Известие

Collapse
No announcement yet.

Глоба при превишена скорост

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Глоба при превишена скорост

Колеги най-накрая и мен ме изловиха да е го е*а Успях да намаля до 110 при 60 ограничение,демек точно 50 отгоре,а там дори се води населено място май,въпреки че си има подлези за пешеходци и се води като околовръстното на Перник...Колко ще ми е глобата и трябва ли да си търся някой шофъор да ме кара за морето другия месец ???
    Alfonso 1.3 Boxersigpic EX

Alfonso 156 2.4 140 -new breed

Пиши възражение, че ограничението е незаконно, защото проектоскоростта на пътя е 90км/ч, а ограничението не е въведено във връзка с ремонти или опасност на пътя.
    Порови се в закона.Принципно нямат право да ограничават така скоростта, освен ако няма повод за това.

И, зависи в коя посока са те хванали, но като слизаш от Люлинската магистрала, няма табела за населено място...тя е долу на Драгичево...няма табела-няма населено място
    156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
      Пиши възражение, че ограничението е незаконно, защото проектоскоростта на пътя е 90км/ч, а ограничението не е въведено във връзка с ремонти или опасност на пътя.
      Порови се в закона.Принципно нямат право да ограничават така скоростта, освен ако няма повод за това.

И, зависи в коя посока са те хванали, но като слизаш от Люлинската магистрала, няма табела за населено място...тя е долу на Драгичево...няма табела-няма населено място
      Ми нз,докато единия пишеше вътре,аз си говорех с по-младия за смешното ограничение,което е сложено и той ми разправа как тва е населено,завод Стомана е наблизо не знам си кво и аз му обяснявам,че има подлези,той оттам ме прекъсва:'Ма тва не ти е магистрала!!' .Ми ако е магистрала ще е 130 много ясно.Обаче защо трябва и да е 60!!!? Поне 80-90 е приемливо,а те са сложили тва за да могат поне 10 коли на ден да спрат там,нали така им нарежда началника...Как мога да докажа,че ограничението там е незаконно??Отделно наскоро имах ПТП и пак с моя късмет изядох акт,който го оправих,но на постановлението тогава ми пишат адрес на който не живея и не се водя по лична карта от 4-5 години.Идеята ми е да изчакам ли да излезе постановлението и ако не са ми оправили адреса в техните архиви и пак ми пишат тоя вече несъществуващ адрес,да обжалвам тогава постановлението,че няма такъв човек на тоя адрес???

Comment

колега щом е имало знак с ограничение 60 км ако ще и да караш на аутобан си загазил..Опитай каквото те посъветва колегата в поста над мен, но няма значение дали си извън населено място или не..знакът си важи и твоя случай доста може да ти бръкне в джоба..пиши какво е станало

Comment

Първоначално публикувано от KoRny Покажи съобщение
          Ми нз,докато единия пишеше вътре,аз си говорех с по-младия за смешното ограничение,което е сложено и той ми разправа как тва е населено,завод Стомана е наблизо не знам си кво и аз му обяснявам,че има подлези,той оттам ме прекъсва:'Ма тва не ти е магистрала!!' .Ми ако е магистрала ще е 130 много ясно.Обаче защо трябва и да е 60!!!? Поне 80-90 е приемливо,а те са сложили тва за да могат поне 10 коли на ден да спрат там,нали така им нарежда началника...Как мога да докажа,че ограничението там е незаконно??Отделно наскоро имах ПТП и пак с моя късмет изядох акт,който го оправих,но на постановлението тогава ми пишат адрес на който не живея и не се водя по лична карта от 4-5 години.Идеята ми е да изчакам ли да излезе постановлението и ако не са ми оправили адреса в техните архиви и пак ми пишат тоя вече несъществуващ адрес,да обжалвам тогава постановлението,че няма такъв човек на тоя адрес???
          Значи, глей сега, като за местен здраво си осрал работата...там със 110 не се кара.
          Порови се в закона, отделно господарите на ефира правиха репортаж за тоя път...там най-лесно ще намериш кой член от закона беше нарушен...оттам нататък е лесно, в съда тоя акт пада веднага...а те съветвам да стигнеш докрай, защото иначе ще се возиш на ГТ доста дълго време....

OEM & Ventura Garage
          http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Първоначално публикувано от svetozar_sosi Покажи съобщение
            колега щом е имало знак с ограничение 60 км ако ще и да караш на аутобан си загазил..Опитай каквото те посъветва колегата в поста над мен, но няма значение дали си извън населено място или не..знакът си важи и твоя случай доста може да ти бръкне в джоба..пиши какво е станало
            Ми какво,не си от Перник,но пак ще се опитам :Прибирам се от крайния квартал на Перник -квартал Изток,който е най-близо до село Драгичево.Обаче аз от квартал изток се качвам на нащо 'околовръстно' по посока центъра на Перник,където има на места знаци 60,но не съм сигурен дали има знак от мястото,където аз се качих на тоя път до мястото,където полицаите ме спряха.И от една отбивка на пътя,която е добре маскирана с храсти видях само жилетката и те бяха с радара пистолет и ме 'простреляха',отбих и показваше 110км/ч.И като го видях единия къв е надут ми стана ясно,но и него ще го наглася,или ще трябва да ми дойде в сервиза или да си оправя климатика на колата при мой познат,който беше с мен на случката....Според мен тва ограничение го сложиха защото преди 1-2 години една вечер бутнаха 1 пиян мангал и арееее.А подлезите за кво са,ако е населено защо няма зебри или знаци за пешеходни пътеки???На Цариградско колко човека блъснаха и колко е ограничението,на бул.България колко е ограничението,където наистина може да се каже,че е оживено населено място.Разбирам да ме спрат през главната ни градска улица,която е от единия край до другия край на Перник и там си е 50 или 40 км ограничението.

Comment

Батка аре стига сега с глупостите, аз ще го наглася, кво ти е виновен полицая, на него това му е работата, а ограничението там е 60, законно или не...
              Вместо да правиш такива селски истории и да се точиш на грешните хора, обясних ти какво да направиш...и некст тайм по-внимателно....

Отделно,щом е бил в храстите, направо на място е трябвало да напишеш възражение, че не си имал видимост към патрула...също незаконно

OEM & Ventura Garage

Comment

Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
                Батка аре стига сега с глупостите, аз ще го наглася, кво ти е виновен полицая, на него това му е работата, а ограничението там е 60, законно или не...
                Вместо да правиш такива селски истории и да се точиш на грешните хора, обясних ти какво да направиш...и некст тайм по-внимателно....

Отделно,щом е бил в храстите, направо на място е трябвало да напишеш възражение, че не си имал видимост към патрула...също незаконно
                Знаеш ли защо ще го наглася,защото като дойде да си прави климатика идва с униформата тежко тежко и разбираш ли понеже е кука да мине по-тънко,че даже се и мръщи...Еми търся в Гугъл за тоя репортаж на господарите,ма нищо не излиза...Кога един път се брои за населен,защото няма нито знаци за пешеходни пътеки,нито зебри,има 1 спирка,покрай нея минава жп линията,подлезче си има и така....

Comment

Незаконно е да те спират "от засада" , сиреч да са се скрили! Но пък нищо не те онивинява да караш със 110 при ограничение 60.
                  Пусни възражение и се моли да ти вземат само малко пари и другия път гледай и мисли. Умната!

Comment

Първоначално публикувано от svetozar_sosi Покажи съобщение
                    Незаконно е да те спират "от засада" , сиреч да са се скрили! Но пък нищо не те онивинява да караш със 110 при ограничение 60.
                    Пусни възражение и се моли да ти вземат само малко пари и другия път гледай и мисли. Умната!
                    Къде се пуска тая жалба-направо в съда или в КАТ ??Ще пиша като свидетели 2-те момчета,които спряха с мене защото ние карахме заедно.Утре ми е ден 3ти от съставянето на акта,така че утре трябва да действам..

Comment

КАт

OEM & Ventura Garage

Comment

Мерси колеги,а някой знае ли по кой член и точка е забранено криенето на катаджии,за да мога да го напиша утре в възражението??

Comment

Много ви е абсурдно околовръстното ама то там в Перник кое не ви е. Да бяхте се събрали да пуснете една подписка до кметицата да ви го направи като бял път с ограничение 90. Иначе аз като минавам от там стискам зъби и цялото с 60км/час, местните ме задминават като луди но поне си спестявам срещи с онези с палките
                          Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
                          Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
                          Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Първоначално публикувано от KoRny Покажи съобщение
                            Обаче аз от квартал изток се качвам на нащо 'околовръстно' по посока центъра на Перник,където има на места знаци 60,но не съм сигурен дали има знак от мястото,където аз се качих на тоя път до мястото,където полицаите ме спряха.
                            За теб е по-добре да е имало знак, защото без знак ограничението ти е 50км/ч - още си в населено място. Не че вече има значение, де.
                            166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA Покажи съобщение
                              За теб е по-добре да е имало знак, защото без знак ограничението ти е 50км/ч - още си в населено място. Не че вече има значение, де.
                              Напротив, аз пак обяснявам, зависи от коя страна са го спряли, защото знак за населено място, ако идваш отъкм АМ Люлин няма...

OEM & Ventura Garage

Comment

Working...
                              X