Известие

Collapse
No announcement yet.

Снимки от КАТ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ми не е, камери например като тази на входа на Нова Загора ми я засича 30 - 40 метра преди да мина покрай нея, а тя снима в гръб - виждам че сигнала ми е отпред и имам време да намаля.......
    По принцип рядко минаваш покрай детектора и той да се пусне след това, освен ако не е мобилна камера......но и тях ги мързи и в повечето случай ги дължат пуснати постоянно
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Ясно. Мерси
      Alfa Romeo 146 1.8 16V TwinSpark

Comment

• Та гледам се пише тука за радар детектори . Някой с повече опит да сподели има ли нещо покрай 200 левчета , което ще ми свърши работа за мобилните камери иначе стационарните ги знам къде са . И малко конкретно по темата за последните 2 месеца :/
        Attached Files
        sigpic
        33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
        Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

• http://stealth-radar.eu/
          Май наближава времето, когато ще станем примерни шофьори. Колкото и да се противим. Виж тоя сайт. Колкото и да се обновява инф-та за мобилни и стационарни камери на радарите с ДЖИ ПИ ЕС, не сме застраховани. На полицая в колата може да му скимне да застане на коя да е отбивка край пътя и да снима.
          Инфо от миналия петък - в Габрово радара ми се скъса да пищи на излизане от тунела , като слизаш от Шипка, преди Шиваров мост. Никога до сега ( до миналия петък ) не е гъквал там.
          Пак инфо - кола с радар на излизане от Казанлък в посока Ст. Загора, преди отбивката за Черганово. Застанали отстрани на пътя в зашумената отбивка до мантинелата и снимат в гръб като ги подминеш - това пак през миналия ( инфарктен за мен ) петък, ама със служебното Мондео.
          Alfa Romeo 156 SW 122kW 2004 DISTINCTIVE
          Lancia Y 1,2 8V 60к.с. 2001g. - на щерката
          Skoda 100S-в пенсия и КлиоI,1,4 Energy-продадено Opel kadet 1,3 LS sedan 1989 44kW 4 скорости-по неволя-пръдливия Ханс-продаден 0878316296и 0893569553

Comment

• аз по принцип съм малко скиптично настроен към тези детектори и за това 245 лв. ми се виждат множко , но тъй като и глобите не са малки съм решил да си взема такова чудо пък дано помогне . Някакви по-евтини варианти няма ли ? Гледам в тоя сайт само някакви нови модели има ... ако си взема нещо по-евтино дали пък ще ми върши работа Иначе най-евтиния вариант е да спазваме ограниченията ама понякога човек се поотпуска
            sigpic
            33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)

Comment

• Да се разпиша и в тази тема Доста некачествена фото сесия
              Attached Files
              ALFA ROMEO 75 2.0 ts
              sigpic
              Нещо което работи - не се пипа!

Comment

• По времето когато ползвах антирадари имах повече актове за превишена скорст в сравнение със сега, когато не ползвам. Не е да кажеш, че сега се тътря по пътищата. Явно съм им се предоверявал. А и като добавиш към сметката 2 откраднати антирадара и 2 счупени стъкла...........

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

• .i.
                  Last edited by Linkestis; d.m.y г., 00:04.
                  sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                    Обжалван е Електронен фиш за налагане на глоба ..........

Това, което сподели е много ценно защото съм сигурен, че в подобна ситуация 9 от 10 колеги (в т. ч. и аз) не познават добре закона, не си знаят правата и директно биха си платили като поп.

Лично от мен - големи благодарности!

Дано не се налага, но в случай на нужда, това ще си го припомня.

159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

• Ами всеки ми казваше че не ставала така работата.Че съм виновен при положение че не съм бил с такава скорост,но както и да е.Заинатих се понеже честичко минавам по този маршрут,та освен че не съм бил с тази скорост и тези фишове както се произнесе съдийката,може да си ги пускам на принтерчето.
                      Сега очаквам милиционерите у форумо да се нахвърлят,колко съм виновен..да ама не.

Инвестиция в бъдещето е май да отворя една канцелария за адвокатски услуги

Имам още снимки от района на Сандански.Идентични с тези.Без подпис без печат,даже имат олигофреничната наглост на фиша да напишат че това е станало в "около еди колко си часа" на "около еди колко си километра"
                      Last edited by Linkestis; d.m.y г., 22:54.
                      sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Ами всеки ми казваше че не ставала така работата.Че съм виновен при положение че не съм бил с такава скорост,но както и да е.Заинатих се понеже честичко минавам по този маршрут,та освен че не съм бил с тази скорост и тези фишове както се произнесе съдийката,може да си ги пускам на принтерчето.
                        Сега очаквам милиционерите у форумо да се нахвърлят,колко съм виновен..да ама не.

Инвестиция в бъдещето е май да отворя една канцелария за адвокатски услуги

Имам още снимки от района на Сандански.Идентични с тези.Без подпис без печат,даже имат олигофреничната наглост на фиша да напишат че това е станало в "около еди колко си часа" на "около еди колко си километра"
                        Защо пък не. Крайно време е някой да направи някой лев помагайки на простосмъртните в борбата с катаджийската олигофрения

159 1.8 MPI
                        166 2.0 TS (ex)

Comment

• Поздравления!
                          Това Ловешкия районен ли е?
                          Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                          Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Добра новина и за мен ... утре ще се свържа с адвоката ми и ще го питам дали няма да ми падне поне едната снимка
                            sigpic

Comment

Обжалван е Електронен фиш за налагане на глоба серия К № 0166313, издадено от ОДМВР- Угърчин...
                              Евала, че си спечелил делото ! Наистина ли във фиша пише ОДМВР - Угърчин ?

Comment

• Не.Това е моя грешка при промяната и копирането.
                                "РУМВР-Угърчин към ОДМВР-Ловеч"

Comment

Working...
                                X