Известие

Collapse
No announcement yet.

140 км/час по родните магистрали

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Какво повече да ти кажа? Само си прочети глупостите....
    Тъп клип, тъпа музика, писта, завои, прекъсната линия, средна скорост, краста.....
    ТОВА ЛИ ТЕ ПОПИТАХ БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, РАДАРЧОООООООООО ??????????????
    Първоначално публикувано от Kuku
    Първоначално публикувано от Susscrofa
    Куку, не мога да отварям този сайт. Довечера ще свърша тази работа.
    Очаквам с непърпение твоя отговор и предварително те моля да не се впускаш в излишни обяснени по случая. Очаквам чисто и просто елементарен отговор с цифри
    БлагодарЪ!
    Първоначално публикувано от Susscrofa
    Уникално досаден и тъп клип
    Честно. И с отврат музика

Моят ориентир е прекъснатата линия, тук нямаше такава.
    Аз на писта не съм карал.
    А и тук само завои.
    Но за да ти начеша крастата, ще ти кажа средна скорост от 80 км в час.
    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
      Виж как си те представям, ама да не вземеш да ми се обидиш сега, сериозно, някакъв подобен образ ми изплува за твоята особа, анонимния защитник на правдата.
      http://vbox7.com/play:0f1f7e0540
      Стига си му давал душевна храна, като му се връзваш на глупостите.
      Lexus IS200

Comment

Не виждам смисъл!

Виж как си те представям, ама да не вземеш да ми се обидиш сега, сериозно, някакъв подобен образ ми изплува за твоята особа, анонимния защитник на правдата.
        http://vbox7.com/play:0f1f7e0540
        Не можах да го видя това
        А защо си ме представяш, питай някой да ме опише, аз не съм инкогнито
        И защо анонимен?
        "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
        К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
          Не можах да го видя това
          А защо си ме представяш, питай някой да ме опише, аз не съм инкогнито
          И защо анонимен?
          Нищо, лаф да става, накой път ще пием фанти.

Comment

• И само да добавя, че бавя отговорите, защото си джиткам новото вертолетче, днес си го взех и е много яко.

---------- Post added at 20:26 ---------- Previous post was at 20:25 ----------

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
            Нищо, лаф да става, накой път ще пием фанти.
            Пия алкохол, той ме разнежва, че иначе съм темерут малко.
            К.М.

Comment

И само да добавя, че бавя отговорите, защото си джиткам новото вертолетче, днес си го взех и е много яко.
              Жироскоп има ли?

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
              Ша та науча от фанти да се разнежваш...
              Last edited by Доко; d.m.y г., 23:29.

Comment

Жироскоп има ли?
                О, да, радио управление с 2,4 Gh и жироскоп.

Но е малък, около 25 см, страх ме е като карам в нас да не пребия малката.

Този е триканален, следва четири каналния
                К.М.

Comment

О, да, радио управление с 2,4 Gh и жироскоп.

Но е малък, около 25 см, страх ме е като карам в нас да не пребия малката.

Този е триканален, следва четири каналния
                  25см е малко, аз съм мераклия и ги заглеждам, ама искам да е с повече екстри. Добре де, за размера държи ли се адекватно с жироскопа, задните лопатки управляват ли се, как е с маневрите? Много ми е малък, аз имам мерак, ама за някой по-големичък, поне една бира със 200гр цаца да може да пренася.

Comment

25см е малко, аз съм мераклия и ги заглеждам, ама искам да е с повече екстри. Добре де, за размера държи ли се адекватно с жироскопа, задните лопатки управляват ли се, как е с маневрите? Много ми е малък, аз имам мерак, ама за някой по-големичък, поне една бира със 200гр цаца да може да пренася.
                    Голямото си е голямо, две мнения няма

Но ако си начинаещ няма смисъл, ще потрошиш машинката само.
                    Аз започнах с двуканален с инфраред управление от джъмбо за 30 кинта
                    Този сега се държи страхотно, дори и когато върви назад. Седи като осичка и сменя ляво и дясно отсечено, сякаш е кугър, абе много е яко, но за управлението се изисква тренинг малко. А и аз предпочитам малък, защото разпускам в офиса с него.
                    К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
                      При мен по-страшното е когато караш в средна лента на сравнително празна магистрала със 130 и на някой от разклоните ти се включи автомобил, директно от детелината с не повече от 60-70км/ч, а понякога и по-малко! Е тогава става голям проблем, особенно ако лявата лента не е свободна. Аз придобих този навик, да се местя в лявата, ако е свободна, че не винаги включващия се мисли че влиза на магистрала!
                      Това е на 100% вярно. И ще ви кажа къде има такъв много опасен участък!
                      При края на всеки голям празник, когато сумати и народ се прибират в София (и не само), там където се включва Е-79 с магистрала Хемус.

Ужасно глупав участък, направен по възможно най-кривия начин! Проблема идва от там, че там е завой (ляв), и особенно както има много тирове, някой "тарикати" в момента в който им се отваря възможност, изпреварват тира (или колоната) минавайки в средната лента! И не се съобразяват с това, че може да има идващи (в завой) коли! И там винаги се получава разлика от 40-50 КМ в скоростта м/у идващите и включващите се.

Обаче, по-големия проблем става, когато тези от магистралата, които карат в средата, опитват се да избегнат въпросните малоумници, и минават в най-лявата лента, като преди това леко са набили спирачките, и този който е в най-сляпата точка при ляв завой, който кара най-отляво (и по-бързо) в средата на завоя го посреща не толкова приятна изненада!
                      Споделям ви го от личен опит, като тогава се движех с около 140 и се наложи в завой да набия здраво спирачките, като дори ми се включи АБС-а. Но за щастие успях да намаля. От тогава при такива места (включване, към магистрала) особенно при завой, намалям дори много под ограничението!

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                      Коментирай моля.....
                      http://youtu.be/LosyvT2FKME

П.П - все си мисля че нещо подобно е станало със случая с журналиста.......и е по страшно отколкото се вижда на камерата, аз рядко по принцип натискам клаксон, обикновенно толерирам известна доза нарушения.....
                      Аз съм сигурен, че тоя ама въобще не е погледнал в огледалото преди да предприеме изпреварване! Просто няма как! Такива са най-опасни на пътя!

Първоначално публикувано от Stefo Покажи съобщение
                      Карането в лентата за изпреварване е не само нарушение, ами и пречи на останалите участници на движението. Точка.
                      Дори и да е така, с нищо не може да оправдаеш това, че червения опел изпреварва без да гледа в огледалото си.
                      Last edited by Tonimir; d.m.y г., 23:47.

AR 145 2.0 16v Turbo 300+ whp powered by ICIDesign
                      AR 155 2.0 16v SUPER
                      Toyota Corolla 2014 S Premium
                      Moskvich 2140

Comment

Голямото си е голямо, две мнения няма

Но ако си начинаещ няма смисъл, ще потрошиш машинката само.
                        Аз започнах с двуканален с инфраред управление от джъмбо за 30 кинта
                        Този сега се държи страхотно, дори и когато върви назад. Седи като осичка и сменя ляво и дясно отсечено, сякаш е кугър, абе много е яко, но за управлението се изисква тренинг малко. А и аз предпочитам малък, защото разпускам в офиса с него.
                        Сега като се замисля и ти си със щерка а хеликоптерчета и купуваш. Моята вече е 17 годишна, ама и аз ще взема да "и" купя едно...

Comment

---------- Post added at 20:26 ---------- Previous post was at 20:25 ----------

Малко?Или малко в повече?
                          Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                          Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                          Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                          Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
                            Малко?Или малко в повече?
                            Зависи от гледната точка.

Но нека се върнем на високата скорост, която убива.
                            К.М.

Comment

Така както съм те цитирал на мен 140км/ч са ми като на забавен кадър, ако зависи от гледната точка, примерно.
                              А при цитата на Кайо гледната точка си е твоя.

Comment

Самата висока скорост по сам осебе си не убива,или по-точно тези скорости за които иде реч тук........

п.п.Да си играш дома с хелихоптер за 30 лева от Джъмбо също е опасно,не се знае кога ще спре да бачка нормално и да лупне малекото по главата
                                Last edited by Кайо; d.m.y г., 00:43.
                                Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                                Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                                Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                                Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Working...
                                X