Известие

Collapse
No announcement yet.

140 км/час по родните магистрали

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
    И въпреки слабата си подготовка, пристигам няколко пъти по-бързо от теб, БЕЗ РИСК!!!
    Ти ако искаш и два дни може да пътуваш.... до Пазарджик..... монахиньо
    Ти не разбра ли, че това беше шега за 30 те км в час?

Стигам до Варна за 6 часа, а до Бургас за 5.
    Убеден съм, че дори не се изморявам колкото теб, защото шофирането със 150 км/ч изморява 1,5 пъти повече от това със 120 км/ч, сигурно и това не знаеш?

---------- Post added at 10:50 ---------- Previous post was at 10:49 ----------

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
    140 км/ч ще бъде максимална разрешена, а не минимална задължителна скорост. Който иска може да си кара и с 80. Само да не тръгва да изпреварва без мигач камиони, които се движат с 60 ...
    Защо???????
    Имам право да съм на този път колкото и ти.
    Защо да се съобразявам аз с теб, а не ти с мен?
    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Comment

сусинка до бургас за да пътуваш за 5 часа не те знам как караш

то по ограниченията да караш навсякъде е 4 часа без малко
      sigpic
      днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение

А бе като ви казва , че суско не е идвал насам от както магистралата свършваше на Пловдив вие не вярвате.
        Спора е безмислен.

Comment

Аз се питам защо водите този спор?!?!?
          Нека всеки кара, както намери за подходящо и разбира се без да представлява пречка за останалите шофьори на платното.Който желае да стига за 3 часа ..който желае да стига за 10часа...въпрос на лично предпочитание.
          В това мисля всички сте съгласни, че пътя не е място за геройства и следва да бъдем съвестни....е те това е!!!
          GTV 1.8 TS

Comment

Първоначално публикувано от Lei-chery Покажи съобщение
            Аз се питам защо водите този спор?!?!?
            Нека всеки кара, както намери за подходящо и разбира се без да представлява пречка за останалите шофьори на платното.Който желае да стига за 3 часа ..който желае да стига за 10часа...въпрос на лично предпочитание.
            В това мисля всички сте съгласни, че пътя не е място за геройства и следва да бъдем съвестни....е те това е!!!
            съгласен съм , аз не споря, просто се изненадах

---------- Post added at 14:59 ---------- Previous post was at 14:59 ----------

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
            А бе като ви казва , че суско не е идвал насам от както магистралата свършваше на Пловдив вие не вярвате.
            Спора е безмислен.
            май май
            sigpic
            днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa
              ....
              ГоУем шофьор си.
              Ти не си достатъчно подготвен и квалифициран, за да оценяваш що е то изморително каране.
              Има си специалисти, които се занимават с това.
              sigpic

Comment

Аз разстоянието София - Бургас го взимам за 3- дена и няколко напивания....
                Няма за къде да бързам...приятели навсякъде......гледам да тръгвам като изтрезнея)
                По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Щом казваш, сигурно си прав.
                  Опитай пак.
                  А почивки правиш ли си, те са задължителни.
                  К.М.

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                    Само да не тръгва да изпреварва без мигач камиони, които се движат с 60 ...
                    Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                    Защо???????
                    Имам право да съм на този път колкото и ти.
                    Защо да се съобразявам аз с теб, а не ти с мен?
                    Колегата вероятно има впредвид че когато започнеш да изпреварваш някой дето се движи с 60 по магистр, и не подадеш своевременно мигач, и не се увериш че не застрашаваш някой който вече е в лювата лента и е предприел изпреварване по учебник, то ти с това нарушаваш сега действащия ЗДвП, а ти си доблестен негов последовател, и съм убеден че не искаш да го нарушаваш........затова ти трябва да се съобразяваш с този зад теб, при описаните от колегата условия......
                    Нали????
                    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                      Колегата вероятно има впредвид че когато започнеш да изпреварваш някой дето се движи с 60 по магистр, и не подадеш своевременно мигач, и не се увериш че не застрашаваш някой който вече е в лювата лента и е предприел изпреварване по учебник, то ти с това нарушаваш сега действащия ЗДвП, а ти си доблестен негов последовател, и съм убеден че не искаш да го нарушаваш........затова ти трябва да се съобразяваш с този зад теб, при описаните от колегата условия......
                      Нали????
                      Не.
                      Колегата намекна, че ако искам да карам с 80 не бива да се пречкам в лявата лента, която той смята, че е само за АСОВЕ

---------- Post added at 12:33 ---------- Previous post was at 12:30 ----------

Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                      Спора е безмислен.
                      Аз обикновено се возя, но когато няма шофьор сядам да карам и пътувам поне три пъти годишно служебно към "НАСАМ", каквото и да означава "насам" или "нанатам"
                      Спорът никога не е безмислен, някои от участниците в него са без мисъл.
                      К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от badmadafaka
                        Не бе ти си карай където искаш и с колкото искаш... Ако някой с Додж Рам или с Ескалейд/Тундра/Експлорър, дето е дръпнал 2 линии и си кара небрежно с 200+ в лявата лента не те види и буквално те прегази, после му дай линка към тая тема да прочете, че ти всъщност си бил напълно прав да си караш с 80 в лявата лента...
                        Може ли да го кара Чък Норис?
                        Е тва беше мноУ тъпо включване.
                        Тая Тундра с 200 реални км в час според мен ще се обърне по гръб от лошата аеродинамика на купето си.
                        К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от badmadafaka
                          Батка знаеш, че съм тъп, какво друго включване очакваш от мен, еле па във високо-интелектуална тема започната от теб..?
                          Плюс това ти можеш да си правиш какви ли не калкулации за да изкараш, че написаното от мен е невъзможно, обаче както е казал поета, не е важно дали ти вярваш в Съдбата, важно е дали Тя вярва в теб...
                          Никога не съм твърдял, че ти си тъп!
                          Включването беше тъпо.
                          Иначе си напълно прав.
                          Тази ситуация е напълно възможна.
                          За това очите ми не слизат от страничните огледала.
                          А и аз никога не карам с 80 на магистрала, освен ако пред мен не кара куку.
                          К.М.

Comment

• Винаги съм пред теб, с колкото и да караш
                            sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                              Щом казваш, сигурно си прав.
                              Опитай пак.
                              А почивки правиш ли си, те са задължителни.
                              спирам веднъж за 10 минути, повече не ми трябват

нито се мъча, нито се измарям

3 пъти в годината го пътуваш по работа, на мен по работа ми се налага да го пътувам 3 пъти за 2 месеца и още 2 не по работа

т.е. откъм емпиричен подход аз съм по-меродавен

предлагам ти да те взема към бургас някой път да ти демонстрирам как се кара по ограниченията и се стига за 4 часа няма

а през нощта даже е по-бързо

а ако решиш да караш в едни разумни граници над ограничението - 140-145 на магистралата и 100-105 на първокласния път се стига още по-бързо

и като цяло не разбирам какво ти е посланието , да караме под ограничението или ?
                              sigpic
                              днес съм в почивка ---

Comment

• Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                                спирам веднъж за 10 минути, повече не ми трябват

нито се мъча, нито се измарям

3 пъти в годината го пътуваш по работа, на мен по работа ми се налага да го пътувам 3 пъти за 2 месеца и още 2 не по работа

т.е. откъм емпиричен подход аз съм по-меродавен

предлагам ти да те взема към бургас някой път да ти демонстрирам как се кара по ограниченията и се стига за 4 часа няма

а през нощта даже е по-бързо

а ако решиш да караш в едни разумни граници над ограничението - 140-145 на магистралата и 100-105 на първокласния път се стига още по-бързо

и като цяло не разбирам какво ти е посланието , да караме под ограничението или ?
                                Стояне, моите уважения, но ти стигаш за 4 часа като нарушител. Какво се оказа, че моите 5 часа са нещо истинско и нормално. Аз съм сигурен за тези 5 часа, защото знам какво работя
                                К.М.

Comment

Working...
                                X