Закон за движение по пътищата не си ли чел?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Гаранционен фонд - заплашват с глоби
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеПокажи ни тази нормативна уредба.
Comment
-
Първоначално публикувано от jorko Покажи съобщениеТочно за това си мислех в момента - как да ти сервирам всичко наготово
Просто когато се споменава тя, е нужно да сложиш цитатче, да сложиш една извадчица, иначе е малко въздушно.
Но не си длъжен разбира се."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеИнтересно ми е да видя как боравиш с нормативната уредба
Просто когато се споменава тя, е нужно да сложиш цитатче, да сложиш една извадчица, иначе е малко въздушно.
Но не си длъжен разбира се.... а това как аз боравя с такива неща, го виждат клиенти и съдии
Comment
-
Първоначално публикувано от jorko Покажи съобщениеИмаш нет, сигурно знаеш как се пише гугутка ... останалото е лесно... а това как аз боравя с такива неща, го виждат клиенти и съдии
Покажи къде в ЗДП е разяснено това за бракуването и спирането от движение.
Не се заяждам, просто ще е хубаво да го знаем.
---------- Post added at 09:38 ---------- Previous post was at 09:37 ----------
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеА ти си длъжен да познаваш закона, ама уви...."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеА закона е писан за парашутните гащи на баба ти.....
Като не си наясно, защо се обаждаш?
Образовай се малко, швестер!
Добре де, защо не искате да постнете извадката, която регламентира спирането от движение и това, което Вие наричате брак?"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Ся аз пък да кажа един автомобил който се ползваше само лятото му плащахме гражданска за 3 месеца и никакви проблеми, докато дойде твоя ред да те проверят и да ти пратят писмо пак за едни 3 месеца и си готов, общо взето никакви проблеми156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеПокажи къде в ЗДП е разяснено това за бракуването и спирането от движение.
Comment
-
Интересно инфо, ЖивкоТочно, защото Фиата мисля да го "зазимя" през зимата (то вече му изтече ГО преди 1-2 дена), таа реших да не му плащам ГО за декември януари февруари. Март месец живи, здрави нова ГО и така...Наистина не виждам защо трябва да се плаща нещо, което реално няма да се движи цяла зима и съответно не би причинило щети никому (освен ако някой не се метне нарочно на предния капак и не си супи ключицата или лакетна кост
). Все пак нали това ГО е, ако причиниш вреда/щета на някое МПС или пешеходец?
Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от jorko Покажи съобщениеРазясняването не е там, но е добра отправна точка като за начало. Спокойно, аз знам.
Опитвам се да те науча как се споделя полезна информация във форум на хора с общи интереси.
Опитвам да ти кажа, че твоята информация не е полезна по начина, по който я предоставяш.
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеОставам с усещането, че си мислиш, че аз не знам къде е регламентирано това. Спокойно, аз знам.
Опитвам се да те науча как се споделя полезна информация във форум на хора с общи интереси.
Опитвам да ти кажа, че твоята информация не е полезна по начина, по който я предоставяш.
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеЗащото това са неща, които би трябвало да знаеш още от деня, в който си седнал зад волана
Направи си услуга и опресни знанията си - нали си всезнайковец
---------- Post added at 13:12 ---------- Previous post was at 13:10 ----------
Първоначално публикувано от jorko Покажи съобщениеАз аз пък не обичам да давам готова информация, придпочитам човека отсреща сам да я намери с някой и друг жокер, иначе не е интересно, да не говорим че стила ти на питане и споделяне е доста "свински", така че точно ти не ми давай съвети какво и по какъв начин споделям...
Харесваш томболи сигурно.
Така както протече дискусията с твоите задачки-закачки и с тоталната некомпетентност на куку, всеки четящ темата ще тръгне да рови решението на този казус в ЗДП.
Според теб там ще го открие ли?"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
Comment