Известие

Collapse
No announcement yet.

Снимки от КАТ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Мене са ме снимали на 202-ра с 75 км/ч при ограничение 50 юни месец и чак септември ме извика кварталния.Глобата ми е 100 лева. Преди това ме е търсил 4 пъти но е нямало никой в къщи. Отидох момчето ми даде снимчицата , обясними какво се прави и така Имало някакво момче където по същия начин го издирвали и накрая си дигнал телефона и ударил една п***а майна на кварталния и той обясни , че почнал да му връща снимки и фишове обратно в КАТ.
    Fiat Cinquecento 1.1 Sporting - Нервозната табуретка, жилояд! Ex.
    Fiat Punto 1.6 cabrio - ex.
    Fiat Bravo 1.8 GT - now

Comment

• Жорка,преди да монтират камерата,стоеше едни Опел с тъмни стъкла и снимаше

Comment

• Мой приятел с такси , го снимала някаква мобилна камера с 15-16 км/ч . Преди две вечери отиваме на кафе с неговата кола , зад нас буркани и ни спират
        Добър вечер - добра да бъде Ето ви една снимчица , да си я заплатите ... Ходили у тях , нямало никой и направо в движение го спират . Все бях чувал за изпратени снимки , занесени на ръка ... ама да те спре патрулка и да ти я връчи
        145 1.6 ТС '97 ех.
        145 1.9 JTD '00
        307 CC 2.0 '04

Comment

• Е с тия си действия нашата родна полиция надмина и Холивудските екшъни. Не е за вярване - звучи като виц.
          Alfa Romeo 156 SW 122kW 2004 DISTINCTIVE
          Lancia Y 1,2 8V 60к.с. 2001g. - на щерката
          Skoda 100S-в пенсия и КлиоI,1,4 Energy-продадено Opel kadet 1,3 LS sedan 1989 44kW 4 скорости-по неволя-пръдливия Ханс-продаден 0878316296и 0893569553

Comment

• Ако не бях свидетел нямаше как да повярвам ! Само не обърнах внимание патрулката дали беше на КАТ или не . За 14 км. превишение 50 лв. , ако се плати там в някакъв срок - 35 лв. И за 35 лв. ще те спират насред пътя ...
            145 1.6 ТС '97 ех.
            145 1.9 JTD '00
            307 CC 2.0 '04

Comment

• Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
              Ако не бях свидетел нямаше как да повярвам ! Само не обърнах внимание патрулката дали беше на КАТ или не . За 14 км. превишение 50 лв. , ако се плати там в някакъв срок - 35 лв. И за 35 лв. ще те спират насред пътя ...
              Епа оно ... Белязани атоми сме вече.
              Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

• Цитат
                Епа оно ... Белязани атоми сме вече.

Да, щом сме с Алфи.
                Alfa Romeo 156 SW 122kW 2004 DISTINCTIVE
                Lancia Y 1,2 8V 60к.с. 2001g. - на щерката
                Skoda 100S-в пенсия и КлиоI,1,4 Energy-продадено Opel kadet 1,3 LS sedan 1989 44kW 4 скорости-по неволя-пръдливия Ханс-продаден 0878316296и 0893569553

Comment

• Като ни спряха тогава не бяхме с Алфа , а с Пасат 5 комби
                  145 1.6 ТС '97 ех.
                  145 1.9 JTD '00
                  307 CC 2.0 '04

Comment

• Сигурен съм че ако обжалвам ще ги бутна снимката не е чиста, ма малко ме мързи да се занимавам
                    Attached Files
                    Fiat Punto 1.4GT 1996
                    Hyundai Tucson 2.0 2007
                    Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                      Сигурен съм че ако обжалвам ще ги бутна снимката не е чиста, ма малко ме мързи да се занимавам
                      Що да не ти се занимава?
                      Просто е невъзможно в този трафик това да е твоята скорост.
                      sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                        Просто е невъзможно в този трафик това да е твоята скорост.
                        Но в неговата посока е само той

Comment

• Първоначално публикувано от jorko Покажи съобщение
                          Но в неговата посока е само той
                          Ок ма ако насрещната кола иде с 66 км а не аз
                          Fiat Punto 1.4GT 1996
                          Hyundai Tucson 2.0 2007
                          Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                            Ок ма ако насрещната кола иде с 66 км а не аз
                            Според разпечатката радара лови отдалечаващите се от него коли, виж там стрелката накъде сочи

Comment

• Тоя фиш е паднал от раз, аз не знам как изобщо са ти го изпратили след като на снимката има няколко автомобила през 5-10м.Ако мине номера.
                              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.

Comment

• Първоначално публикувано от jorko Покажи съобщение
                                Според разпечатката радара лови отдалечаващите се от него коли, виж там стрелката накъде сочи
                                А дали има официално становище и замерване за това което казваш от Държавна агенция за метрологичен и технически надзор?
                                sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Working...
                                X