Известие

Collapse
No announcement yet.

140 км/час по родните магистрали

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
    Аз стигам за 4 часа спазвайки ограниченията. И стигам свеж и готов за приключения.

Четеш избирателно.
    Не мисля, че караш по магистралата със 130 и на всички обозначени неравности по нея намаляваш до 90.
    както и съм убеден, че на първокласните пътища караш със 110, а не с разрешените 90.
    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Comment

• Аз пристигам за 3 часа от София до Сл. Бряг, нарушавам стабилно ограниченията на скоростта, нарушавам и забраните за изпреварване, скапан съм от умора, искам да легна и да спя два дни, изхарчил съм 100лв. за гориво и изобщо не съм в настроение за плажуване, ОБАЧЕ съм си направил еееееееееееееееееееееебати кефа!!!
      sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
        Не мисля, че караш по магистралата със 130 и на всички обозначени неравности по нея намаляваш до 90.
        както и съм убеден, че на първокласните пътища караш със 110, а не с разрешените 90.
        Суско като разделим пътя на скороста получаваме времето, и така:
        Имаме 390км.
        240 са магистрала - 240:130= 1,85 часа
        Тъй като имаме много ограничения през останалите 150км ще намалим средната скорост на 70км/ч, въпреки, че е по-висока:
        150:70= 2.14 часа.
        Така, имаме 1.84ч магистрала + 2.14 часа второкласен път което прави точно 3.98 часа, и това са сметки със занижени стойности.
        Суси, бате, мисля, че ти липса елементарната математиката от началното училище, или много ти лопа Алфата.
        Last edited by Доко; d.m.y г., 10:06.

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
          Суско като разделим пътя на скороста получаваме времето, и така:
          Имаме 390км.
          240 са магистрала - 240:130= 1,85 часа
          Тъй като имаме много ограничения през останалите 150км ще намалим средната скорост на 70км/ч, въпреки, че е по-висока:
          150:70= 2.14 часа.
          Така, имаме 1.84ч магистрала + 2.14 часа второкласен път което прави точно 3.98 часа и това са сметки със занижени стойности.
          Суси, бате, мисля, че ти липса елементарна математиката от началното училище.
          А на теб ти липсва практика
          Ти с конвой ли се движиш по магистралата.
          Постоянно ли си със 130хаха
          Излизането от София смяташ ли го.
          Стига сте ми писали тези сметки, че ми е смешно.
          Ти само това уравнение ли помниш от училище
          Вкарай нещо и за ускорението, а когато достигнеш и до теория на вероятностите, можем заедно да изчислим и предвидим всичко, а не да правим бакалски сметки.
          К.М.

Comment

• Ъхъ и аз така.Варна - Несебър 30 мин.Завоите не ги вземам, те са губене на време.
            По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
            конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
            Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
            Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от badmadafaka
              Как успяваш да знаеш кой как кара и то с детайли, бе човек..?
              Я кажи аз как карам според теб, че ми е интересно - на магистрала, на междуселски и в града...
              За теб знам, че не харесваш пешеходни пътеки и това ми е достатъчно.
              К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                Ъхъ и аз така.Варна - Несебър 30 мин.Завоите не ги вземам, те са губене на време.
                Ха ха ха ...не знам дали решиха спора тези младежи, но поне вече сме на ясно, кой и кога тръгва, как пътува, колко почива и като стигне до крайната точка пие ли бира, уморен ли е или не....
                GTV 1.8 TS

Comment

А на теб ти липсва практика
                  Ти с конвой ли се движиш по магистралата.
                  Постоянно ли си със 130хаха
                  Излизането от София смяташ ли го.
                  Стига сте ми писали тези сметки, че ми е смешно.
                  Ти само това уравнение ли помниш от училище
                  Вкарай нещо и за ускорението, а когато достигнеш и до теория на вероятностите, можем заедно да изчислим и предвидим всичко, а не да правим бакалски сметки.
                  Теория на вероятностите казваш??? Стига с тая теория бре, дай малко практика. Казах ти, че това разстояние го минавам за "добро утро", тъй като имам съпруга от Сф, и ако залагах на теорията и на вероятностите като теб, от празни приказки не за 5, ами за 10 часа не можем да стигнем бе батенце. То карането не е като писането, сещаш се, или не??? Постоянно си в "теория на вероятностите", излез малко от матрицата, огледай се... не сме негри

Comment

Теория на вероятностите казваш??? Стига с тая теория бре, дай малко практика. Казах ти, че това разстояние го минавам за "добро утро", тъй като имам съпруга от Сф, и ако залагах на теорията и на вероятностите като теб, от празни приказки не за 5, ами за 10 часа не можем да стигнем бе батенце. То карането не е като писането, сещаш се, или не??? Постоянно си в "теория на вероятностите", излез малко от матрицата, огледай се... не сме негри
                    Животът е вероятности, животът не е 1+1 =2.
                    Ако общувам с теб в матрицата какво ще се случи, ако изляза от нея?
                    Аз пътувам до Бургас за близо 5 часа и твърдя, че не можеш да стигнеш до там за 4 часа без да нарушаваш ограниченията за скоростта.

---------- Post added at 07:37 ---------- Previous post was at 07:36 ----------

Първоначално публикувано от badmadafaka
                    Не бе, кажи за скоростите, мани ги пешеходните пътеки, информацията ти за тях е доста стара а сам знаеш, че в пубертета много бързо се развива човек и си мени вижданията за някои неща на 180 градуса...
                    Е, каво да ти кажа за скоростите, разбира се, че не караш със 130 на магистрала и с 90 по първокласните.
                    К.М.

Comment

• Суско остави ти пътуването на нас, ами я покажи как се пекаТ чехкините на плажа ?

Comment

Суско остави ти пътуването на нас, ами я покажи как се пекаТ чехкините на плажа ?
                        Защо пък чехкини сега?
                        Как да ти го покажа?
                        К.М.

Comment

Защо пък чехкини сега?
                          Как да ти го покажа?
                          Остави, изскочи ми малко работа тука в едно кафене.

Comment

Остави, изскочи ми малко работа тука в едно кафене.
                            Хехе, какво стана, хладилната витрина ли им се е развалила?
                            К.М.

Comment

Хехе, какво стана, хладилната витрина ли им се е развалила?
                              Не бе, кафенето е ресторантче и си е наше, ама е рано за обяд и пробваме новата барманка как прави колтейлчета.

Comment

Не бе, кафенето е ресторантче и си е наше, ама е рано за обяд и пробваме новата барманка как прави колтейлчета.
                                Пошегувах се, какво ми се обясняваш сега.
                                Внимавай с тези коктейлчета, че боли глава от тях.
                                К.М.

Comment

Working...
                                X