Известие

Collapse
No announcement yet.

Не спрях на полицията...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Аз вечер на неосветено място не спирам пък ако ще и 2 роти да ми светят с фенерчета.......досега никой не е тръгвал да ме гони, минавал съм бързо, минавал съм бавно покрай тях, нито ускорявам, нито намалям, все едно подминавам пънове.......
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от Deathriderr Покажи съобщение
      след като бях със 100 км/ч успях да спра бог е бил с мен, че нямаха радар.
      Евала за репликата - "ГОУЕМ СИ"
      "Бог е бил с теб" че не си убил някой...
      Video meliora proboque deteriora sequor.

Comment

Айде стига вече с тези убийства!!! 100км в час не са нещо особено, че да не успее да реагира.
        Ти и с 40км/ч да блъснеш някой може да стане най-лошото.

Карайте разумно, дори когато е бързо и над ограниченията. Това е!
        sigpic
        Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Не можеш да ме убедиш че 100 км/ч е адекватна скорост за градски условия, още повече в тъмната част на денонощието и управлявайки 15+ годишна кола, която и като нова не е спирала както трябва
          Video meliora proboque deteriora sequor.

Comment

А пък вие не може да ме убедите,че карате с ограниченията
            156/2.0 Selespeed - Alfa Romeo 156 2.5 v6 24v --> http://vbox7.com/play:m1d6507527

Comment

Първоначално публикувано от JoRiX Покажи съобщение
              А пък вие не може да ме убедите,че карате с ограниченията
              А защо трябва да те убеждава някой за това ?

Comment

Нямам намерение да ни чета морал или да ти набивам канчето, но каране с такава скорост в описаните пътни условия, съчетано с намалената нощна видимост е граничещо с безумие.

Високите скорости изискват голяма отговорност .

Бъди благодарен, че вие возещите се в колата сте живи и здрави както и, че не са пострадали други невинни хора.

Избягването от полицейската проверка е по-малкото щастие от това да стане нещо непоправимо.

Много от водачите, включително и аз съм карал с подобни скорости, но съм се опитвал да се съобразявам с условията.

Според мен трябва да си вземеш поуки от случилото се.
                Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                sigpic

Comment

Първоначално публикувано от jorko Покажи съобщение
                  А защо трябва да те убеждава някой за това ?
                  Ами защото гледам доста сол се изсипа върху момчето,че карал със 170 темата му беше,дали ще има последствия,а не с колко да карам по неосветен участък примерно
                  156/2.0 Selespeed - Alfa Romeo 156 2.5 v6 24v --> http://vbox7.com/play:m1d6507527

Comment

Ами защото гледам доста сол се изсипа върху момчето,че карал със 170 темата му беше,дали ще има последствия,а не с колко да карам по неосветен участък примерно
                    Колега, майната и на глобата - ако беще отнет човешки живот, тя щеше да бъде нещо незначително.
                    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                      Колега, майната и на глобата - ако беще отнет човешки живот, тя щеше да бъде нещо незначително.
                      Да де ясно аз не успорвам този факт! То като се обърне каруцата пътища много.Искам да подчертая,че не се заяждам просто си дискутирам

Comment

Точно на този път се е появявала пред мен кола без светлини, много мръсна ( светлоотразителите в този случай все едно ги няма ) и движеща се много бавно сравнено с моята скорост от 80.
                        Авторът на темата има късмет, че е жив.
                        ...

Comment

Да де ясно аз не успорвам този факт! То като се обърне каруцата пътища много.Искам да подчертая,че не се заяждам просто си дискутирам
                          Ако аз съм в тази ситуация - да ме глобяват каквото искат.
                          Важното е, че всичко е минало благополучно.

Ако трябва да пишем за спорта - имал съм случай, когато полицейска кола е препречила напречно пътя посред нощ със светещи буркани. От моя страна беше зададен възмутен въпрос каква е причината да ме спрат при положение, че всичко ми е изрядно - извиниха ми се съвсем любезно, че са търсели някакъв бягащ престъпник.
                          sigpic

Comment

С 90км в колона от коли и в двете посоки, извън града блъснах куче, заек или каквото е било там, дори не го видях, тъй като колите от среща ме заслепяват с фарове. Едва овладях колата, щях да се забия в насрещното. С 190км колега, казвам ти с ръка на сърцето не ти го пожелавам, но следващия път (ако има такъв) може би ще косиш ливадите на Св. Петър.Също одговаряш и за другите които са с теб. Извинявам се пред целия клуб на алфа ромео, ако това звучи като лекция, но войната по пътищата зависи единствено от нас "Войниците" на пътя.Всеки обича високите скорости и това да се доказва ме.За това са създадени пистите. А за Ченгетата: - На кой му пука!!!
                            Alfa 156 2,4 SW 2001
                            Fiat Tempra 1,6 i.e 1992

Comment

Аз съм блъскал котка със 130 на магистралата, обаче нищо не стана. Колата даже не помръдна.

Човек ако не ги вдига тия скорости докато е млад, то кога? Като има деца ли?

Всички са големи моралисти, никога не са вдигали повече от 130..

По темата- не се притеснявай, няма нищо да стане, щото са мързеливи. Даже да са видяли номера, което е невъжможно, няма да се занимават.
                              Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                                Аз съм блъскал котка със 130 на магистралата, обаче нищо не стана. Колата даже не помръдна.

Човек ако не ги вдига тия скорости докато е млад, то кога? Като има деца ли?

Всички са големи моралисти, никога не са вдигали повече от 130..

По темата- не се притеснявай, няма нищо да стане, щото са мързеливи. Даже да са видяли номера, което е невъжможно, няма да се занимават.
                                Блъскал съм фазан и заек, след което съм ги ял - повечето кости им бяха размазани.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X