Известие

Collapse
No announcement yet.

Не спрях на полицията...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
    Аз вечер на неосветено място не спирам пък ако ще и 2 роти да ми светят с фенерчета.......досега никой не е тръгвал да ме гони, минавал съм бързо, минавал съм бавно покрай тях, нито ускорявам, нито намалям, все едно подминавам пънове.......

И така е правилно. Вечер трабва да са застанали на място с достатъчна видимост към тях. Трябва да е осветено за да ги видиш от поне 200 метра.
    Помня преди време се возехме в София и пробваха да ни спрат с палка (Петко KGB - караше) . Не бяхме превишили скороста - движехме се с 60 (ограничение на булеварда 70) като видяхме палката намалихме сигурно на 40 (все пак може д апредупреждават за нещо) и съвсем бавно и спокойно ги подминахме (беше адска тъмница , не виждах да светят буркани на кола, виждах само една жилетка, фуражка и палка. Не са ни гонили - просто спряха следващ.

А вечер на неосветено място, по време с минимален трафик - да не съм луд да спирам. Подминавам ги спокойно и после звънкам на 112 и казвам , че еди къде си в тъмен и безлюден участък е станало еди какво си. Така хем съм си съвестен , хем не рискувам, че не се знаек дали не са някакви мними полицаи. Пък ако са истински не могат да ми кажат нищо защото не са спазили закона.
    2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
    CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
      Аз съм блъскал котка със 130 на магистралата, обаче нищо не стана. Колата даже не помръдна.

Човек ако не ги вдига тия скорости докато е млад, то кога? Като има деца ли?

Всички са големи моралисти, никога не са вдигали повече от 130..

По темата- не се притеснявай, няма нищо да стане, щото са мързеливи. Даже да са видяли номера, което е невъжможно, няма да се занимават.
      Ти се радвай, че не е куче, може направо да влезе при теб и да те цУне.
      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
      К.М.

Comment

А дали тези от случая на колегата пуснал поста, са били наистина пътни полицаи? Или може би поредната магистрална банда облечена в полицейски униформи ?

sigpic
        Alfa Romeo 159 EX

Comment

Working...
        X