Известие

Collapse
No announcement yet.

Снимки от КАТ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Обжалвайте до дупка и това е, моя електронен фиш за 300лв го отмени съда.Сега само да не наскачат моралистите(пуританите) да ми четат морал, как закона никога не трябва да се нарушава и как самите те никога не са го нарушавалиПри мен решението на съда беше, че електронният фиш независимо, че е одобрен от министъра не съдържа необходимите реквизити съгласно чл....................във връзкъ с чл............................. от ЗАНН и ЗДВП и всеки може да си разпечата такъв!!!!!!!!!!!!!!!!Няма да забравя мазните физиономии на катаджиите , които обясняваха как са дремели в колата когато са ме снимали.А и аз по принцип мога да се пиша за най примерният шофьор, който няма нито едно нарушение за 18години стаж и има златен талон.Поне за сега си запазих златният талон.Спестените пари плюс малка добавка от фиша ги вложих в един Beltronics V995, който все още изпитвам.Специално тези които са с TRFM 4 си ги лови от километри, тъй като това реално е радар TR4D и камера.
    Last edited by stu; d.m.y г., 23:27.
    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.

Comment

Колеги,
      Колко е глобата за 150 км. при 90 разрешени?
      И полицайте бяха в автомобила си с гръб към движението и мисля, че може да са снимали насрещното движение (въпреки, че съм получавал снимка в гръб). Радарът изпищя слабо след като ги поднминах на Х честота, но имаха камера. Какво ще ме посъветвате - да плащам или не ако дойде нещо? Книжката я смених Април тази година и в близките две години не ми предстои смяна.

Comment

И мен ме снимаха в гръб.

А глобите са:

За превишение в населено място:

Глоба за превишена скорост до 10км над ограничението – 20 лв.
        Глоба за превишена скорост от 11 до 20 км над ограничението – 50 лв.
        Глоба за превишена скорост от 21 до 30 км над ограничението – 150 лв.
        Глоба за превишена скорост от 31 до 40 км над ограничението – 200 лв.
        Глоба за превишена скорост от 41 до 50 км над ограничението – 300 лв.
        Глоба за превишена скорост над 51 км – 350лв + 50лв за всеки 5 км над 51км/час, както и отнемане на книжката за 3 месеца.

За превишение извън населено място:

Глоба за превишена скорост от 11 до 20 км над ограничението – 50 лв.
        Глоба за превишена скорост от 21 до 30 км над ограничението – 100 лв.
        Глоба за превишена скорост от 31 до 40 км над ограничението – 150 лв.
        Глоба за превишена скорост от 41 до 50 км над ограничението – 200 лв.
        Глоба за превишена скорост над 51 км – 300лв + 50лв за всеки 5 км над 51км/час.
        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.

Comment

Първоначално публикувано от stu Покажи съобщение
          И мен ме снимаха в гръб.

А глобите са:

За превишение в населено място:

За превишение извън населено място:

Това не е така, както си го написал

Comment

Както Жоро казва..
            не е "превишена скорост до 10км"
            а е "превишена скорост с 10км"

Малка но съществена разлика
            Alfa Romeo 147 1,6TS 120CV

Comment

Има значение и кое по ред такова нарушение ти е ... за превишена скорост с 25 км. в час над разрешените 40 км./ч. ИЗВЪН населено място глобата от 100 става на 200 лв. ако ти е за 2-ри път ...
              sigpic
              33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
              Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

Ей, ше слизаме да ги бутаме тия алфи... Много камери, много нещо, и много глоби откак се появиха по пътищата. То май не ти требе кола, която да вдига над 120 км/ч, или ако я имаш, е само за беля!
                За електронен фиш, издаден от МВР София, в софийски съд ли трябва да обжалвам , или мога и във варненски?
                Първоначално публикувано от V@K@T@ Покажи съобщение
                ... за превишена скорост с 25 км. в час над разрешените 40 км./ч. ИЗВЪН населено място глобата от 100 става на 200 лв. ако ти е за 2-ри път ...
                То въпроса е в колко държави го има това ограничение от 40 км извън населено място, отделно, че ограниченията от порядъка на 50 и 60 км от Варна до София са безбройни.
                Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Дет се вика е нема такава държава ...
                  sigpic
                  33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
                  Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

Да! И аз имам Алфата на черно-бяли снимки. Вече като шофирам, гледам да се усмихвам, понеже се чувствам като Холивудска звезда - не се знае откъде някоя камера-папарак ще те изненада.
                    Alfa Romeo 156 SW 122kW 2004 DISTINCTIVE
                    Lancia Y 1,2 8V 60к.с. 2001g. - на щерката
                    Skoda 100S-в пенсия и КлиоI,1,4 Energy-продадено Opel kadet 1,3 LS sedan 1989 44kW 4 скорости-по неволя-пръдливия Ханс-продаден 0878316296и 0893569553

Comment

Първоначално публикувано от angelovi69 Покажи съобщение
                      Да! И аз имам Алфата на черно-бяли снимки. Вече като шофирам, гледам да се усмихвам, понеже се чувствам като Холивудска звезда - не се знае откъде някоя камера-папарак ще те изненада.

Дай да ги видим де!

Аз не деля хората на големи и малки,а на велики и жалки...

Comment

Ето - за Митака-Пловдив и всички заинтересовани:
                        http://angelovi69.snimka.bg/automobi...-ot-kat.693009
                        Снимките са на изхода на Габрово към В. Търново.
                        Alfa Romeo 156 SW 122kW 2004 DISTINCTIVE
                        Lancia Y 1,2 8V 60к.с. 2001g. - на щерката
                        Skoda 100S-в пенсия и КлиоI,1,4 Energy-продадено Opel kadet 1,3 LS sedan 1989 44kW 4 скорости-по неволя-пръдливия Ханс-продаден 0878316296и 0893569553

Comment

Първоначално публикувано от angelovi69 Покажи съобщение
                          Ето - за Митака-Пловдив и всички заинтересовани:
                          http://angelovi69.snimka.bg/automobi...-ot-kat.693009
                          Снимките са на изхода на Габрово към В. Търново.
                          А бе Ванка, тва не е в града, що ни ги жали....
                          Бахти и гората дет са вижда отзад......
                          sigpic
                          Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
                          156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
                          147 JTDm 140-Малката манекенка
                          GT- JTDm 150

Comment

Да бе да! Изобщо не е в града
                            https://maps.google.bg/maps?q=42+54....src=6&t=h&z=18
                            SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Колеги,май и мен ще ме има в черно-бяла фотосесия
                              Съвсем забравих за 2рата камера на Цариградското в София,но има вариант да съм минал и бавно покрай камерата.Защото търсех едно нещо и имаше моменти,когато карах с 60.
                              Ако са ме снимали кога да очаквам да почукат на вратата,и какви са глобите.
                              Знам,че няколко поста над моя има написани глоби,но един приятел ми каза,че когато те е снимала статична камера нещата стоят по друг начин.
                              Благодарско предварително
                              Alfa Romeo 146 Junior 1.4i 16V Twin Spark 103hp 98'
                              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от diapper Покажи съобщение
                                Колеги,май и мен ще ме има в черно-бяла фотосесия
                                Съвсем забравих за 2рата камера на Цариградското в София,но има вариант да съм минал и бавно покрай камерата.Защото търсех едно нещо и имаше моменти,когато карах с 60.
                                Ако са ме снимали кога да очаквам да почукат на вратата,и какви са глобите.
                                Знам,че няколко поста над моя има написани глоби,но един приятел ми каза,че когато те е снимала статична камера нещата стоят по друг начин.
                                Благодарско предварително
                                Мен ме щракна снимачката на орлов мост в началото на юни миналата година. Не знам дали нещо са пращали по пощата междувременно, но точно на 24 - ти декември, кварталният дойде да ми връчи коледния подарък (100лв). Там ограничението е 50 а аз съм бил "летял" със 71.
                                Last edited by ecotronic; d.m.y г., 21:15.

159 1.8 MPI
                                166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
                                X