Известие

Collapse
No announcement yet.

Зимни и летни гуми

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

за гумите

Мене ми е болно че продължавате да дирите под вола теле и под ТИРа - зимни гуми и да ги свързвате по нелогичен начин и със скорошните задръствания, причинени всъщност не от ТИРовете, а от некомпетентността на тия за които сте гласували (щото аз не съм за тях). Митака спомена САЩ - да кажа и аз като покарал едно известно време камион там и видял това-онова - там нищо, че взимат toll такси, си чистят, поддържат и осветяват даже пътищата и няма засечки с камиони. Truck stops осигурени бол, пътни ленти широки, почистени зимата, и задръствания освен в пикови часове - абсурд, въпреки че тежкотоварните са навред, както голфовете в Перник.
    Attached Files
    Alfa 156 2.0 - ех,
    Lancia Z 2.0i 147hp - ex,
    Lancia Y 1.4LX 80hp -ex
    Още италианки би било мазохизъм и горене пари на клада.

Comment

Въпроса е по принцип. Че поддръжката никаква я няма - това е ясно. Сравнения между български пътища и такива в съседни държави много.

Също е ясно, че седлови влекач на сняг е много безпомощен...
      Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
      Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Първоначално публикувано от adv_petrov Покажи съобщение
        Мене ми е болно че продължавате да дирите под вола теле и под ТИРа - зимни гуми и да ги свързвате по нелогичен начин и със скорошните задръствания, причинени всъщност не от ТИРовете, а от некомпетентността на тия за които сте гласували (щото аз не съм за тях). Митака спомена САЩ - да кажа и аз като покарал едно известно време камион там и видял това-онова - там нищо, че взимат toll такси, си чистят, поддържат и осветяват даже пътищата и няма засечки с камиони. Truck stops осигурени бол, пътни ленти широки, почистени зимата, и задръствания освен в пикови часове - абсурд, въпреки че тежкотоварните са навред, както голфовете в Перник.
        Адвокат Петров, и на мен ми е болно, че си купувам зимни гуми, но това е.
        Съгласен съм, че си плащаме и пътищата трябва да са изчистени, но съобразно настоящите условия - трябва ли да се убиваме помежду си за да разберат някои хора, че трябва да направят това което трябва.
        Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
        Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
        Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
          Адвокат Петров, и на мен ми е болно, че си купувам зимни гуми, но това е.
          Съгласен съм, че си плащаме и пътищата трябва да са изчистени, но съобразно настоящите условия - трябва ли да се убиваме помежду си за да разберат някои хора, че трябва да направят това което трябва.
          а какво е това което трябва да направят.
          точка

Comment

Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
            а какво е това което трябва да направят.
            Да се купят зимни гуми.
            На тях движението по пътищата е основната им дейност изкарваща хляба им.
            Аз съм дал 800лв. за зимни гуми, заради моята безопастност и тези на другите участници и я съм излезъл по пъта, я не.
            А, тези които би трябвало да са професионалисти в основнатата си част са пълна пародия.
            sigpic

Comment

Да се купят зимни гуми.
              Аз съм дал 800лв. за зимни гуми, заради моята безопастност и тези на другите участници и я съм излезъл по пъта, я не.
              А, тези които би трябвало да са професионалисти в основнатата си част са пълна пародия.
              ааа за тия зимни гуми за тежкотоварни мпс над 3,5 тона които не се произвеждат и не са определени от закона ли става въпрос.
              бе що не вземат да чистят пътищата, не че нещо ама нали ние си плащаме за тая работа
              точка

Comment

Да се купят зимни гуми.

20-те ми гуми на камиона струват малко под 15 000лева,да ме извиняваш!В цената не включвам веригите за 1700.
                Означението M+S няма нищо общо с означението при колите.
                Абе ще верно не плюем по тия дето трябваше да изчистят,ами се плюем тука взаимно?

Аз не деля хората на големи и малки,а на велики и жалки...

Comment

Що му се връзвате на Старухата бе хора,той си пише човека време да минава,бил дал 800 лева за зимни гуми,добре е направил.
                  Ама само да го попитам,как е по-добре да се кара зимата,със зимни гуми 2-3-4 ръка ДОТ най-много 06 или с чисто нови летни гуми???
                  Закони се измислят всякакви,защо да поемат те задълженията за поддръжка на пътищата кат е по-лесно да задължат и камионите за които няма зимни гуми да слагат такива.........
                  Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                  Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                  Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                  Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
                    Що му се връзвате на Старухата бе хора,той си пише човека време да минава,бил дал 800 лева за зимни гуми,добре е направил.
                    Ама само да го попитам,как е по-добре да се кара зимата,със зимни гуми 2-3-4 ръка ДОТ най-много 06 или с чисто нови летни гуми???
                    Закони се измислят всякакви,защо да поемат те задълженията за поддръжка на пътищата кат е по-лесно да задължат и камионите за които няма зимни гуми да слагат такива.........
                    До голяма степен си прав, че пиша малко повече отколкото трябва, но в основни линии мнението ми е, че : Пътищата наистита трябва да се подържат като в развитите икономически страни, но и всички участници в движението, имайки впредвид недоразвитата ни инфраструктура и малоумното мислене на отговорните органи, трябва да бъдат съоръжени с всички възможни средства и да не се разчита на своевременното реагиране на фирмите поели задължението и отговорността за подръжката. Съшо така ме дразят, професионалистите - шофьори и собственици на транспортни фирми, че също разчитат на нормална подръжка и изглеждат безпомощни в екстремни ситуации.
                    Last edited by old alfist; d.m.y г., 13:31.
                    sigpic

Comment

До голяма степен си прав, че пиша малко повече отколкото трябва, но в основни линии мнението ми е, че : Пътищата наистита трябва да се подържат като в развитите икономически страни, но и всички участници в движението, имайки впредвид недоразвитата ни инфраструктура и малоумното мислене на отговорните органи, трябва да бъдат съоръжени с всички възможни средства и да не се разчита на своевременното реагиране на фирмите поели задължението и отговорността за подръжката. Съшо така ме дразят, професионалистите - шофьори и собственици на транспортни фирми, че също разчитат на нормална подръжка и изглеждат безпомощни в екстремни ситуации.
                      Олди не се връзвай бре......транспортните фирми и професионалните шофьори както и аз и ти си плащаме данъци и винетки за да може да се поддържат нормални пътищата,а е факт,че пътищата са под всяка критика,тоест даваме пари на вятъра......не е наше задължение да се съоръжаваме с всички ,,необходими" средства,но е тяхно задължение да поддържат пътната мрежа......а те на всичко отгоре изискват и съоръжаване със средства непредвидени за дадени категории товарни автомобили.Аз не отичам,че в България е пълно с автомобили и камиони,които във всяка една що годе нормална държава щяха да бъдат спрени от движение моментално,но и там пак опираме до контролните и отговорни органи в България.........

Comment

Да се купят зимни гуми.
                        Ти не си в час, честно ти казвам. НЕ РАЗБРА ЛИ ЧЕ НЯМА ЗИМНИ ГУМИ ЗА ТИРОВЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! От друга страна няма ТИР, който да няма вериги в съндъка. С какво повече да се съоражат? Може би с гребло отпред?

Кажи сега, жената ли не ти пуска, откакто седяхте в задръстването на магистралата?
                        Last edited by Mind_Control; d.m.y г., 13:42.
                        Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                          Ти не си в час, честно ти казвам. НЕ РАЗБРА ЛИ ЧЕ НЯМА ЗИМНИ ГУМИ ЗА ТИРОВЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! От друга страна няма ТИР, който да няма вериги в съндъка. С какво повече да се съоражат? Може би с гребло отпред?

Кажи сега, жената ли не ти пуска, откакто седяхте в задръстването на магистралата?
                          Хич не ме интересуват гумите на тировете, ако искат да карат и по джанти, но да не пречат на другите.А, докато се чака в такова задръстване е възможно да се получи много екзотичен секс - преживяването е неописуемо.
                          sigpic

Comment

Хич не ме интересуват гумите на тировете, ако искат да карат и по джанти, но да не пречат на другите.А, докато се чака в такова задръстване е възможно да се получи много екзотичен секс - преживяването е неописуемо.
                            Опаааа,Олди кви са тия изказвания бре,ти си за почетен член на Блатото направо

Comment

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
                              Опаааа,Олди кви са тия изказвания бре,ти си за почетен член на Блатото направо
                              А бе вчера цял ден ни чете глупостите, но го беше страх да се включи.....може и да претръпне някой ден, но сега не иска тия от горе да му казват, че е изпростял като нас)
                              По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                              https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                                А бе вчера цял ден ни чете глупостите, но го беше страх да се включи.....може и да претръпне някой ден, но сега не иска тия от горе да му казват, че е изпростял като нас)
                                Не се отклонявайте от темата.А, относно Блатото - аз съм дялан камък, ставам за навсякъде, но тресавището нещо не ме кефи.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X