Известие

Collapse
No announcement yet.

Зимни и летни гуми

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
    Хич не ме интересуват гумите на тировете, ако искат да карат и по джанти, но да не пречат на другите.А, докато се чака в такова задръстване е възможно да се получи много екзотичен секс - преживяването е неописуемо.

Добре де,а ти защо мислиш че леките коли не се пречкат на пътя?Защото при 99.9% от случайте когато съм висял на затворен път е било заради някой нещастник който се е изживявал като Фитипалди с "лекият" си автомобил.
    Как пък все големите ви пречат?

И веднага се сещам за мравката дето тръгнала да яде слона

Аз не деля хората на големи и малки,а на велики и жалки...

Comment

Първоначално публикувано от митака-пловдив Покажи съобщение
      Добре де,а ти защо мислиш че леките коли не се пречкат на пътя?Защото при 99.9% от случайте когато съм висял на затворен път е било заради някой нещастник който се е изживявал като Фитипалди с "лекият" си автомобил.

Мита,много лично ги приемаш нещата и се връзваш за глупости.......и на мен ми пречат камионите от Кулата до Благоевград,ама предпочитам камион влачейки се да ми пречи вместо некой луд ,,пилот" да ме нацели.......ама с малкото блатен ум къде имам змам,че тия камиони ми се пречкат защото пътя е малък за този поток от автомобили...
      Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
      Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
      Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
      Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
        Мита,много лично ги приемаш нещата и се връзваш за глупости.......и на мен ми пречат камионите от Кулата до Благоевград,ама предпочитам камион влачейки се да ми пречи вместо некой луд ,,пилот" да ме нацели.......ама с малкото блатен ум къде имам змам,че тия камиони ми се пречкат защото пътя е малък за този поток от автомобили...

A,виж как го нацели болното място!Тесни са ни пътищата,никой не ги чисти,никой не ги закърпва,маркира,сигнализира,почиства,осветява.... ......
        Ама по-лесно да "осемениш" "меките" глави на хората и да ги оставиш да се плюят един друг,вместо да се попита една такава глава - "Абе,аз за кво плащам,за тия дароги ли?Заплатата ми не е ли смешно малка за всички изискавания който трябва да спазвам,ограниченията също?Че и за бензин трябва да ми остават пари,семейство да издържам,сметки да плащам?!?"

Ама по-лесно е да се поплюва тука,щото няма смелост "меката" глава да направи нещо повече.

Не целя да засегна колега,просто излизавам яда си към овчедушието и стадната заблуда на българина!

Comment

A,виж как го нацели болното място!Тесни са ни пътищата,никой не ги чисти,никой не ги закърпва,маркира,сигнализира,почиства,осветява.... ......
          Ама по-лесно да "осемениш" "меките" глави на хората и да ги оставиш да се плюят един друг,вместо да се попита една такава глава - "Абе,аз за кво плащам,за тия дароги ли?Заплатата ми не е ли смешно малка за всички изискавания който трябва да спазвам,ограниченията също?Че и за бензин трябва да ми остават пари,семейство да издържам,сметки да плащам?!?"

Ама по-лесно е да се поплюва тука,щото няма смелост "меката" глава да направи нещо повече.

Не целя да засегна колега,просто излизавам яда си към овчедушието и стадната заблуда на българина!
          Много ясно,това е болното место за пътната обстановка,участък международен път е посоченият от мен,две платна,едно надолу,едно нагоре,1000 завоя и 100 нагорнища,как да не е натоварен пътя...........
          Тоя яд,и да го изливаме тук файда няма.....ама оФчедушие дал ни Бог.........са ше се пръкне сигурно някой умен и ще попита ,,И какво според вас трябва да направим?".
          Last edited by Кайо; d.m.y г., 23:43.

Comment

Много ясно,това е болното место за пътната обстановка,участък международен път е посоченият от мен,две платна,едно надолу,едно нагоре,1000 завоя и 100 нагорнища,как да не е натоварен пътя...........
            Тоя яд,и да го изливаме тук файда няма.....ама оФчедушие дал ни Бог.........са ше се пръкне сигурно някой умен и ще попита ,,И какво според вас трябва да направим?".

Да не се плюем като за начало.Другото ще дойде,само.Както дойде това лято,както идва винаги когато хората се мачкат до положение в което в един момент единствената посока е напред.

Comment

И какво според вас трябва да направим?".
              Всеки да се опича акъла, опитвайки се да се концентрира към неговата си работа, за която му плащат и да не се оправдава и прехвърля вина на другите, като в същото време се озърта за цялостната обстановка и да контактува с хората.
              Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
              Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
              Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                Всеки да се опича акъла, опитвайки се да се концентрира към неговата си работа, за която му плащат и да не се оправдава и прехвърля вина на другите, като в същото време се озърта за цялостната обстановка и да контактува с хората.
                Олди тук не става въпрос за опичане на акъл,ракия,концентрация и медитация,а за едни глупави изисквания,които единственото нещо,което целят е измиването на нечии ръчички и прехвърляне на вината на друг-и.......стара,лесна,проста и доказана практика в нашите географски ширини.

Comment

А дали този Фитипалди не се е разбил, защото се е изнервил на бавно движещия се пред него камион е друга тема. Единия спестява гориво, прави колона , а друг си губи живота - прекрасна картинка.
                  Разбира се, че не визирам конкретно теб, но от шофьори на камиони, автобуси и тирове съм виждал само лоши неща и глупости през моя 10+ годишен стаж на пътя.

По темата за гумите: преди 2 дни паднаха няколко см сняг и автомобилите с летните гуми ( по статистики около 50% от всички ) направиха такива хубави задръствания в София , направо беше прекрасно. Хората се поздравяваха един друг , бяха любезни и поздравяваха и майките на другите...
                  ...

Comment

Темата за гумите мисля че се изчерпа
                    1991 ALFA 33 S 16V QV Permanent 4
                    и делта

Comment

Да не се плюем като за начало.Другото ще дойде,само.Както дойде това лято,както идва винаги когато хората се мачкат до положение в което в един момент единствената посока е напред.
                      Е и тук за плюенето си прав,втора доказана практика ,,Разделяй и владей",докато ние си спорим и се плюем един друг те си правят кво си искат,отклоняват умело вниманието от тях и ни карат да се ,,самоизяждаме".......

Comment

Working...
                      X