Известие

Collapse
No announcement yet.

140 км/час по родните магистрали

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
    Коментирай моля.....
    http://youtu.be/LosyvT2FKME
    Добре де, само на мен ли ми прави впечатление, че пред този с корсата е имало друга кола, която се опитва да спре в дясната лента?

Та на шофера с корсата може това да му е реакцията...
    Не се е замислил много много, ами е пробвал и той да избегне евентуално птп в мокрото време като се изнесе в съседната лента.
    Тук идва и проблема с дистанцията, която явно не е спазена много много.
    --Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Walker Покажи съобщение
      Добре де, само на мен ли ми прави впечатление, че пред този с корсата е имало друга кола, която се опитва да спре в дясната лента?

Та на шофера с корсата може това да му е реакцията...
      Не се е замислил много много, ами е пробвал и той да избегне евентуално птп в мокрото време като се изнесе в съседната лента.
      Тук идва и проблема с дистанцията, която явно не е спазена много много.
      Не се опитва да спре а е пуснала десен мигач........
      Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
      Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
      Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
      Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
        Не се опитва да спре а е пуснала десен мигач........
        А може и така да си кара, с мигача.

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
          А може и така да си кара, с мигача.
          Ами напълно е възможно.......тук така карат или не пускат мигачи или кат пуснат после нема спиране.......
          Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
          Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
          Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
          Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa
            Но нека се върнем на високата скорост, която убива.
            След като неколкократно доказа, че изобщо не разбираш от скорости, та камоли от високи такива, за чий фуй да се говори с теб на такава тема?! Ляляй си там глупостите и остави скоростите на мъжете
            sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
              Ами напълно е възможно.......тук така карат или не пускат мигачи или кат пуснат после нема спиране.......
              Току-що описа един приятел...

Comment

• Имам един познат германец, вече смени няколко Алфи, но не иска да кара тук в България, защото шофьорите са много откачени, иначе в Германия с бичи с над 200 по техните магистрали.
                Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                  Имам един познат германец, вече смени няколко Алфи, но не иска да кара тук в България, защото шофьорите са много откачени, иначе в Германия с бичи с над 200 по техните магистрали.
                  Не иска да кара, щото не може ... Виж каква школа имаме тука. Движението в западна Европа е приказка за нас. А тук също си караме без да ни прави особено впечатление, нито дупките, нито идиотите.
                  Lexus IS200

Comment

• Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                    Не иска да кара, щото не може ... Виж каква школа имаме тука. Движението в западна Европа е приказка за нас. А тук също си караме без да ни прави особено впечатление, нито дупките, нито идиотите.
                    Тук всички са факири - само хора със силно развита интуиция и късмет могат да останат невредими. Голямя част от водачите стават за рали-шампионата.
                    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                      След като неколкократно доказа, че изобщо не разбираш от скорости, та камоли от високи такива, за чий фуй да се говори с теб на такава тема?! Ляляй си там глупостите и остави скоростите на мъжете
                      Високата скорост, пистата и смешната ти каска не те правя мъж, дете мое.
                      Разбирам слабостта ти към скоростите, но едни такива келеши със слабост към високата скорост убиха шест деца. Тестваха си тъпата таратайка с колко ще влезе в завой и като резултат имаме шест убити деца и двама "мъже", на които предстои да възмъжеят в затвора.
                      Високите скороси са за ПРОФЕСИОНАЛИСТИ, на писта, а ти се занимавай с печене на кифли, а защо не и със счетоводство.
                      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                      К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                        Разбирам слабостта ти към скоростите, но едни такива келеши със слабост към високата скорост убиха шест деца. Тестваха си тъпата таратайка с колко ще влезе в завой и като резултат имаме шест убити деца и двама "мъже", на които предстои да възмъжеят в затвора.
                        Високите скороси са за ПРОФЕСИОНАЛИСТИ, на писта, а ти се занимавай с печене на кифли, а защо не и със счетоводство.
                        Може и с пчеларство, като мен
                        Lexus IS200

Comment

ЕВАЛА, Радарчо, отново изпъкна.... с дезинформираност, комплекси и тесногръдие....
                          Last edited by Kuku; d.m.y г., 15:55.
                          sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                            Може и с пчеларство, като мен
                            Тази дейност я уважавам много.
                            Но ме е шубе, веднъж местихме един кошер в казармата и като го слагахме на новото място леко го стръснах.........малииии, бях точно на изхода, за секунди до колената бях целия в пчели. Жилеха мамицата им яко, а аз с изваден панталон, не заврян в кубинките, налазиха отдолу и стана страшно.
                            Избягах, иамх късмет според мен, че не излезе целият рояк, щеше да ме убие сигурно.
                            20 ужилвания на левия и над 30 на десния крак.
                            Две влязоха по булото и ме ужилиха над окото.
                            И оттогава седя далеч.

---------- Post added at 13:40 ---------- Previous post was at 13:36 ----------

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                            ЕВАЛА, Радарчо, отново изпъкна.... с дезинформираност, комплекси и тесногръдие....
                            Да, моите гърдички са теснички и съм комплексар с пъпчиво лице и космат гръб.

Пускай си клипчета в нета, как ръчкаш с каска на тиквата.
                            "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                            К.М.

Comment

• Нещо се засегна?
                              Яд те е, че не разбираш нищо от ръчкане и каски?
                              Или от кифли и счетоводство?

Суска, сускаааааа..... сърдит ше си умреш в тоя форум, батка!
                              Сърдит на себе си....
                              sigpic

Comment

Зависи от гледната точка.

Но нека се върнем на високата скорост, която убива.
                                "Speed has never killed anyone, suddenly becoming stationary... That's what gets you." - Jeremy Clarkson.

AR 145 2.0 16v Turbo 300+ whp powered by ICIDesign
                                AR 155 2.0 16v SUPER
                                Toyota Corolla 2014 S Premium
                                Moskvich 2140

Comment

Working...
                                X