са жална ни майка, че глобите са си ебали майката, ами и сега искаш и данъците и ТЮФ-а да ни е като в швабски държави ли?
Аз искам да работя 8 часа и немеца като работи 8 часа труда да не се оценява по идентичен начин. аз да мога с моя труд за 1 час да мога да си вема 30 литра дизел, и немеца да си вземе 30. Това е важно за се АКТУАЛИЗИРА законодателно в ЕС, а не на българите всичко да ни 10 пъти по-скъпо от бозавите фашаги.Alfa 155 2.0TS 8V '93
sigpic
VW LADAVAGEN '81
CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ
Comment
-
Първоначално публикувано от santo_traficante Покажи съобщениеВсе едно и също си баете....тук данъка направо е мизерен в сравнение с ЕС.Вземи заплата 3000еур в Австрия и след като си платиш данъка,наема..ще ти останат едни 500еур.Колко ти е данъка на колата та ревеш?Last edited by Max; d.m.y г., 22:38.Alfa Romeo 145 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от vaklinator Покажи съобщениеТова драги ми приятеулю и колега не ме устройва
Значи няма да си правя труда повече да плащам никакви застраховки. Това е моето решениеПравете си изводи! А и сега мутрите нали си платиха да се плаща ГО-то само на 1 вноска, и гаврата с народа вече е почти изцяло завършена!
Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
BMW 328i
Comment
-
Първоначално публикувано от Abar7h Покажи съобщениеПринципно това е правилното решение, за да се реши проблема - просто всички спираме да плащаме, докато не се нормализира положението, обаче малко хора смеят да го направят и затова ще си ни тъпчат! Не може някой гаден дърт кочиняк дето бълва бахти газовете и се разпада на пътя да плаща 20лв данък и 140-150лв ГО, а някой човек с примерно 145 1.4ТС да плаща 130лв данък и 170лв ГО... Да не говорим за ГО на скутер. За лукса да се возиш на мотопедче 50 кубика дължиш...75-100лвПравете си изводи! А и сега мутрите нали си платиха да се плаща ГО-то само на 1 вноска, и гаврата с народа вече е почти изцяло завършена!
Lexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от Abar7h Покажи съобщениеПринципно това е правилното решение, за да се реши проблема - просто всички спираме да плащаме, докато не се нормализира положението, обаче малко хора смеят да го направят и затова ще си ни тъпчат!"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеТъжна история.. Май някой хора, за да си застраховат колата трябва да теглят кредит.. Тука може да се започне друг спор- като нямаш пари, що караш кола. Затова според мен е най- редно всички такси, данъци, застраховки и прочее да се сложат в цената на бензина. Така колкото повече караш, толкова повече плащаш, което е редно според мен.Но естествено през цялото това време "демократичните" медии, показващи "всички гледни точки" мълчат покорно пред волята на мутрите със застрахователните компании.
Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
BMW 328i
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеАбсолютно, това е по мое мнение най - ефективния начин на протест не само у нас, но и в глобален аспект.....Lexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от vaklinator Покажи съобщениеТемата е малко по-ралична, от темата с данъците.
Пък и фактите с тези данъци не са коректни.
---------- Post added at 19:04 ---------- Previous post was at 19:00 ----------
Искаш да актуализират и данъчното законодателство с Цитираното от Тебе съотношение ли?
Нестига че акцизите ни са жална ни майка, че глобите са си ебали майката, ами и сега искаш и данъците и ТЮФ-а да ни е като в швабски държави ли?
Аз искам да работя 8 часа и немеца като работи 8 часа труда да не се оценява по идентичен начин. аз да мога с моя труд за 1 час да мога да си вема 30 литра дизел, и немеца да си вземе 30. Това е важно за се АКТУАЛИЗИРА законодателно в ЕС, а не на българите всичко да ни 10 пъти по-скъпо от бозавите фашаги.Last edited by Бобби; d.m.y г., 01:25.По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
да съживя темата.
аз съм в англия от доста време.лятото си бях в отпуска има застраховка за периода,след това съм си прибрал колата в гараж и сега майка ми е притеснена милата,че дошло писмо от фонда и искали да ме глобяват и какво да прави.та,аз съм тук ,колата ми е в гараж,ако и да е задължителна тази застраховка как ще се подпиша като физически не присъствам.тук при нас ако колата е в гараж няма проблем,проблема е ако е на улицата без "ГО" и някой се хакне в нея.мога ли да ги съдя някъде защото го мисля,не издържам вече.тук си имам кола и всичко и е платено,като се прибирам пак всичко си имам и на алфата,какво искат ,душата ми ли !?та ако може някой да каже как да постъпя.имам една емтелска карта и не я не я ползвам а я плащам по договор.това ,че съм си купил кола ...договор със застрахователя ли съм подписал да го еба,е ...минавам на ваучер и при колите какъв е проблема.впуснах се в размишления!
Comment
-
Закона е такъв, че ако колата не е спряна от движение си длъжен да плащаш ГО. Това е.
Ако не искаш да плащаш ГО, минаваш през КАТ и я спираш от движение.A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Comment
-
Първоначално публикувано от BO Покажи съобщениеЗакона е такъв, че ако колата не е спряна от движение си длъжен да плащаш ГО. Това е.
Ако не искаш да плащаш ГО, минаваш през КАТ и я спираш от движение.Alfa romeo GTVex
Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
Аudi A3 1.8 20V 02"
Comment
Comment