Известие

Collapse
No announcement yet.

Снимки от КАТ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Казвам ви имам чиляк във видеото и той ми е казвал, ако не е сама кола на снимката, не важи Срам ме е да го тормоза за 35лв. и пак казвам не ми се занимава, ма не са прави
    Fiat Punto 1.4GT 1996
    Hyundai Tucson 2.0 2007
    Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Колеги, при електронен фиш от стационарна камера няма смисъл от обжалване, нали? Че си мислех, че ще ми дойде от мобилна камера, а то се оказа, че е пак от стационарна...
      Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
        А дали има официално становище и замерване за това което казваш от Държавна агенция за метрологичен и технически надзор?
        По-скоро е в инструкциите за употреба на съответното устройство, а иначе становище хможе да се изиска чрез съда, ако се обжалва ...

Comment

• На вълна снимки нека ви питам една подробност ...
          Тези мобилни камери в патрулките на тъмно снимат ли? (без светкавица)

Миналата неделя си карах по хемус, там след тунела на Витиня посока София, и то там нали от скоро направиха ограничението 90 , защото имало наличие на диви и селскостопански животни (така казва знака ) , та аз там се движех със 130-140 , и което ме шашна (а говорим за някъде 2-3 часа през нощта!!) имаше патрулка на сред тъмното точно на островчето за разклона на Витиня.

Не ми стана ясно, какво правят там .. а не ми е светкало като светкавица.

Та ми стана интересно, дали тия мобилни камери могат да снимат в абсолютна тъмнина? нещо като да имат режим на Инфрачервена светлина ?

AR 145 2.0 16v Turbo 300+ whp powered by ICIDesign
          AR 155 2.0 16v SUPER
          Toyota Corolla 2014 S Premium
          Moskvich 2140

Comment

• Aко са с инфрачервен режим - точно номера ще е най-студената част от колата ти, и няма смисъл.
            Ако имат обаче NightView като на видеокамерите Сони (старите) - там е друга работата вече ...ще са те щракнали кат едното нищо.
            Ама всъщност - като получиш снимката, ще видим
            Ако пък няма снимка - значи няма какво да се чудим.
            155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
            Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

• Първоначално публикувано от Tonimir Покажи съобщение
              На вълна снимки нека ви питам една подробност ...
              Тези мобилни камери в патрулките на тъмно снимат ли? (без светкавица)
              Кой ги знае, стационарните снимат и още как, 2 имам на тъмно, мамка му... Та в тая връзка не виждам на мобилните пък какво им пречи, макар, че стационарните светкат като снимат.
              Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

• Ето как отмениха моя фиш!.Знам, че не бях прав но и те не бяха , затова обжалвах.Много се зарадвах като изправиха тези дези дето са ме снимали да дават показания в съда и да им задавам въпроси!??!?!!!!Кой знае колко са ме псували на ум, но така или иначе отговаряха, като ги попитах дали августовското слънце не им е напекло камерата и радара)Е , радвам се , че от доста време не живея там, защото след този случай щях да си имам проблеми с въпросните господа.http://regcourt-kj.com/images/storie...2_25842312.htmАбе при мен си имаше и поличба-още когато си отидох да подавам жалба, точно пред входа на съда беше паркирана една лъсната червена 159-тка и още щом я видях се казах на късмет ще да е явно накой съдия е фен на марката.
                Last edited by stu; d.m.y г., 18:42.
                Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.

Comment

• Първоначално публикувано от stu Покажи съобщение
                  Ето как отмениха моя фиш!.Знам, че не бях прав но и те не бяха , затова обжалвах.Много се зарадвах като изправиха тези дези дето са ме снимали да дават показания в съда и да им задавам въпроси!??!?!!!!Кой знае колко са ме псували на ум, но така или иначе отговаряха, като ги попитах дали августовското слънце не им е напекло камерата и радара , а и картуните им))Е , радвам се , че от доста време не живея там, защото след този случай щях да си имам проблеми с въпросните господа.http://regcourt-kj.com/images/storie...2_25842312.htmАбе при мен си имаше и поличба-още когато си отидох да подавам жалба, точно пред входа на съда беше паркирана една лъсната червена 159-тка и още щом я видях се казах на късмет ще да е явно накой съдия е фен на марката.
                  Аз си пазя тук юрнека за жалба, който ми изпрати, за което ти благодаря, но и тоя път снимките са от стационарна камера, ако бяха от мобилна и щях да я вкарам в работа жалбата с някои добавки към нея.
                  Но доколкото разбрах от изписаното, от стационарна камера няма измъкване и щеше да е безсмислено да се разтакавам по съдилища.
                  Прави впечатление, че на места, където са заклакнали келешите и по мое мнение трябва да има знак 60 км ограничение, такъв знак липсва. Последно видях един такъв, който беше "паднал" чак долу на земята, просто разхлабен и се смъкнал до тревата, но на металния стълб, та не знам дали ченгетата не ги правят такива - смъкне знака, прасне ти снимката, след месец ти идва електронен фиш, а ти по никой начин няма как да видиш знак, който не си е бил на мястото, което е било причина да извършиш нарушение.
                  Като мина през такова място и после гледам за знак в другата посока и понякога има, мамка му!
                  Май трябва да заснимаме такива места, с липсващи знаци за ограничение на скоростта или смъкнати долу.
                  Last edited by Liminat; d.m.y г., 08:09.
                  Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от stu Покажи съобщение
                    Ето как отмениха моя фиш!.Знам, че не бях прав но и те не бяха , затова обжалвах.Много се зарадвах като изправиха тези дези дето са ме снимали да дават показания в съда и да им задавам въпроси!??!?!!!!Кой знае колко са ме псували на ум, но така или иначе отговаряха, като ги попитах дали августовското слънце не им е напекло камерата и радара , а и картуните им))Е , радвам се , че от доста време не живея там, защото след този случай щях да си имам проблеми с въпросните господа.http://regcourt-kj.com/images/storie...2_25842312.htmАбе при мен си имаше и поличба-още когато си отидох да подавам жалба, точно пред входа на съда беше паркирана една лъсната червена 159-тка и още щом я видях се казах на късмет ще да е явно накой съдия е фен на марката.
                    Другия път минИ от там с двеста
                    Безумци, свободата е в наказанието, а в наказанието е справедливостта.
                    Един човек решил да променя света, работил и се блъскал като луд и след 10 години разбрал, че това е невъзможно. Решил, че трябва да промени страната си. Блъскал се яко 10 години, но накрая осъзнал, че и това е невъзможно. Мислил и решил да промени семейството си. Старал се много, изхабил адски много нерви, но минали 15 години и разбрал, че и това е невъзможно.
                    Накрая лежейки на смъртния си одър се замислил и си казал: Май трябваше да вложа всички тези усилия, за да променя себе си.

И те така.........
                    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                    К.М.

Comment

• Май трябваше да вложа всички тези усилия, за да променя себе си.
                      И те така.........

Почни от себе си
                      Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                        Другия път минИ от там с двеста
                        Безумци, свободата е в наказанието, а в наказанието е справедливостта.
                        Един човек решил да променя света, работил и се блъскал като луд и след 10 години разбрал, че това е невъзможно. Решил, че трябва да промени страната си. Блъскал се яко 10 години, но накрая осъзнал, че и това е невъзможно. Мислил и решил да промени семейството си. Старал се много, изхабил адски много нерви, но минали 15 години и разбрал, че и това е невъзможно.
                        Накрая лежейки на смъртния си одър се замислил и си казал: Май трябваше да вложа всички тези усилия, за да променя себе си.

И те така.........
                        Аз ги вложих точно в това и от тогава спазвам всички ограничения, колкото и безумни да са, и съм си много спокоен.

п.с.-Ако някой е пътувал по този път знае за какъв път и какво ограничение става въпрос.
                        Last edited by stu; d.m.y г., 18:41.
                        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.

Comment

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                          Май трябваше да вложа всички тези усилия, за да променя себе си.
                          И те така.........

Почни от себе си
                          Не ми остроумничи.
                          "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                          К.М.

Comment

• Някой има ли информация за камерата, която чак днес забелязах на новия участък под Телевизионната кула (посока от Румънското посолство към семинарията) Действаща ли е и от кога е там
                            Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Ми ако си префърчал от там, каква файда.
                              По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                              конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                              Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                              Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Дано да не работи че откакто го пуснаха тоя участък минавам почти всеки ден
                                Всъщност миналата седмица май монтираха нещо там, отдясно ли се пада?
                                Video meliora proboque deteriora sequor.

Comment

Working...
                                X